Dildo med vibrator  

Varer
24 varer.

Viser 1 - 12 af 24

Dildo med vibrator

Et af de mest udbredte stykker sexlegetøj til kvinder er dildoen. Faktisk har fallosformede erotiske hjælpemidler været brugt gennem hele historien, og de har været udfærdiget i alle tænkelige materialer.

I nyere tid er de fleste dildoer produceret i plast, gummi eller latexmaterialer, og visse er belagt med et materiale, der føles ligesom menneskelig hud. Der findes dog også dildoer fremstillet i stål eller glas. Hvilket materiale man foretrækker, kommer i høj grad an på smag og behag.

Mulighederne er mange, også når det handler om udformning. Nogle dildoer er formet som en klassiske penis, mens andre er mere abstrakte i faconen.

Således finder du i vores sortiment helt traditionelle dildoer som dobbeltdildoer, smalle dildoer og kurvede dildoer, som er designet til at kunne stimulere mandens prostata eller kvindens vaginale G punkt. Og endelig finder du den moderne udgave af fortidens stavmassageapparat – nemlig den populære dildo med vibrator.

 

Hvad er en dildo med vibrator?

En dildo med vibrator er en dildo, i hvilken der er indbygget en vibrerende enhed. I daglig tale kaldes en dildo med vibrator blot en vibrator – men da en vibrator nu om stunder kan antage mange andre faconer end den typiske fallos, klassificerer vi denne type vibrator i gruppen dildo med vibrator.

 

Hvorfor skal jeg investere i en dildo med vibrator?

En dildo med vibrator kan, kort fortalt, gøre dit sexliv mere spændende og interessant. Dette gælder faktisk uanset, om du er single eller i et parforhold.

En dildo med vibrator er det foretrukne stykke sexlegetøj for kvinder, der flyver solo, idet de mange muligheder for stimulering kan give masser af farve i kinderne og et frækt smil på læben – også selvom man er alene i soveværelset. Men også kvinder i parforhold kan have stor glæde af en fræk dildo med vibrator, uanset om forholdet er hetero- eller homoseksuelt.

Dildoen kan bruges i forbindelse med forspillet, og den kan faktisk bruges til at stimulere begge parter i løbet af selve akten. Anal penetration kan for eksempel være ekstra frækt, hvis dildoen får lov at være med på den vaginale front – så at sige.

 

Hvilken dildo med vibrator skal jeg vælge?

Der er mange valgmuligheder inden for denne genre. De fleste dildovibratorer fås med et hav af muligheder, når det kommer til vibrationsmønstre, styrke og hastighed. Du kan vælge en dobbeltdildo med vibrator og få ekstra massage til klitoris. Og du kan tilmed vælge en dildo med vibrator med G punktsstimulation.

Tag et kig i vores store udvalg, og find den vibrator, der giver dig størst nydelse.

Hvad er en dildo med vibrator?
   

En dildo med vibrator er en dildo med indbygget vibrationsmodul. De vibrerende mønstre giver ekstra nydelse til både mand og kvinde.

Hvor kan jeg købe en dildo med vibrator?
   

Du finder et stort udvalg af dildoer med vibrator hos Sadistens Toolbox.

Hvorfor bruge en dildo med vibrator?
   

Med en dildo med vibrator får du ekstra stimulation på de følsomme områder.