Varer
19 varer.

Viser 1 - 12 af 19

 • Lækker alsidig wand, der både kan bruges til stimulation af P/G punkt og som klitoris vibrator. Flot design i sort og kobber, med rengøringsvenlig silikone overflade.

  499,00 DKK
 • Fræk og flabet 3 i en vibrator i sort og sølv. I den ene ende traditionel dildo med klitoris stimulator og i den anden ende er der vakuum sug. Vibratoren er i super blødt materiale og den er genopladelig. Har hørt at man kan få de vildeste sprøjte orgasmer med vakuum suget!!!!!!

  699,00 DKK
 • Med denne vibrator stimulers både klitoris og vagina. Vibratoren har to motorer, en øverst på hovedet og en i klitorisstimulatoren. Vibratoren har et roterende hjul med bløde silikonklapper. Hjulet drejer i forskellige hastigheder og i forskellige retninger. Vibratoren har 6 vibrationstilstande, og motorerne kan også tændes separat. Vibratoren har 2...

  649,00 DKK
 • En kraftig men enkelt at betjene vibrator, der er lavet i et lækkert blødt silikone materiale. Den giver gode muligheder for at få dig helt op at ringe med dens 20 forskellige indstillinger. Og det er muligt at nyde lidt selvforkælelse, da den er vandtæt, så du kan tage den med dig i bad. Samt den er genopladelig, så ingen panik over manglende batterier.

  259,00 DKK
 • Denne vibrator har den lille ekstra ting at der også er en klitoris vibrator, som består af en lille silikone børste. Den har en facon som gør at den stimulere g-punkt så lækkert, og som et ekstra lille twist giver den muligheden for at til eller fravælg varme, hvilket kan være med til at give en mere intens fornemmelse. Den er vandtæt, så prøv at tage...

  399,00 DKK
 • Lækkert vibrator der både stimulere klitoris og g-punktet for en intens følelse, der giver dig gode betingelser for at komme helt op at ringe. Den er lavet i et dejligt blødt silikone materiale, som føles rigtig dejligt. Til at hjælpe med dette giver den dig også 7 forskellige indstillinger, og den er genopladelig, så en hurtig tur i stikkontakten og den...

  399,00 DKK
 • Fantastisk g-punkts vibrator med et fleksibelt hoved, så det kan ramme de helt rigtige steder, for at forbedre nydelsen. Den har 7 forskellige kraftige vibrationer, men er alligevel forholdsvis lydsvag, derfor dejlig diskret. Er du mest til at bruge din vibrator i det våde, så er det ikke noget problem da den er vandtæt.  

  299,00 DKK
 • Dildo med sugekop Her finder du vores lækre dildo med sugekop, som også har vibrator i sig. Lækkert at smække op på væggen i badeværelset og give sig selv en ordentlig tur.

  199,00 DKK

Viser 1 - 12 af 19

Dildo med vibrator  

Dildo der kan lidt mere