Bedre sex  

Varer
8 varer.

 • Miu miu vibrator æg er et lækkert bækkenbunds trænings sæt til dig der gerne vil stramme op, til din og din partners fornøjelse.Med 7 vibrationer funktioner og en glat silikone belægning, er disse bækkenbundskugler effektive og giver behagelige resultater. Giv fjernbetjeningen til din kæreste og lad ham tage kontrol over dine orgasmer.

  449,00 DKK
 • Yany bækkenbundskugler fra Nalone er et helt fantastisk redskab til alle kvinder, der ønsker bedre orgasmer og samtidig minimerer de på grund af vægten risikoen for inkontinens. 

  299,00 DKK
 • Dobbelt bækkenbundskugler til træning af bækkenbunden. Kuglerne er ideelle til opstramning af dine muskler i bækkenbunden b.la. efter en fødsel. Påfør glidecreme direkte på kuglerne og indfør dem derefter forsigtigt. En sidegevinst er at du får øget sexlyst af at bruge bækkenbundskugler.

  199,00 DKK
 • Ø 35 mm. Disse bolde i en god størrelse hjælper dig med at træne dine bækkenbundsmuskler og øger din glæde under sex. Boldene bæres i skeden, og du kan begynde med a træne ved bare at bære boldende i et par minutter hver dag - og herefter øge træningen. 

  139,00 DKK
 • Trænings kugler  En kvinde der ikke laver knibe øvelser eller på anden måde træner underlivet, vil med tiden få svært ved at holde på vandet. det kan dog afhjælpes med disse kugler. Der findes mange af disse kugler. de vil alle kunne hjælpe, nogle bedre end andre. det kan dog være svært at forudsige hvilke der passer til dig 

  99,00 DKK

Viser 1 - 8 af 8

bækkenbundskugler m.m.