Buttplugs  

Varer
30 varer.

 • Vil du have en butt plug der er noget af det nemmeste at holde ren, så skal du vælge denne ud af glas. Men det kan den er af glas kan også være med til at give lidt ekstra, da du har mulighed for at skifte temperaturen på den bare ved at holde den under enten den varme eller kolde hane. 

  139,00 DKK
 • Lækker glas butt plug med håndtag så den kan skrues ind. Den består af tre kugler i forskellige størrelser, og så bestemmer du jo selv hvor meget af den der skal indføres. 

  149,00 DKK
 • Denne anal plug fra Rocks Off er den perfekte anal-stimulator. Den kan bruges både af mænd og kvinder. På dens skaft er der 3 kugler, stigende i størrelse, så du langsomt udvider og stimulere mere og mere. Den er derfor perfekt til nybegynderen, men kan selvfølgelig også bruges af den mere erfarne.

  269,00 DKK
 • Stål buttplug med et lille smykke i enden. det er en lille udgave hvor de fleste kan være med. stålet gør at det er glat og ikke suger væske, og så kan man køle det ned eller varme det op og det giver nogle spændende muligheder. og så vejer den lidt så gør at man ikke glemmer den.. 

  299,00 DKK
 • Fjernlager

  CBT på højt niveau Tag jeres CBT leg til det næste niveau med denne 4 i 1 CBT Device. Mens du bruger denne enhed til fulde, kan du låse din røv, strække dine boller, knuse dine boller og booste din erektion. Desuden kan der vedhæftes en lænke eller andet til O-ringen foran.

  599,00 DKK
 • Fjernlager

  The Ultimate Asslock skaber en ny dimension indenfor anal leg. Når den er indsat, kan bæreren føle stålets rejse hver tomme ind i hulrummet.Når det er helt indsat, er et simpelt tryk på den bageste del nok til at den indsatte del udvides.Super frækt at komme ha kontrol over en anden numse ved at låse den af, modtageren vil virkelig få gang i hjernen 

  1.099,00 DKK
 • Buttplug sættet er ideelt til dig som gerne vil eksperimentere med anal stimulation. Sættet indeholder 3 anal plugs i forskellige størrelser, så du gradvist kan vænne dig til mere fyldig stimulation. Kan f.eks. anvendes inden analsex eller som ekstra stimulation under vaginal sex. Kan med fordel benyttes sammen med vores håndlavede piske, for en bedre...

  229,00 DKK

Viser 1 - 12 af 30

EN BUTTPLUG ER ET ANALT SEXLEGETØJ SOM ER YDERST POPULÆRE

Anal sexlegetøj har tidligere lidt under det at være tabubelagt, som i dag, og heldigvis for det, er nedbrudt. Et stykke sexlegetøj som ofte bliver brugt i BDSM sammenhæng er buttplugs. For nogle, især de ”pæne” piger, er analsex forbundet med noget forbudt og måske endda ydmygende.

Her hos Sadistenstoolbox har vi Anal vibratorer, buttplugs, buttplugs til strøm(E-stim), oppustelige buttplugs, analkæder og buttplug sæt. Vi anbefaler, at du starter ud med en mindre anal buttplug så du kan få en fornemmelse af Anal sexlegetøj før du kaster dig ud i noget større og lidt mere "øvet" anal sexlegetøj. Et sikkert valg er vores Buttplug sæt fra Liqourice Dip, som også er vores klart mest sælgende anale sexlegetøj. Her har du mulighed for langsomt at udforske og udvide anale sexlege.

VARM OP MED ANAL SEXLEGETØJ TIL KVINDER FØR ANAL SEX

Måske har din partner tilkendegivet at anal sex kunne være interessant. Måske har du selv et ønske om det. Uanset hvad, er det en rigtig god idé at bruge anal sexlegetøj inden man går over til reel anal sex. Som med alt andet skal kroppen varmes op. Anus oplever ikke rigtig nogen ændring, når man bliver tændt – man skal altså bygge dette op for at få kroppen og anus til at slappe af. Her er fingrene eller anal sexlegetøj ideelt. Ved analsex, hvor penis indføres, kan følelsen godt være svær at fornemme, og for mange kvinder kan det hurtigt blive en negativ oplevelse, hvor en gentagelse ikke bliver aktuelt, fordi man simpelthen gik for hurtigt frem. Med anal sexlegetøj kan man i stedet få mere følelse i legen, så man bedre kan fornemme og mærke, hvad man er mest til – herefter bevæger man sig skridtvis over til anal sex. På denne måde får begge parter også en bedre oplevelse, der giver lyst til mere.

Generelt prøver flere og flere danske kvinder sig af med anal sexlegetøj da det for de fleste er en positiv overraskelse af supplere med stimulering analt. Derudover er det også mere udbredt med analsex og derfor helt naturligt at flere køber sexlegetøj til anal brug. Hvis du er til anal buttplugs med vibration kan vi anbefale Fanny Hill som har gode vibration og en god størrelse som passer til de fleste behov, og skulle den ikke passe så er den oppustelig, så den skal nok komme til at passe enhver.

BUTTPLUG SEXLEGETØJ I METAL

Vil du prøve noget anal sexlegetøj til kvinder, der er en tand vildere? Så er det helt sikkert sexlegetøj i et andet materiale, som du skal kaste dig ud i. For vi har nemlig også et stort udvalg i forskellige former for sexlegetøj, der er lavet i blandt andet metal, men også tanden vildere, med E-stim.

De forskellige materialer giver nemlig en forskellig stimulering. En anal buttplug i metal har en helt anden tyngde end én i et almindeligt PVC materiale. Og det er netop det, der gør en sådan buttplug til noget helt særligt.

Den ekstra vægt giver en ekstra dimension til din anal stimulation. Det gør det sværere at holde den oppe i dig, og idet den ryger lidt ind og ud, så mærkes det helt fantastisk.

Husk altid at bruge godt med glidecreme (gerne den vandbaserede glidecreme) når du bruger analvibratorer og buttplugs for den bedst mulige oplevelse.

Buttplugs analplug

GLIDECREME ER VIGTIGT

Ofte vil glidecreme være en rigtig god idé, når du anvender sexlegetøj. Men når vi snakker om buttplugs, er det dog meget anbefalelsesværdigt og næsten nødvendigt. Det kan være en rigtig god idé at starte med at påføre en god omgang glidecreme på din finger og føre på og rundt i anus. Massér forsigtigt og langsomt, indtil du slapper af. Det er vigtigt, at du ikke føler det strammer omkring din finger. Når du slapper helt af, kan du indføre din buttplug – husk masser af glidecreme. Når du indsætter din buttplug, er det en god idé at rette den lidt op mod din mave for nemmere indførsel. Det er helt normalt, hvis det ikke lykkes i første forsøg, så tøv endelig ikke med at forsøge igen. Det er også ganske normalt at føle en smule ubehag først. Så længe det ikke gør ondt, kan I roligt forsætte. Føler du smerter, skal du/I stoppe øjeblikkeligt. Er du begynder indenfor buttplugs -verdenen, anbefaler vi som sagt maksimalt 20 minutter ad gangen. Er du derimod en erfaren bruger, kan du godt have din buttplug i, i længere tid ad gangen. Vi anbefaler dog altid, at du putter glidecreme på cirka 1 gang hver time.

Mere viden om Butt plugs Her