Buttplugs Oppustelig  

Varer
6 varer.

 • Fjernlager

  0 Review(s) 

  The Ultimate Asslock skaber en ny dimension indenfor anal leg. Når den er indsat, kan bæreren føle stålets rejse hver tomme ind i hulrummet.Når det er helt indsat, er et simpelt tryk på den bageste del nok til at den indsatte del udvides.Super frækt at komme ha kontrol over en anden numse ved at låse den af, modtageren vil virkelig få gang i hjernen 

  1.099,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Denne handske kan give stor nydelse til både mænd og kvinder, og ikke kun analt som navnet indikere. Men den kan give dejlig nydelse til onani for begge køn eller bruges af par, hvor den kan være med til at give noget ekstra til sexlivet. 

  299,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Butt plug der er oppustlig  her får man hele pakken. en butt plug med vibrator og som også kan pustes op. så har man mulighed for at få fornemmelsen f at blive udblokket men kun indvendig og man kan få nydelsen af vibrationerne.

  269,00 DKK

Viser 1 - 6 af 6

Oppustelig buttplug – for optimal stimulation

Du kender sikkert til begrebet buttplug. En buttplug er et stykke sexlegetøj, som er beregnet til indføring i anus, hvor den kan stimulere såvel de mange nerveender som prostata hos mænd.

Både mænd og kvinder kan have stor glæde af buttplugs i forskellige størrelser og udformninger. En buttplug kan nemlig forlænge og forstærke nydelsen ved samleje eller masturbation. Og så kan en god buttplug give en øget følsomhed og en strammere fornemmelse i skeden, når den anvendes i forbindelse med vaginal penetrering.

 

Oppustelig buttplug – hvad er nu det?

Hvis du ikke er så bekendt med anale lege og måske aldrig har stiftet bekendtskab med en buttplug, kan konceptet oppustelig buttplug lyde temmelig voldsomt. Men faktisk er der meget at vinde ved at lade en oppustelig buttplug være det første stykke anallegetøj, man anskaffer.

En oppustelig buttplug er en del nemmere at indføre i anus end en traditionel en af slagsen. Det er nemlig først, når legetøjet er på plads, at det pustes op. Dette sker ved hjælp af en lille pumpe, som betjenes ved håndkraft – enten din egen eller din partners alt efter temperament og præferencer. Du undgår på den måde at belaste ringmusklen i forbindelse med indføring og udtagning af din buttplug.

Med en oppustelig buttplug kan du gå langsomt frem, og gradvist udvide dit potentiale – så at sige. Du vil hurtigt kunne mærke, hvornår det ikke længere føles komfortabelt – og så er det bare at lukke luften ud igen.

 

Hvad kan jeg opnå med en oppustelig buttplug?

Når du bruger en oppustelig buttplug, får du de samme fordele som med traditionelt anallegetøj så som for eksempel den almindelige buttplug, analkæder og analkugler. Som mand kan du stimulere prostata via endetarmen – også kendt som det mandlige G-punkt – og dermed forstærke din orgasme.

Som kvinde kan du opnå en længerevarende og mere intens nydelse under vaginalt samleje, idet skedevæggen skubbes frem, hvilket gør dig mere stram. Dette både til glæde for dig selv og din partner. Du kan lukke luft ud eller pumpe mere i alt efter behov, også mens den erotiske leg er godt i gang.

 

Hvilke slags oppustelige buttplugs findes der?

Her i shoppen kan du finde et bredt udvalg af buttplugs i oppustelig udgave fra kendte og velansete brands så som Master Series, Fanny Hill, Bad Kitty og Simply Anal. Du kan finde oppustelige buttplugs i traditionel buttplug facon, som handsker eller i ballonform.

Hvad er en oppustelig buttplug?
   

En oppustelig buttplug er et stykke sexlegetøj til anal anvendelse. Den kan pustes op ved hjælp af en håndbetjent pumpe.

Hvor kan jeg købe en oppustelig buttplug?
   

Vi fører et stort og velassorteret udvalg af oppustelige buttplugs her i shoppen.

Hvorfor bruge en oppustelig buttplug?
   

En oppustelig buttplug er nemmere at indføre end en traditionel buttplug. Og du bestemmer selv, hvor meget den skal fylde.