Buttplug

Buttplugs: Opdag Nydelsen af Anal Stimulation med Vores Udvalg af Buttplugs

Velkommen til vores kategori med buttplugs, hvor du kan udforske den spændende verden af anal stimulation. Buttplugs er populære sexlegetøj, der er designet til at give dig en følelse af fyldighed og intensitet i analområdet.

Vi tilbyder et bredt udvalg af buttplugs i forskellige størrelser, former og materialer, så du kan finde den perfekte til dine præferencer og erfaringsniveau. Vores buttplugs er lavet af kvalitetsmaterialer, der er glatte og behagelige at bruge.

Aktive filtre

Kiotos COX Flesh 039 Extra Long 50 cm -40,00 kr.

Buttplug Kiotos COX Flesh...

535,20 kr.
575,20 kr.

 Buttplug 50 cm

Buttplug i en lang udgave, hvis du elsker anal lege og Buttplug og gerne vil presses lidt er denne noget spændende. Det første man tænker er at den kan ikke være der, men jo det kan den godt. men det kræver noget træning. for det første så er der ca ø 6 cm ved soklen det er i sig selv noget.
Og det stykke der sættes ind er 45 cm  en lang buttplug

Buttplug Metal med klar juvel


159,20 kr.

Buttplug alu

En metal butt plug giver dig ekstra meget variation og nydelse for pengene. Da metallet har en god vægt, vil det naturligt intensivere oplevelsen, ved at trykke på ringmuskulaturen. Det giver et naturligt pres og en stimulerende effekt ved enhver bevægelse.

Buttplug Stainless Steel...


279,20 kr.

Butt plug med vibratorer

Oplev ekstreme vibrationer med denne fantastiske stålvibrerende buttplug. Genopladelig via magnetisk USB. Butt plug der kan det hele 
Leveres med en praktisk fjernbetjening, så du kan styre den nøjagtige vibrationsindstilling eller puls efter din eller dine partners smag. med denne trådløde butt plug

Metal Buttplug Pyramide

303,20 kr.

Denne stav er det absolutte til de, der leger med anal. Med glidecreme kan denne stav give nogle uforglemmelige øjeblikke – når metal staven langsomt varmes med kroppens temperatur. Stål pyramide med håndtag kan bruges i alle huller og oplagt til leg med kulde eller varme. 
Det lækre Stål er glat og optager ikke væske.

Power Escorts Diamond King...


319,20 kr.

Er du helt ny med anal stimulering og anal leg, ja så er dette plugsæt fantastisk til dig. Dette buttplug sæt består af en butt plug som nemlig er  så lille, at du sagtens kan bruge den – den glider nemlig lige på plads. Vægten giver dig lidt træning i din muskulatur omkring anus.

But plugs med et lille smykke i enden 

Flere But Plugs

Triple O Anal Plugs Ring -50,00 kr.

Buttplug Triple O Anal...


269,20 kr.
319,20 kr.

Stål er fantastisk, det er butplugs også. her det er der af dem. 3 størrelser og der er ikke nogen der bliver væk når de nu sidder sammen. 

de er super gode hvis man vil lege med udvidelse Husk Glidecreme. Opdag en ny dimension af anal leg med Triple O Anal Plugs Ring. Dette unikke produkt er designet til at give maksimal nydelse og er perfekt til både begyndere og erfarne brugere.

Satisfyer ButtPlug sæt

183,20 kr.

Butt Plug sæt

Det perfekte sæt til begyndere med en ring som afslutning. Et sæt med mange muligheder, flere former på de 3 plugs gør legen med analsex endnu frækker

Husk hvis modtageren er ny så er det en rigtig god ide at starte stille og rolig ud, og lade modtageren gøre sig ren inden legen begynder.

eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

Buttplug Dark Droplets 3...


143,20 kr.

Butt plug sæt.

Lækkert Butt plug sæt, til begynderen, er du ny inden for analsex er det her et godt sted at sarte. den mindste er på størrelse med en fingerspis, stoppet er aflang sådan at den sidder fint i mellem ballerne. og så kan du arbejde dig der op af.
Vi har meget mere til analsex Her

Buttplug Fanny Hills...


215,20 kr.

Butt plug der er oppustlig 

her får man hele pakken. en butt plug med vibrator og som også kan pustes op. så har man mulighed for at få fornemmelsen f at blive udblokket men kun indvendig og man kan få nydelsen af vibrationerne.

Silikone Buttplug -...


71,20 kr.

Silikone buttplug der er lavet af lækker silikone, som har form af et anker, så du er sikret at den bliver hvor den skal. Den har en almindelig plug form yderst, som er efterfulgt af en kugle for at give en anden fornemmelse end en almindelig buttplug 

Fin flere Buttplug  her

Diamond Plugs -50,00 kr.

Diamond Buttplugs 3 størrelser


189,20 kr.
239,20 kr.

Butplug sæt med smykke

Et lækker sæt i 3 forskældige størelser, hvor den lille der kan de fleste være med og få noget rigtig frækt ud af det. når man så har øvet sig lidt og er klar til nr 2 osv videre 
en fræk måde at lage på ved at bære et smykke på den måde
et godt sted at starte med analsex.

eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

Alive Metal Fluffy Buttlug Med Rød Kanin Hale
  • På tilbud!

Alive Metal Fluffy Buttlug...


127,20 kr.

En verden af nye oplevelser venter

Tag springet ind i en verden af spændende og sanselige oplevelser med Alive Metal Fluffy Buttlug. Perfekt til dem, der er nysgerrige omkring BDSM og søger et pålideligt, letanvendeligt stykke udstyr til at begynde deres BDSM rejse. Både sikker og behagelig, denne buttplug er designet med din nydelse og komfort i tankerne.

ButtPlug sæt


239,20 kr.

Disse plugs er meget bløde og fleksible og med praktisk stop i enden.

ButtPlug set - 3 piece


271,20 kr.

Kiotos Butt Plug sæt - 3 dele tilbyder en smidig og silkeblød oplevelse, designet til at imødekomme anale behov. Med tre kvalitetssilicone butt plugs fra det anerkendte brand Kiotos i Holland, kan du udforske nye niveauer af nydelse. Disse fleksible plugs følger kroppens konturer og er lette at bruge og rengøre. Specifikationerne inkluderer tre størrelser, let indføring og fjernelse samt brugen af alle typer smøremidler. En ideel mulighed for både nybegyndere og erfarne inden for anale lege.

Geisha Buttplug med en kugle

127,20 kr.

Denne Pretty Love Geisha Silikone Buttplug er perfekt til dig, der skal prøve anal stimulation for første gang eller til dig, der bare ønsker en ekstra pirrende stimulation. Lille anal plug med metal kugle inden i pluggen, som gør at ringmusklen trækker sig sammen ved hver bevægelse.

Formen på yderdelen gør at den er behagelig at have oppe i længere tid uden at irritere.

Anal Beads analkugler

47,20 kr.

Elsker du analleg, eller er du først lige kommet i gang med at eksperimentere med at opleve nydelse i din anus? Så er You2Toys Blød Anal Begynder Kæde noget for dig, hvor du med gennemsigtige analkugler selv kan bestemme, hvor langt ind de skal indføres.

B-Vibe Rimming Anal Plug med Fjernbetjening Butt Plug
  • Fjernlager

B-Vibe Rimming Anal Plug...


1.119,20 kr.

Analsex vil nå nye højder med denne fjernbetjente butt plug og ikke mindst for dem der leger med Dominans. at kunne bevæge sig rundt i det åbne rum med sin underkastet og vide at h*n går rundt med en butt plug.

Buttplug Backdoor Lovers...


143,20 kr.

Smart 2i1 analstav og butt plug til kvinder og mænd der ønsker dejlige anale stimuleringer. Den er Fremstillet i sort silikone der føles fantastisk mod huden. Anbefales til måde nybegyndere og øvede.

The Ultimate Asslock
  • Fjernlager

The Ultimate Asslock


879,20 kr.

The Ultimate Asslock skaber en ny dimension indenfor anal leg.

Når den er indsat, kan bæreren føle stålets rejse hver tomme ind i hulrummet.
Når det er helt indsat, er et simpelt tryk på den bageste del nok til at den indsatte del udvides.
Super frækt at komme ha kontrol over en anden numse ved at låse den af, modtageren vil virkelig få gang i hjernen 

4 in 1 CBT Device


527,20 kr.

CBT på højt niveau

Tag jeres CBT leg til det næste niveau med denne 4 i 1 CBT Device. Mens du bruger denne enhed til fulde, kan du låse din røv, strække dine boller, knuse dine boller og booste din erektion. Desuden kan der vedhæftes en lænke eller andet til O-ringen foran.

Glas dildo - Clear twister

119,20 kr.

Lækker glas butt plug med håndtag så den kan skrues ind. Den består af tre kugler i forskellige størrelser, og så bestemmer du jo selv hvor meget af den der skal indføres. 

Glas buttplug Deluxe

111,20 kr.

Vil du have en butt plug der er noget af det nemmeste at holde ren, så skal du vælge denne ud af glas. Men det kan den er af glas kan også være med til at give lidt ekstra, da du har mulighed for at skifte temperaturen på den bare ved at holde den under enten den varme eller kolde hane. 

Dildo With Suction Cup

95,20 kr.

Dildo With Suction Cup

Med en størrelse på 13,5 cm x 3 cm er denne anal dildo et super sted at starte hvis man vil udforske nye områder. Den er lavet i 100 silikone og dens unikke form og lette bøjelighed er designet til at være super behagelig at lege med, den stimulere og massere de indvendige nerve ender. 

Både til hende og ham. 

SATISFYER Anal Buttplug...

423,20 kr.

Anal vibrator 

To i en butt plug, med sine to motorer kan denne lækre sag både give dig 12 vibrations funktioner samt 12 rotations funktioner, den er lavet i et lækkert silikone design, er vandtæt og genopladelig. 

Den kommer også med en lækker App funktion der både kan styres fra smart phone og smart watch som giver spændende muligheder for leg. 

Dinoo Primal - Pachy Dildo...


511,20 kr.

Oplev Intens Nydelse og Udforskning

Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale). 

primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer. 

- Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

Dinoo Primal - Anky Dildo...


463,20 kr.

Oplev Stor og Sensuel Anal Nydelse

Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale). 

primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer. 

- Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

Dinoo Primal - Hadro Dildo...


511,20 kr.

Oplev Fyldende Stimulering og Fantastisk Design

Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale). 

primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer. 

- Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

Kiotos Monstar Dildo Beast...

575,20 kr.

Kiotos Oplev Sensuel Fornøjelse og Fantasifuld Leg

Dette fantasifulde bæst er lavet i lækkert silikone med unik design med glow in the dark effekt. 

med en længde på 20 cm og en diameter på 6 cm er der gode muligheder for fantasifuld leg. 

Kiotos Monstar Dildo Beast...

359,20 kr.

Oplev Lysende Sensualitet og Leg med Blæksprutte-Lignende Sugekopper

Dette fantasifulde bæst er lavet i lækkert silikone med unik design med glow in the dark effekt. 

Længde på 18.5 cm og med diameter 5.5 cm

Kiotos Monstar Dildo Beast...

439,20 kr.

Oplev Lysende Sensualitet og Intens Friktion

farvestrålende dildo i lækkert design og glow in the dark effect.

Lavet i medicinsk silikone, har en længde på 17 cm (indførings længde: 14.5 cm) samt en diameter på 5.5 cm

findes i flere varianter. 

Kiotos Monstar Dildo Beast...

543,20 kr.

Oplev en Lysende og Sensuel Fornøjelse

farvestrålende dildo i lækkert design og glow in the dark effect. Lavet i silikone og har en længde på 16,6 cm og en diameter på 6,5 cm. 

findes i flere varianter. 

Kiotos - Silicone Anchor...

239,20 kr.

Silicone Anchor Anal Butt Plug Sæt - Din Næste Store Oplevelse Venter

Vores Silicone Anchor Anal Butt Plug sæt er designet til at give dig en bred vifte af fornøjelser. Dette sæt inkluderer fire butt plugs i forskellige størrelser, hvilket gør det til det perfekte valg for både begyndere, der lige er begyndt at udforske anal leg, og mere erfarne brugere, der søger efter nye udfordringer.

Clear buttplug & O-ring i glas

119,20 kr.

Lækker buttplug i glas med en meget holdbar o-ring, hvilket giver mulighed for at kunne give den ekstra gas. En af de fordele der er ved at bruge en buttplug i glas er at det er muligt at bruge den enten kold eller varm, hvilket gør at den kan være med til at give forskellige oplevelser. 

Aluminum Alloy Anal Plug 1

95,20 kr.

Opdag Aluminium Alloy Anal Plug 1 i blå, en smuk butt plug designet til at bringe dig en lækker anal fornemmelse. Let, behagelig at bære og nem at rengøre, denne butt plug er en fantastisk tilføjelse til dit sexlegetøj. 

Ass max - Buttplug For...

239,20 kr.

Udforsk nye højder af intens og udfordrende fornøjelse med Ass Max Plug Large fra Master Series. Denne XL buttplug er designet til at strække dig til det maksimale, hvilket giver en dyb, tilfredsstillende følelse, der vil tage dit analeventyr til det næste niveau.

Hul anal plug - silikone


191,20 kr.

Tube butplug 

Butplugs er altid spændende, men denne tilføre lige lidt nyt da der er hul i gennem sådan at når den sidder der så er der frit syn ind.
Den er i super lækker silikone der giver den en silke blød overfalde 

Colossus XXL Silicone Anal...

599,20 kr.

Der er ingen tvivl om, at du får en fantastisk fyldt følelse med Colossus XXL silikone analprop med sugekop. Det fastgøres let til enhver glat overflade, så du kan glide på og nyde en håndfri oplevelse. Komplet med en tilspidset spids giver denne analplug præcis stimulering.

EN BUTTPLUG ER ET ANALT SEXLEGETØJ SOM ER YDERST POPULÆRE

Anal sexlegetøj har tidligere lidt under det at være tabubelagt, som i dag, og heldigvis for det, er nedbrudt. Et stykke sexlegetøj som ofte bliver brugt i BDSM sammenhæng er buttplugs. For nogle, især de ”pæne” piger, er analsex forbundet med noget forbudt og måske endda ydmygende.

Her hos Sadistenstoolbox har vi Anal vibratorer, buttplugs, buttplugs til strøm(E-stim), oppustelige buttplugs, analkæder og buttplug sæt. Vi anbefaler, at du starter ud med en mindre butplug så du kan få en fornemmelse af Anal sexlegetøj før du kaster dig ud i noget større og lidt mere "øvet" anal sexlegetøj. Et sikkert valg er vores Butt plug sæt fra Liqourice Dip, som også er vores klart mest sælgende anale sexlegetøj. Her har du mulighed for langsomt at udforske og udvide anale sexlege.

VARM OP MED ANAL SEXLEGETØJ TIL KVINDER FØR ANAL SEX

Måske har din partner tilkendegivet at anal sex kunne være interessant. Måske har du selv et ønske om det. Uanset hvad, er det en rigtig god idé at bruge anal sexlegetøj inden man går over til reel anal sex. Som med alt andet skal kroppen varmes op. Anus oplever ikke rigtig nogen ændring, når man bliver tændt – man skal altså bygge dette op for at få kroppen og anus til at slappe af. Her er fingrene eller anal sexlegetøj ideelt. Ved analsex, hvor penis indføres, kan følelsen godt være svær at fornemme, og for mange kvinder kan det hurtigt blive en negativ oplevelse, hvor en gentagelse ikke bliver aktuelt, fordi man simpelthen gik for hurtigt frem. Med anal sexlegetøj kan man i stedet få mere følelse i legen, så man bedre kan fornemme og mærke, hvad man er mest til – herefter bevæger man sig skridtvis over til anal sex. På denne måde får begge parter også en bedre oplevelse, der giver lyst til mere.

Generelt prøver flere og flere danske kvinder sig af med anal sexlegetøj da det for de fleste er en positiv overraskelse af supplere med stimulering analt. Derudover er det også mere udbredt med analsex og derfor helt naturligt at flere køber sexlegetøj til anal brug. Hvis du er til anal buttplugs med vibration kan vi anbefale Fanny Hill som har gode vibration og en god størrelse som passer til de fleste behov, og skulle den ikke passe så er den oppustelig, så den skal nok komme til at passe enhver.

BUTTPLUG SEXLEGETØJ I METAL

Vil du prøve noget anal sexlegetøj til kvinder, der er en tand vildere? Så er det helt sikkert sexlegetøj i et andet materiale, som du skal kaste dig ud i. For vi har nemlig også et stort udvalg i forskellige former for sexlegetøj, der er lavet i blandt andet metal, men også tanden vildere, med E-stim.

De forskellige materialer giver nemlig en forskellig stimulering. En anal butt plug i metal har en helt anden tyngde end én i et almindeligt PVC materiale. Og det er netop det, der gør en sådan butplug til noget helt særligt.

Den ekstra vægt giver en ekstra dimension til din anal stimulation. Det gør det sværere at holde den oppe i dig, og idet den ryger lidt ind og ud, så mærkes det helt fantastisk.

Husk altid at bruge godt med glidecreme (gerne den vandbaserede glidecreme) når du bruger analvibratorer og buttplugs for den bedst mulige oplevelse.

Buttplugs analplug

GLIDECREME ER VIGTIGT

Ofte vil glidecreme være en rigtig god idé, når du anvender sexlegetøj. Men når vi snakker om butplugs, er det dog meget anbefalelsesværdigt og næsten nødvendigt. Det kan være en rigtig god idé at starte med at påføre en god omgang glidecreme på din finger og føre på og rundt i anus. Massér forsigtigt og langsomt, indtil du slapper af. Det er vigtigt, at du ikke føler det strammer omkring din finger. Når du slapper helt af, kan du indføre din butplug – husk masser af glidecreme. Når du indsætter din buttplug, er det en god idé at rette den lidt op mod din mave for nemmere indførsel. Det er helt normalt, hvis det ikke lykkes i første forsøg, så tøv endelig ikke med at forsøge igen. Det er også ganske normalt at føle en smule ubehag først. Så længe det ikke gør ondt, kan I roligt forsætte. Føler du smerter, skal du/I stoppe øjeblikkeligt. Er du begynder indenfor buttplugs -verdenen, anbefaler vi som sagt maksimalt 20 minutter ad gangen. Er du derimod en erfaren bruger, kan du godt have din butplug i, i længere tid ad gangen. Vi anbefaler dog altid, at du putter glidecreme på cirka 1 gang hver time.

Mere viden om Butt plugs Her

Oplev Sensationel Anal Stimulation og Ekstra Fylde med Vores Sortiment af Buttplugs

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for anal stimulation, vil vores analplugs hjælpe dig med at opnå øget nydelse og stimulering. Du kan vælge mellem klassiske analplugs, oppustelige butt plugs eller vibrerende buttplugs for ekstra sensation.

Opdag følelsen af ekstra fylde og sensuel stimulering med vores sortiment af butt plugs. Uanset om du bruger dem under sololeg eller sammen med en partner, kan du forvente at opleve intense og forførende øjeblikke. Udforsk vores udvalg af analplugs og fordyb dig i en verden af anal nydelse.

Hvad er en buttplug, og hvordan kan den forbedre seksuel nydelse?
   

En buttplug er et sexlegetøj specielt designet til anal stimulation. Den har en konisk form, der gradvist udvider sig og en bred base i enden for at forhindre, at den glider helt ind. Buttplugs kan øge seksuel nydelse på flere måder. De kan stimulere nerveenderne omkring anus, hvilket kan føre til øget arousal og intense orgasmer. Derudover kan de skabe en følelse af fyldighed og stramhed, hvilket kan tilføje en ny dimension til både solo- og partnerlege

 Er det sikkert at bruge en buttplug, og hvordan starter man med anal stimulation?
   

Når det bruges korrekt og med forsigtighed, kan brugen af en buttplug være sikker og behagelig. Det er vigtigt at vælge en buttplug af høj kvalitet lavet af kropsvenlige materialer og i en størrelse, der passer til ens erfaring og komfortniveau. Start altid med mindre størrelser og brug rigeligt med vandbaseret glidecreme for at gøre oplevelsen mere behagelig. Kommunikation med din partner er afgørende for at opbygge tillid og respekt i forbindelse med anal stimulation. Lyt altid til kroppens signaler og stop, hvis der opstår ubehag

 Hvordan vedligeholder og rengør man en buttplug korrekt?
   

For at opretholde optimal hygiejne er det vigtigt at rengøre din buttplug før og efter brug. Start med at vaske den med varmt vand og mild sæbe for at fjerne eventuel snavs eller rester. Du kan også bruge en speciel sexlegetøjsrenser til at desinficere den. Hvis din buttplug er lavet af silikone, skal du undgå at bruge silikonebaserede smøremidler, da de kan beskadige materialet. Opbevar din buttplug separat fra andre sexlegetøj i en ren og tør beholder for at undgå bakterievækst eller beskadigelse