BDSM Sexlegetøj  

Varer
80 varer.

 • Ny

  Kiotos Monstar Dildo Beast 60 Glow in the Dark farvestrålende dildo i lækkert design og glow in the dark effect. Lavet i medicinsk silikone, har en længde på 17 cm (indførings længde: 14.5 cm) samt en diameter på 5.5 cm findes i flere varianter. 

  549,00 DKK
 • Ny

  Kiotos Monstar Dildo Beast 62 Glow in the Dark Dette fantasifulde bæst er lavet i lækkert silikone med unik design med glow in the dark effekt.  med en længde på 20 cm og en diameter på 6 cm er der gode muligheder for fantasifuld leg. 

  719,00 DKK
 • Ny

  Dinoo Primal - Anky Black Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale).  primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer.  - Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

  579,00 DKK
 • Ny

  Anal Spreader Device er du til anal udblokning så har du fundet det rette produkt. Denne anal spreader kan med sine 4 cm i diameter sørge for en lækker udblokning. Produktet er lavet i rustfritstål, nemt at rengøre med intim sæbe. 

  449,00 DKK
 • Butt plug i stål Ikke en butt plug som alle andre. der er nemmelig et rør der løber i gennem pluggen. som gør at man kan få væsker til at løbe i gennem den. så hvis du har en fantasi om at kombener urinsex og analsex. men har svært ved det så kan det her være den frække løsning. hvis ikke du har en anal udskyller med bolt, så er det en god ide at...

  379,00 DKK
 • Fjernlager

  CBT på højt niveau Tag jeres CBT leg til det næste niveau med denne 4 i 1 CBT Device. Mens du bruger denne enhed til fulde, kan du låse din røv, strække dine boller, knuse dine boller og booste din erektion. Desuden kan der vedhæftes en lænke eller andet til O-ringen foran.

  599,00 DKK
 • Butt plug med vibratorer Oplev ekstreme vibrationer med denne fantastiske stålvibrerende buttplug. Genopladelig via magnetisk USB. Butt plug der kan det hele Leveres med en praktisk fjernbetjening, så du kan styre den nøjagtige vibrationsindstilling eller puls efter din eller dine partners smag. med denne trådløde butt plug

  394,00 DKK

Viser 1 - 12 af 80

Sexlegetøj til BDSM

Legen med BDSM kræver tit en del udstyr. noget af det er sexlegetøj og andet er kun sexlegetøj til BDSM. Er du på udkig efter noget BDSM sexlegetøj? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her på siden har vi nemlig samlet et stort og ikke mindst spændende udvalg af sexlegetøj, som er særdeles egnet til BDSM. Det er BDSM sexlegetøj, der kan krydre jeres hverdag som par, og udvalget byder desuden på BDSM udstyr til ethvert behov. Vi er nemlig en online BDSM shop, der tilbyder alt indenfor big dildoerekstreme buttplugs eller en fræk sexmaskine. Så gå endelig på opdagelse med det samme og find lige det, som I står og mangler.

Her hos Sadistenstoolbox tilbyder vi altså et STORT og ikke mindst spændende udvalg af BDSM sexlegetøj kæmpe dildoer og ekstreme buttplugs. Vi giver altid fri fragt og helt fantastisk service, så der er mange gode grunde til at købe BDSM sexlegetøjet online her hos os.

BDSM sexlegetøj er mere en livsstil indenfor sexlegetøj. BDSM sexlegetøjet indenfor denne kategori kan svært at definere, men som udgangspunkt er vi ude i mere hardcore produkter. For eksempel findes der i BDSM sexlegetøjs kategorien sexmaskiner og kæmpe dildoer, til når han eller hun skal fyldes helt ud. BDSM sexlegetøjet er mere ovre i denne genre.

BDSM sexlegetøj er for alle

Vi har et bredt udvalg af BDSM sexlegetøj til både mænd, kvinder og par. Det kunne være analt sexlegetøj, såsom ekstreme buttplugs, som enten er kæmpe store, eller som kan låses fast på den underkastede. Det er bare langt bedre når du kan straffe, eller belønne, med det helt rigtige BDSM sexlegetøj. Uanset hvor hårdt eller blidt det ønskes, så er det bare bedst med det rette BDSM sexlegetøj.

Gå på opdagelse i udvalget af BDSM sexlegetøj med det samme og find netop det BDSM sexlegetøj, som passer til dig og din partner.

Har du lyst til at prøve kræfter med BDSM sexlegetøj, kan du nemt komme i gang med det ved at investere i BDSM sexlegetøj fra vores sortiment.  Så længe begge parter er med på legen, skal I endelig ikke være bange for at lade jer rive med, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for jer.

Hos Sadistenstoolbox går vi meget op i, at I finder det BDSM sexlegetøj eller BDSM udstyr, der passer bedst til jeres fantasier, ønsker og behov. Vi har nemlig ingen interesse i, at i køber jer fattige ved at prøve jer frem og får en dårlig førstegangsoplevelse med BDSM sexlegetøj Det er jeres nydelse og behag vi har i højsædet! Er i på udkig efter at udvide jeres horisont, så er det først og fremmest vigtigt, at man tager en snak med ens partner og sammen finder ud af hvad i ønsker at udforske sammen. Dialog er bærende, når det kommer til BDSM. Mindst ligeså vigtigt er tillid, hvis ikke det er det mest essentielle, når det kommer til BDSM. Når du sammen med din partner og har fundet ud af hvad i skal prøve, så er det bare om at dykke ned i de enkle kategorier og kigge nærmere på det BDSM sexlegetøj, som vækker jeres interesse.