Glidecreme  

Varer
18 varer.

Viser 1 - 12 af 18

Glidecreme – når det hele skal køre som smurt

Du kender sikkert til begrebet glidecreme, og du har måske selv prøvet at anvende det i den ene eller den anden form. De fleste mennesker forbinder glidecreme med et middel til at opnå mindre friktion.

Glidecreme har traditionelt altid været relateret til især kvinder, som efter menopausen oplever tørhed og dermed smerte og irritation i forbindelse med samleje. Og så har glidecreme samtidig altid været brugt til analsex, da anus ikke, i lighed med skeden, har sine egne fugtgivende mekanismer.

Måske mener du derfor ikke, at du har behov for glidecreme. Er du stadig ung, og dyrker du ikke analsex, kan det da også være vanskeligt at se, hvad det skal gøre godt for. Men vidste du, at der kan være andre formål med at anvende glidecreme – og at du med den rette glidecreme faktisk kan opnå langt større nydelse?

 

Hvorfor skal jeg bruge glidecreme?

Det oplagte svar på oven for stillede spørgsmål er selvfølgelig, at glidecreme primært er for dig, som ikke oplever den rette grad af fugt, når det er ”sexy time”. Tørhed kan have mange forskellige årsager, for eksempel stress, dehydrering, sygdom, hormoner eller særlige former for medicin.

Kort sagt kan du få brug for lidt ekstra hjælp, også selv om du endnu ikke har gennemgået klimakteriet. Hvis du har samleje uden tilstrækkelig ”smørelse”, kan du risikere irritation af slimhinderne med mulig infektion til følge.

Derudover kan der være rigtig mange andre årsager til at benytte glidecreme. Visse former for glidecreme indeholder stimulerende stoffer, som enten virker varmende eller kølende. Dette kan i sig selv gøre samlejet en del mere interessant – og din nydelse mere intens.

 

Vælg den rette glidecreme

En glidecreme er ikke blot en glidecreme. Der findes såvel vandbaserede som silikonebaserede varianter. Hvilken variant du skal vælge, kommer i høj grad an på formålet og til en vis grad an på smag og behag.

Hvis du skal bruge glidecreme sammen med sexlegetøj, for eksempel en dildo eller en vibrator, anbefales det, at du vælger en neutral vandbaseret variant. På den måde kan du være sikker på, at glidecremen ikke reagerer med det materiale, dit sexlegetøj er fremstillet af.

Til analsex er glidecreme, som er baseret på silikone, særligt populær. Denne type glidecreme er drøj i brug og giver en stort set friktionsløs penetrering. I vores udvalg her på siden vil du med sikkerhed kunne finde den glidecreme, som passer til dine behov – og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvilke slags glidecreme findes der?
   

Du kan vælge imellem silikonebaseret og vandbaseret glidecreme.

Hvorfor bruge glidecreme?
   

Glidecreme er et fornuftigt valg, hvis du ønsker større nydelse ved samleje.

Kan glidecreme øge nydelsen ved sex?
   

Ja – mange typer glidecreme er designet til at give en intens nydelse.