Babydoll Plus Piger  

Varer
8 varer.

Viser 1 - 8 af 8

Plus size babydolls - forførende og frække kjoler til soveværelset

Babydoll kjolen er lige som chemisen en klassisk beklædningsgenstand, som har været en del af modebilledet (også det i soveværelset) i flere årtier. Babydolls som lingeri er typisk designet i en længde, der skærer midt på låret eller hoften, og for det meste er kjolerne designet i blonder eller transparente stoffer som mesh eller chiffon, der giver frækt kig til det, der er indenunder.

Erotiske babydoll i store størrelser til særligt kurvede kvinder

Men sexet lingeri er ikke kun velegnet til slanke kvinder -også de lidt buttede kvinder, der har lidt flere kurver, kan understrege deres feminitet med forførende lingeri i store størrelser og dygtigt iscenesætte deres sensuelle figur. Plus size babydolls er især meget populære hos buttede kvinder En neglige eller babydoll betyder lette og luftige natkjoler til kvinder, hvilket er ideelt, især i store størrelser, fordi de dækker de typiske problemområder, som mave og hofte, forsigtigt og får dig til ønske mere takket være det semi-gennemsigtige sexede look.

Et plus size neglige eller en babydoll er så meget mere end bare nattøj!

Skal du forføre ham lidt nemmere og lidt ekstra, så skal du skifte natkjolen ud med et plus size negligé eller babydoll. Det giver et langt mere feminint og frækt udtryk. Det fører til at du ikke kun ser mere lækker ud, men også føler dig mere lækker. Kan med fordel krydres med et sæt frækker trusser.

Frække babydolls i store størrelser er slet ikke uopnåeligt, som du måske går og tror – i hvert fald ikke, hvis du leder det rigtige sted. Vi har et rimelig stort og super flot udvalg. Her har vi samlet alle vores frække babydolls i store størrelser, som går lige fra XL og helt op til str. XXXXL.