Ride piske  

Varer
7 varer.

Viser 1 - 7 af 7

BDSM ridepiske og piskesæt

En ridepisk er det ultimative sexlegetøj til jer, der har lyst til at begive jer ud i et dominant/submissivt sexspil, hvor den ene af jer er Herre over ridepisken og bestemmer, hvordan den skal svinges over den submissive. Det kan skabe en utroligt intens stemning mellem jer, hvor det er jeres sexuelle fantasier, der får lov til at være i absolut fokus.

Piske med udformning som en ridepisk, piske der er til lette slag og langt hen af vejen skaber hudsmerte, men også piske der er nemme at bruge, og rigtig nem for en der lige har kastet sig ud i det er ride piske et fint sted at starte når du skal eksperimentere med BDSM

En ridepisk er lidt som en paddle og laver tit hudsmerte. Og den er typisk rigtig godt til tapping som er gentagende slag på samme sted med kort mellemrum. Man skal være obs på at modtageren kan havde svært ved at modtage denne måde at slå på. Men det er et ret nemt redskab at komme i gang med. men man vokser fra det hen af vejen. fordi man vil noget der kan noget mere, og ikke fordi der er noget galt med en ridepisk på nogen måder men for langt de fleste så vokser de fra en ride pisk.

Danmarks største udvalg i ridepiske og piskesæt

Der er mange der starter med denne type pisk, og hvis det er den type der taler til dig så giver det rigtig god mening. Man skal være obs på at mange modtager har svært ved at modtage denne type smerte som en ridepisk typisk laver. Så man skal bruge noget fokus på at læse modtageren. Vi laver mange af vore piske selv men ridepiske gør vi ikke fordi der findes meget ude mærket udstyr som kan bruges til SM.
Når man har en ridepisk og man har et piske sæt så kan de fleste få noget rigtig spændende leg ud af det. jeg vil altid anbefale at man delteger i piske kurser om ikke andet for at høre hvad og hvordan andre gør. 

Ridepiske til sm og bdsm

En pisk der bliver brugt når man sidder på en hest. til at drive den frem og vise den retning. og det er tit samme måde den bliver brugt på når den bliver brugt i BDSM sammenhæng. Dominans hvor man viser retningen og holder bunden inden på stien, og er der en adfær man ikke kan lide så kan den bestemt også bruges til straf på den een eller anden måde. 
BDSM er jo mange ting men for rigtig mange er BDSM og piske om det er ridepiske eller piske sæt en stor del af legen og er med til at give smerte legen en helt anden dimention 

Hvilken slags smerte giver en ridepisk?
   

Den giver mest overfladesmerte.

Hvad kan en ridepisk?
   

En ridepisk kan være med til at skabe dominans ved at den der har den bestemmer og viser vejen.