Paddel

Vores kategori af paddles til BDSM giver dig mulighed for at udforske og nyde intense slag og dominans i dine lege. Disse paddles er designet specielt til at levere kraftfulde og præcise slag, der skaber en følelse af total kontrol og dominans.

Aktive filtre

Paddles 

En paddel også kaldt en paddle, er et redskab det tit er rigtig nemt at bruge, og som man kan påføre meget smerte med på kort tid. 
En paddle er typisk et redskab, der er lavet af kernelæder og andre forskellige former for læder, som kan give alt fra den lette hud smerte til den dybe smerte helt ned i knoglerne eller vores tudebræt som giver en fantastisk hud smerte..

Alle vores padler er håndlavede på eget værksted i Skive og lavet af gode danske råvarer, af en super høj kvalitet.

En paddel er et typisk redskab, som bruges i forbindelse med SM eller BDSM sexleg.

Vi har padler i alle mulige former, til alle mulige former indenfor Dominans og sexlegetøj. Se vores udvalg nedenfor.

Vi kender alle spanskrøret. I gamle dage var det et yndet afstrafningsredskab i skolerne.

Onde og lede Paddler

Her er vores smækkende padel-samling, som både kan give gode smæk, svirp og pirrerende klask. Nogle vil være idelle til blide slag, mens andre vil være til de store kraftige slag og røde numser.

At slå med en paddle er ret simpelt, men at få noget godt ud af at bruge en paddle er ret svært. det kræver lidt øvelse og en bunde der er godt til at tage i mod, men så kan man også få noget rigtig spændende ud af det.

Paddlen er et kontant redskab som virkelig gør onde når man ikke helt lige rammer som det var tiltænkt og det kan stoppe legen. så øvelse er en god ide.

Form, størrelse og materialer har en betydning:Paddle i læder

Større padler kan se farlige ud, men ofte kan de være lettere at håndtere, da slaget fordeler sig ud på et større område. En mindre padle, kan derimod, have en mere kraftfuld virkning, da alt kraften er koncentreret til et mindre område.

Bløde læder padler er et perfekt redskab til at varme en numse op med eller bringe det tilbage ned på jorden efter længere og hårdere leg.

Hvor blød eller hård en læder paddle er afhænger også af, hvor bøjelig den er. Nogle kan have form som et simpelt bælte.

En padle af gummi giver en unik følelse. Ofte giver de en prikkende/stikkende fornemmelse, da de nærmest trækker i huden. Så er du ny med en gummi padle vil vi råde dig til at starte stille ud.

Med en gummi padle kan du kan give en dyb spanking selv med en lille indsats. men skal dog være obs på at gummi giver en lille efter brander

Vores udvalg af BDSM paddles omfatter forskellige stilarter, størrelser og materialer, der passer til dine præferencer og ønskede niveau af dominans. Uanset om du foretrækker læder, træ, eller andre materialer, kan du finde den perfekte paddle til at skabe den ønskede smerte og stimulering.

Når du vælger en paddle fra vores udvalg, kan du være sikker på at få et pålideligt og effektivt redskab til dine BDSM-lege. Disse paddles er designet til at give dig fuld kontrol og mulighed for at skabe intense slag, der efterlader et dybt indtryk og skaber en blanding af smerte og nydelse.

Oplev de intense slag og dominans med vores udvalg af BDSM paddles. Udforsk kraften og præcisionen af hvert slag, og skab uforglemmelige øjeblikke af kontrol og ekstase i dine BDSM-lege.

Vælg en paddle fra vores udvalg i dag og træd ind i en verden af intense slag og dominans. Lad dig forføre af kraften og stimuleringen, og skab en unik oplevelse af total dominans og nydelse i dine BDSM-lege.

Vedligeholdelse

En læder paddle kan blive tør og skal der for ha et eller andet sådan den ikke revner. hvis man vil ha det til at trække ind i læderet så er en olie rigtig fin, hvis det skal beskytte overfladen. og her snakker vi ikke skind men læder.

Er det PVC produkter så er lidt silikone en god ide bare det man bruger til listerne i bilen.En træ paddle kan man med fordel give noget madolie sådan den ikke bliver tør, man skal dog passe på man ikke bruger for meget olie da det med tiden kan bliver harsk.

Hvilken form for paddel skal man vælge til start?
   

Du skal vælge en af de brede padles, da de fordeler smerten mere og derfor er nemmere at håndtere for bunden. Og de kan være nemmere at styre

Hvordan vedligeholder man sin paddel?
   

Det kommer an på hvilket materiale. Læder skal du bruge læder olie, træ kan du bruge madolie og til PVC kan du bruge det du bruger til gummilisterne i din bil

Hvor er jeres padles lavet?
   

De er lavet på eget værksted ud af kvalitets råvarer.