Paddle  

Varer
24 varer.

 • Paddle eller kølle et fedt lille redskab, det giver følelsen af en knytnæve. det 20 cm lange håndtage gør at man ikke skal arbejde så meget med den for at få den til at give en god virkning.

  299,00 DKK
 • En lille fin paddle der er lavet til at kunne bruges under legen med Bondage, den behøve ikke ret meget plads og er oplagt at bruge i mellem reb 

  199,00 DKK
 • Tux er en padle på ca 45 cm. med et 15 cm. langt håndtag i forkromet stål betrukket med gummi for et bedre greb. Snerten er på 30 cm., og er lavet af 5 mm. tykt kernelæder.Tux ligner halen på en tuxido og giver et hårdt tungt slag, som går i dybden. Vi sender i diskret indpakning

  349,00 DKK
 • Izznogood i en kort udgave. Perfekt til fx at ramme inderlår med. men bestemt også resten af kroppen, en paddel der er fantastisk at bruge og som har en kanon virkning. det er kun fanstasien der sætter grænser.

  249,00 DKK
 • Spanskrør der er gummibelagt for lettere rengøring. Længde 60 cm. og Ø 20 mm. Tykkelsen gør, at den går rigtig dybt og ikke føleles så meget i huden men mere i dybden. Det betyder bestemt også, at den er rigtig god til at bruge på sweet spot.

  249,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  299,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  399,00 DKK

  Lille kræft stor virkning  En hardcore paddel der er ret tung. Den dækker et større område og da den er i gummi bider den også i huden. Beaver tail er en paddel på 50 cm hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget påsat et 15 cm lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm klar gummi og...

  299,00 DKK

Viser 1 - 12 af 24

Paddles 

En paddle også kaldt en paddel, er et redskab det tit er rigtig nemt at bruge, og som man kan påføre meget smerte med på kort tid. 
En paddle er typisk et redskab, der er lavet af kernelæder og andre forskellige former for læder, som kan give alt fra den lette hud smerte til den dybe smerte helt ned i knoglerne eller vores tudebræt som giver en fantastisk hud smerte..

Alle vores padler er håndlavede på eget værksted i Skive og lavet af gode danske råvarer, af en super høj kvalitet.

En paddel er et typisk redskab, som bruges i forbindelse med SM eller BDSM sexleg.

Vi har padler i alle mulige former, til alle mulige former indenfor Dominans og sexlegetøj. Se vores udvalg nedenfor.

Vi kender alle spanskrøret. I gamle dage var det et yndet afstrafningsredskab i skolerne.

Onde og lede Paddler

Her er vores smækkende padel-samling, som både kan give gode smæk, svirp og pirrerende klask. Nogle vil være idelle til blide slag, mens andre vil være til de store kraftige slag og røde numser.

At slå med en paddle er ret simpelt, men at få noget godt ud af at bruge en paddle er ret svært. det kræver lidt øvelse og en bunde der er godt til at tage i mod, men så kan man også få noget rigtig spændende ud af det.

Paddlen er et kontant redskab som virkelig gør onde når man ikke helt lige rammer som det var tiltænkt og det kan stoppe legen. så øvelse er en god ide.

Form, størrelse og materialer har en betydning:Paddle i læder

Større padler kan se farlige ud, men ofte kan de være lettere at håndtere, da slaget fordeler sig ud på et større område. En mindre padle, kan derimod, have en mere kraftfuld virkning, da alt kraften er koncentreret til et mindre område.

Bløde læder padler er et perfekt redskab til at varme en numse op med eller bringe det tilbage ned på jorden efter længere og hårdere leg.

Hvor blød eller hård en læder paddle er afhænger også af, hvor bøjelig den er. Nogle kan have form som et simpelt bælte.

En padle af gummi giver en unik følelse. Ofte giver de en prikkende/stikkende fornemmelse, da de nærmest trækker i huden. Så er du ny med en gummi padle vil vi råde dig til at starte stille ud.

Med en gummi padle kan du kan give en dyb spanking selv med en lille indsats. men skal dog være obs på at gummi giver en lille efter brander

Vedligeholdelse

En læder paddle kan blive tør og skal der for ha et eller andet sådan den ikke revner. hvis man vil ha det til at trække ind i læderet så er en olie rigtig fin, hvis det skal beskytte overfladen. og her snakker vi ikke skind men læder.

Er det PVC produkter så er lidt silikone en god ide bare det man bruger til listerne i bilen.En træ paddle kan man med fordel give noget madolie sådan den ikke bliver tør, man skal dog passe på man ikke bruger for meget olie da det med tiden kan bliver harsk.

Hvilken form for paddel skal man vælge til start?
   

Du skal vælge en af de brede padles, da de fordeler smerten mere og derfor er nemmere at håndtere for bunden. Og de kan være nemmere at styre

Hvordan vedligeholder man sin paddel?
   

Det kommer an på hvilket materiale. Læder skal du bruge læder olie, træ kan du bruge madolie og til PVC kan du bruge det du bruger til gummilisterne i din bil

Hvor er jeres padles lavet?
   

De er lavet på eget værksted ud af kvalitets råvarer.