Beaver Tail god tung læder paddle til en god endefuld, godt Sm udstyr
  • På tilbud!
  • -30,00 kr.

Læder paddel -Beaver Tail

Reference:

239,20 kr.
209,20 kr. Spar 30,00 kr.

Beaver tail

er en padle på 50 cm til uddeling af en god røvfuld, hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget af denne pisk påsat en 15 cm. lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm. kernelæder og er 10 cm. bred på det bredeste sted.

Vi har det største udvalg af BDSM udstyr, samt andet sexlegetøj

Made by Lei

Indgravering
Antal

Når SM-leg skal indeholde en paddle, er det denne!

Med Beaver Tail har vi villet lave en paddle, som er flot af udseende og som samtidig kan udøve den optimale straf. Resultatet blev en lækker paddle som mange af vores kunder elsker os for. I 2014 var Beaver Tail en af denne SM Butiks mest solgte SM legetøj. Vi har haft alt lige fra Herskere, Herskerinder, til slaver og slavinder  - ja såmænd overslavinder, som har prøvet denne, og alle har givet rigtig god feedback. Det mest mærkværdige ved denne paddle er lydniveauet. Den er rent ud sagt fantastisk til at give en god røvfuld med. Efterlader et flot rødt aftryk i numsen. fin mange flere paddles Her

Denne paddle egner sig rigtig godt i BDSM sammenhænge også når slaven eller slavinden er bundet i hamp reb og hængt op i karabinhage. Det er en paddle som ikke kun bruges én gang, og vi tager ikke ansvar for, at bruger samt modtager bliver en smule afhængig af dette produkt - det gjorde vi selv i vores søgen på den perfekte paddle. Padler er fantastiske redskaber, når det kommer til en god straf som skal udøves i alle seksuelle lege.

Gode råd til brugen af denne paddle:

Med lidt følelse kan man bruge den i en stor den af gamet. Man vil godt kunne varme op med den, og man vil også kunne levere nogle gode tunge slag med den. Denne paddle kræver lidt øvelse, da den er fleksibel, men det kommer ret hurtigt. Den er rigtig god til straf, da man kan slå rigtig hårdt med den, uden at modtageren giver op, og så er der en rigtig god lyd i den når den rammer huden. SLAM-BANG! 

 

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark.

Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk.Beaver tail paddle

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Fra Din SM shop med alt i SM sexlegetøj og læder piske og tudebræt

Dan Lei Anbefaler 

Beaver tail er en fin paddle som skaber hudsmerte men også har lidt tyngde. den er rigtig god på store muskler eller overflader. hvor man slår med hele snerten enten på begge baller på en gang eller et stor om råde på rygge. har vil jeg stå ved siden af modtagerne sådan jeg kan komme til at ligge så meget af snerten ind som muligt. jeg vil forsætte slaget forbi sådan jeg får den til at trænge lidt ned i musklen. 
Jeg men vil lave noget mede hud smerte med den vil jeg. vil jeg bruge ballerne, og stille mig lige bag modtagerne. og kun bruge der yderste af snerten 5 cm ca og så slå fra side til side på yder siden af ballerne.

Produktinformation

Længde
50cm

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: