Skolelærerens spanskrør til opdragelse

En paddle også kaldt en paddel, er et redskab det tit er rigtig nemt at bruge, og som man kan påføre meget smerte med på kort tid. 
En paddle er typisk et redskab, der er lavet af kernelæder og andre forskellige former for læder, som kan give alt fra den lette hud smerte til den dybe smerte helt ned i knoglerne eller vores tudebræt som giver en f...

En paddle også kaldt en paddel, er et redskab det tit er rigtig nemt at bruge, og som man kan påføre meget smerte med på kort tid. 
En paddle er typisk et redskab, der er lavet af kernelæder og andre forskellige former for læder, som kan give alt fra den lette hud smerte til den dybe smerte helt ned i knoglerne eller vores tudebræt som giver en fantastisk hud smerte..

Alle vores padler er håndlavede på eget værksted i Skive og lavet af gode danske råvarer, af en super høj kvalitet.

En paddel er et typisk redskab, som bruges i forbindelse med SM eller BDSM sexleg.

Vi har padler i alle mulige former, til alle mulige former indenfor Dominans og sexlegetøj. Se vores udvalg nedenfor.

Vi kender alle spanskrøret. I gamle dage var det et yndet afstrafningsredskab i skolerne.

Vores spanskrør er af Rattan, da det er et bedre materiale end bambus, da bambus ved slag kan splintre og derved skade din partner. Man kan dog være uheldig, at der er en knast i spanskrøret og så kan det knække alligevel. Men det splintrer ikke som bambus. Spanskrør af Rattan har en god flexibilitet og kan give et ret præcist slag.

Det behandlede rattan spanskrør er pillet og derefter slebet med sandpapir. Vi har spanskrør i flere tykkelser, og de tynde efterlader smerten i huden, hvor de tykkere derimod går ned i musklen. Det er et natur produkt og det betyder, at det ikke er helt lige og de er heller ikke ens.


Spanskrøret er et af de redskaber man tror er super nemt at bruge, det er det også til straf o.s.v. Men skal man bruge det til smerte påvirkning skal man vide lidt om brugen af det. 

Vedligeholdelse af spanskrør: En gang imellem kan man pakke dem ind i et vådt håndklæde og lade dem ligge natten over.

Alt er hånd lavede og af Dansk kvalitet fra Din SM shop

Mere

Paddle/ Spanskrør Der er 14 varer.

pr. side
Viser 1 - 9 af 14
Viser 1 - 9 af 14