Varer
294 varer.

Viser 1 - 12 af 294

Viser 1 - 12 af 294

SM Shop  

Danmarks største udvalg i vores SM Shop her .

Vores SM sex shop tilbyder en hel del SM udstyr, her kan du finde det sm sexlegetøj, som ikke passer ind for rammerne, i de andre kategorier.
SM udstyr er mange ting og det kan være rigtig svært at finde noget hvor kvaliteten også er god, her prøver vi at finde SM udstyr som vi selv vil bruge og vi prøver at forholde os til om man er ny eller har prøvet lidt mere. 


For at ens SM udstyr eller legetøj bliver brugt skal det se lækker ud og det skal føles godt og så skal det kunne holde og det er nogle af de ting vi ligger vægt på, for os er det rigtig vigtig at du synes at den varer du får hjem er lige det du gerne ville have.


Alt i gags til lige der formål du har eller den frække ide du synes er fantastisk, om det er ball gag, ring gag eller en tundel gag 
Vi har også et stort udvalg i CBT udstyr og kyskeheds produkter. 


Se også vores store udvalg i manchetter og halsbånd.


Vi har et godt samarbejde med Kiotos som er producent af SM udstyr og har næsten alt hvad hjertet kan begære. det vil sige at hvis der er noget udstyr vi ikke lige har på shoppen så prøv at skriv til os.
Hvis der er noget SM udstyr vi ikke har men som du syns vi burde ha så send os en mail og lad os se om ikke vi kan skaffe det.

Læs mere om SM hos Wikipedia her

SM Shop Underkategorier