SM Shop  

Varer
392 varer.

 • Ny

  Bondage Hood With Ponytail Denne komfortable og justerbare hætte er designet til ikke at dække for syns sansen eller vejrtrækning der er åbne huller både ved næse, mund og øjne. Men med den på satte 20 inch silky ponytail, der er klar til at gribe fat i og guide din sub lige derhen hvor du ønsker det er virkelig en fræk og lækker detalje. 

  499,00 DKK
 • Ny

  Strict Leather Gates of Hell Chastity Device Komfortabel men hård, virkelig god kombination af stål og læder. Gates of hell cock cage over penis, en læder strop sikres rundt om penis og kuglerne, den anden strop skal rundt om pungen. Hver strop bliver sikret til selve the gates of hell buret med hængelås. Denne chastity device er ikke bare effektiv men...

  629,00 DKK
 • Ny

  Labia spreader straps Denne Labia spreader er helt perfekt til både ydmygelses leg og gynækologisk rollespil. Det unikke sæt holder din partners kønsorganer ultra følsomme og forsvarsløs eksponeret. Stropperne har en let indvendig foring som giver en blødhed samt spænder til at justere pasformen omkring dine lår. Gummitængerne har fingerskruer, der...

  229,00 DKK
 • Ny

  Leather Anklecuffs Red - 6,5 cm Lækkert polstret læder ankelcuffs med 3D-ring til fastgørelse af tov eller karabin. Super flot i farve mixet rød og sort. designet findes også i manchetter og halsbånd på siden. 

  629,00 DKK
 • Ny

  Leather Anklecuffs Red - 5 cm Polstret læder ankelcuffs med 3D-ring til fastgørelse af tov eller karabin. Lækkert farve mix i rød og sort. designet findes også i manchetter og halsbånd på siden. 

  329,00 DKK
 • Ny

  Single Handcuff & Thumb Lock Denne unikke handcuff sættes over begge håndled på samme tid, den medfølgende strop monteres til fastlåsning og derefter fikseres tommelfingrene så dine hænder bliver ubrugelig og din partner har kontrollen. 

  219,00 DKK
 • Ny

  Kiotos Monstar Dildo Beast 60 Glow in the Dark farvestrålende dildo i lækkert design og glow in the dark effect. Lavet i medicinsk silikone, har en længde på 17 cm (indførings længde: 14.5 cm) samt en diameter på 5.5 cm findes i flere varianter. 

  549,00 DKK
 • Ny

  Dinoo Primal - Pachy Black Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale).  primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer.  - Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

  639,00 DKK
 • Ny

  Dinoo Primal - Anky Black Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale).  primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer.  - Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

  579,00 DKK

Viser 1 - 12 af 392

Danmarks største udvalg i vores SM Shop her

Vores SM sex shop tilbyder en hel del SM udstyr, her kan du finde det sm sexlegetøj, som ikke passer ind for rammerne, i de andre kategorier.

SM udstyr er mange ting og det kan være rigtig svært at finde noget hvor kvaliteten også er god, her prøver vi at finde SM udstyr som vi selv vil bruge og vi prøver at forholde os til om man er ny eller har prøvet lidt mere.

For at ens SM udstyr eller legetøj bliver brugt skal det se lækker ud og det skal føles godt og så skal det kunne holde og det er nogle af de ting vi ligger vægt på, for os er det rigtig vigtig at du synes at den varer du får hjem er lige det du gerne ville have.

Alt i gags til lige der formål du har eller den frække ide du synes er fantastisk, om det er ball gag, ring gag eller en tundel gag. Vi har også et stort udvalg i CBT udstyr og kyskeheds produkter.

Se også vores store udvalg i manchetter og halsbånd.

Vi har et godt samarbejde med Kiotos som er producent af SM udstyr og har næsten alt hvad hjertet kan begære. det vil sige at hvis der er noget udstyr vi ikke lige har på shoppen så prøv at skriv til os. Hvis der er noget SM udstyr vi ikke har men som du syns vi burde ha så send os en mail og lad os se om ikke vi kan skaffe det.

Vi forsøger at koble det med brugen af SM udstyr i forbindelse med klubber, ved at holde en masse workshops osv. i vores verden at det en super god ting at komme ud i klubberne og foreningerne og om ikke andet så være social selv om du ikke har lyst til at være aktiv så vil du stadig blive inspireret at det du ser og dem du taler med. og det er måden man udvikler sin leg på. eller bliver bekraftet i at det er en god måde at gør tingene på.

Danmarks største udvalg i vores sm shop online her

Når man selv fremstiller meget at det man sælger, har man muligheden for at ha et stort udvalg, og når man selv er udøver af BDSM så har man en god fornemmelse af hvad du gerne vil finde i vores Sm shop. typiske er det sådan at når jeg sidder og prøver at finde nye vare så når jeg ser noget der er spændende så har jeg næste en setup i hovedet inden jeg får det bestilt. så skal der naturligvis heller ikke være længe fra dig til os end det kan betale sig at skrive til os hvir der er et eller andet du mangler men du ikke lige kan finde, så hjælper vi gerne med at finder det på siden hvis det er noget vi har eller med at får det hjem hvis det er noget noget der findes. eller hvis det er noget vi selv kan lave. så laver vi det gerne. 
Vi forsøger også at forny os sådan det er kun er der samme varer du ser på shoppen men der kommer noget nyt hele tiden, sådan man kan bliver inspireret på den ene eller anden måde. 
Så en Sm shop skal inde holde et bredt udvalg af Sm udstyr og være i stand til at rådgive om det meste. rådgivning til hvor meget eller hvor lidt. det kan også være størrelser. eller jeg skal bruge sådan en kan den det jeg forestiller mig.

Hvad kan man forvente af en sm shop online og fysisk?

Ud over at havde et bredt udvalg af varer hvor der hele tiden kommer nyt til. så skal personalet også havde en bred viden om det udstyr man sælger, det er noget at det vi går rigtig meget op i her hos os. de ansatte har som en del af deres løn fri adgang til Kinkclub og de events der bliver holdt der både workshops men også KinkConvention.. sådan de hele tiden kan holde deres viden opdateret. hver gang vi får nye varer ind af døren bruger vi tid på at sætte os ind i hvad det er og hvordan det virker.

Vil du købe noget hos os og er usikker på hvad du skal købe er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Læs mere om SM hos Wikipedia her

Danmarks største SM shop med udstyr til det meste. en sm shop skal indeholde noget af det hele. en sm shop er ikke det samme som en sex shop her er der stor fokus på sm udstyr 
Alt det vi sælger på shoppen af SM udstyr har vi haft pakket op og afprøvet, nogle gang giver det sig selv om det virker og nogle gang finder vi nogle der vil afprøve det det kunne nemt være ved at vi tager det med i Kinkclub og lader kunderne afprøve det. det kunne også være nogle af vores gode kunder. 

Sm shop og rådgivning

Hos os sidder der altid en i den anden ende af vores service mail. det vil sige at du altid kan skrive til vores Sm shop og få svar på de spørgsmål og der sidder altid en erfaren BDSM'er i den anden ende. der er ingen spørgsmål der er for store eller for små. og det er der mange der gør brug af. 

Hvordan kommer jeg i gang med SM?
   

Det handler om at du skal finde ud af hvad det er du tænder på, og når du har fundet ud af det, vil jeg anbefale dig at gå ind og kigge på vores SM guides. Der skulle det være muligt af finde noget om lige præcis dit emne, så du lige så stille kan komme i gang.

Hvad skal jeg gøre hvis I ikke har det jeg mangler?
   

Hvis der er noget specielt du lige står og mangler og du ikke kan finde det på vores webshop, så synes jeg at du skal skynde dig at skrive til os. Så vil vi nemlig gøre alt for at hjælpe dig med at finde det du mangler eller et alternativ til det, hvis det ikke kan lade sig gøre.