Find dit SM udstyr her i vores SM Shop online

Danmarks største udvalg i vores SM Shop her .

Vores SM sex shop tilbyder en hel del SM udstyr, her kan du finde det sm sexlegetøj, som ikke passer ind for rammerne, i de andre kategorier.
SM udstyr er mange ting og det kan være rigtig svært at finde noget hvor kvaliteten også er god, her prøver vi at finde SM udstyr som vi selv vil bruge og vi p...

Danmarks største udvalg i vores SM Shop her .

Vores SM sex shop tilbyder en hel del SM udstyr, her kan du finde det sm sexlegetøj, som ikke passer ind for rammerne, i de andre kategorier.
SM udstyr er mange ting og det kan være rigtig svært at finde noget hvor kvaliteten også er god, her prøver vi at finde SM udstyr som vi selv vil bruge og vi prøver at forholde os til om man er ny eller har prøvet lidt mere. 


For at ens SM udstyr eller legetøj bliver brugt skal det se lækker ud og det skal føles godt og så skal det kunne holde og det er nogle af de ting vi ligger vægt på, for os er det rigtig vigtig at du synes at den varer du får hjem er lige det du gerne ville have.


Alt i gags til lige der formål du har eller den frække ide du synes er fantastisk, om det er ball gag, ring gag eller en tundel gag 
Vi har også et stort udvalg i CBT udstyr og kyskeheds produkter. 


Se også vores store udvalg i manchetter og halsbånd.


Vi har et godt samarbejde med Kiotos som er producent af SM udstyr og har næsten alt hvad hjertet kan begære. det vil sige at hvis der er noget udstyr vi ikke lige har på shoppen så prøv at skriv til os.

Læs mere om SM hos Wikipedia her

Mere

SM Shop Der er 268 varer.

pr. side
Viser 1 - 9 af 268
 • 199 DKK
  Ny

  Dildo med sugekop Her finder du vores lækre dildo med sugekop, som også har vibrator i sig. Lækkert at smække op på væggen i badeværelset og give sig selv en ordentlig tur.

  199 DKK
 • 499 DKK
  Ny

  Vil du give din mand enten en intens smerte eller en meget pirrende nydelse, så er denne cock and ball crusher lige det du skal bruge, da det er muligt at ændre på intensiteten alt efter hvor meget du ønsker at stramme den. Dertil er den lavet i gennemsigtig akryl, så du kan se dit arbejde. 

  499 DKK
 • 749 DKK
  Ny

  Skal du begrænse din partners bevægelighed? Så er disse måske lige noget for dig, da du her kan begrænse bevægeligheden i armene på en ikke helt afslappet måde, hvilket giver muligheden for enten at forkæle eller måske bruge det som en del af en straf eller leg.

  749 DKK
 • 229 DKK
  Ny

  En stål dildo giver nogle muligheder du ikke får med andre, her er f.eks. muligheden for at lege med temperature, og det at skifte mellem varm og kold kan noget helt specielt. Denne dildo kan derudover også bruges i begge ender, så dette er med til at skabe endnu flere muligheder for at nå klimaks. 

  229 DKK
 • 229 DKK
  Ny

  Spændende dildo hvor begge ender kan bruges. Den ene ende består af 3 kugler, og den anden ende består af en stor kugler, som bliver efterfulgt af riller, dette gør at denne dildo kan give flere forskellige fornemmelser bare ved stuetemperatur, men i det at den er lavet af stål giver også mulighed for at lege med temperaturer. Den kan give en bestemt...

  229 DKK
 • 529 DKK
  Ny

  Dette er mellem størrelsen af vores mega dildoer, men bare rolig, den er stadig meget stor. den har 29 cm du har mulighed for at indføre, en samlet længde på 37 cm og en diameter på 8 cm, så det er stadig en dejlig tyk dildo. Den giver oceaner af muligheder ved at der er en sugekop i bunden, så den kan sættes fast f.eks. i badeværelset, og du slipper for...

  529 DKK
 • 499 DKK
  Ny

  Mega Flesh 02 er en af de rigtig store med en diameter på 8,5 cm, og hele 38 cm i fuld længde, hvor det er 30 cm der er mulighed for at indføre. Den store størrelse gør at du bliver fyldt hele ud og kan optimere din oplevelse. Og så har den det smarte element at der er en sugekop i bunden, hvilket betyder du kan sætte den fast på alle glatte overflade og...

  499 DKK
 • 249 DKK
  Ny

  Skal du prøve en af de meget store, så var denne dildo måske noget for dig. Den er ikke for de generte med den naturtro design, bare i større størrelse. Denne dildo har en længde på hele 37 cm, hvor det er de 29 cm der er mulige at indføre, og så har den en diameter på 5 cm. 

  249 DKK
 • 749 DKK
  Ny

  Dejlig smertefuld brystvortestrækker, hvor du placere den flade plade mellem brysterne og sætter klemmerne på, allerede her kommer der en god smerte, men skruer du så lidt på kuglen, så strækker du vorterne, hvilket intensivere smerte på den helt fantastiske måde.

  749 DKK
Viser 1 - 9 af 268