Piske til muskel smerte

Danmarks største udvalg i piske

Smerte i dybden eller muskel smerte er den smerte som mange synes er den gode smerte. Og hvordan finder man den helt rigtige pisk til det formål. Pisken skal være tung uden at bide eller brande i huden. en rigtig god pisk til muskel smerte et typisk lavede af læder og gerne hvor der er rigtig meget læder i den ...

Danmarks største udvalg i piske

Smerte i dybden eller muskel smerte er den smerte som mange synes er den gode smerte. Og hvordan finder man den helt rigtige pisk til det formål. Pisken skal være tung uden at bide eller brande i huden. en rigtig god pisk til muskel smerte et typisk lavede af læder og gerne hvor der er rigtig meget læder i den ende der rammer huden.

 
Hvordan slår man så med sådan en, i modsætning til opvarmnings slaget skal man her føre slaget i gennem sådan at altså slå efter noget der er på den anden side af den man vil påføre smerte. og så kan man gøre en masse med håndled og hvor man står osv. 

Man kan også med sådan en pisk slå kvinder til orgasme ved at slå dem på numsen og ikke andet. det kræver lidt teknik både måden man slår på med også måden modtageren står på. men vi har en pisk der er lavede til dette orgasme pisken.

Tunge piske af denne type kan bruges over hele kroppen men man får den bedste virkning på støre muskler 

Vi har de gode håndværk og den gode rådgivning indenfor BDSM, her i vores SM shop

Mere

Piske til smerte i dybden ( tunge piske) Der er 24 varer.

pr. side
Viser 1 - 9 af 24
Viser 1 - 9 af 24