Søg

Nyheder

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Guiden til SM sex for begyndere Bliver du høj ved fantasier om hård sex, men er du usikker på, hvordan du skal komme i gang? Så har vi lavet en komplet guide til jer, som ønsker mere smæk og dominans i sexlivet.
Guiden til tillidsfuld bondage Har du overvejet at udøve bondage med din partner? Men du vil måske gerne vide lidt mere om det, før I starter? Hvad end du allerede har prøvet det eller læser med som nybegynder - så er du kommet det rette sted. I dette indlæg vil vi forklare, hvorfor man skal prøve det - og give incitament til at fortsætte med det!
Guiden til leg med klitoris vibrator Størstedelen af kvinder kommer lettest til en orgasme ved at blive stimuleret på klitoris. Det gør klitoris vibratoren til noget af det mest populære sexlegetøj, og vi forstår godt for.
Glidecreme er ubestridt en af de mest undervurderede helte under sex. Fra at løsne ubehagelige gnidninger til at redde dig, når et kondom bliver tørt, er der ingen begrænsninger for, hvad glidecreme kan tilføre i dit sexliv.
Mange af os har godt hørt om bondage. Flere af os kan formentlig heller ikke se os helt fri af at have brugt et par håndjern eller andet til at binde vores partner fast med i soveværelset. Bondage kan også handle om, at det føles dejligt at få begrænset sin bevægelighed, f.eks. hvis man får bundet sine hænder. De fleste som leger med bondage, tænder på at få eller afgive magt, men på en måde, hvor man har aftalt, hvad der skal ske, og hvor man er
Showing 1 to 5 of 38 (1 Pages)