Buttplug sæt

Sættet er ideelt til dig som gerne vil eksperimentere med anal stimulation. Sættet indeholder 3 anal plugs i forskellige størrelser, så du gradvist kan vænne dig til mere fyldig stimulation. Kan f.eks. anvendes inden analsex eller som ekstra stimulation under vaginal sex. Kan med fordel benyttes sammen med vores håndlavede piske, for en bedre virkning ved anus. 

219,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Liquorice Dip sættet 

3 super gode buttplugs der har en form der gør at langt de fleste kan bruge en eller flere af dem. den mindste er ikke større end at alle kan være med. Men man skal huske opvarmning inden man sætter buttpluggen op. Det er typiske her det giver problemer når man forsøger at sætter en plug op uden opvarmning, en god glidecreame er starten den smører man på og så bruger man nogle minutter på at berør og smører creamen godt ind uden at trænge ind, og forsøge at få modtageren til at slappe af, herefter kan man så småt begynde med den lille plug. når man så skal springe til en ny størrelse skal man lige være lidt forsigtig igen.

Man kan godt gå med dem som en del af en opgave, man skal dog arbejde en lille smule for at holde på dem.

Et super begyndersæt når du skal vælge ny buttplug, der er 3 størrelser. De er alle udformet så man kan gå med dem over noget tid... et godt sæt til en underkastet, der skal anal træne.

En silikone glidecream er super god til dette sæt.

http://www.sadistenstoolbox.dk/sexlegetoj/165-eroglide-100-ml.html

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.
eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

Related articles