Geisha Buttplug med to kugler

Producenter:

Geisha Anal Plug

Den er godt nok fræk. En kugleformet buttplug der anbefales til nybegyndere.

Den har en fodstop som gør den behagelig også ved længere tids brug.

En sød lille butt plug med 2 bevægelige geisha kugler indeni. Der giver en super fræk stimulering når man bevæger sig. Den er oplagt til leg med Dominans som en del af en opgave.

169,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 16 VIP point. Din kurv total 16 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 16,00 DKK.


Yderligere information

Buttplug Geisha med dobbelt nydelse med to bevægelige kugler

Med denne smukke og diskrete butt plug bliver du både stimuleret af selve plug'en og af den indbyggede geishakugle, der bevæger sig når du gør det. Den indbyggede kugle giver et lækkert, ekstra pift, der med sikkerhed vil skabe glæde.

Silkeblød overflade af medicinsk silikone – et materiale af højeste kvalitet der er holdbart og hudvenligt

Denne plug har 2 kugleformede hoveder med tynd hals. Den har tværgående fodstopper der gør at plug'en ikke kommer længere op end ønsket. Indeni de to hoveder er der geisha kugler som bevæger sig ved brug.

Længde: 12,5 cm.

Diameter: 2,3 -3,3 cm.

Vægt: 91 gram

Rengøring af Geisha buttplug

Det er vigtigt, at du altid bruger glidecreme sammen med dit anal sexlegetøj. Vi anbefaler, at du påfører en vandbaseret glidecreme inden brug, så oplevelsen med plug’en bliver bedst mulig. Efter brug bør du rengøre den med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring. 

Buttplug sexlegetøj geisha