Miss Green

Producenter:

Denne flogger er en god begynder og opvarmer pisk, som giver en lidt prikkende fornemmelse uden at det gør for ondt. Den kan noget som ingen af vores andre piske kan, den er meget pirrende. Denne flogger består af en masse lange, tynde snerter, der gør at den kan bruges flere steder på kroppen. På numsen er den meget mild, men hvis den bruges på de lidt mere følsomme områder.

499,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 49 VIP point. Din kurv total 49 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 49,00 DKK.


Yderligere information

Super lækker opvarmer pisk. den har ca 80 tyndt skåret snerter som gør at den ikke bider ret meget i huden, men tilgengæld kæler. stille og roligt vil den få blodet til at cirkuler i huden og det giver varmen. sammen med varmen kommer de gode stoffer kroppen udskiller og festen begynder.

Hvis du skal købe din første pisk vil Miss Green være oplagt. den kan det den skal uden at gøre vildt ondt, men på samme tid trykke den lidt mere på musklen end en alm. opvarmer vil gøre. den er ikke vild lang det gør at den er nem at styre, så alt i alt er det en god oplevelse at bruge denne flogger.

Se vores video omkring hvordan man bruger denne pisk: