Soveværelses sæt læder piske

Producenter:

Soveværelses sæt læder piske

Sættet består af en Easy Heat som er en god opvarmer, der har en god størrelse og vil kunne håndteres af alle.

Easy Heat kile er pisken med mere tyngde, der slår dybere og vil typisk være den pisk man bruger som nr. 2.

I sættet er der også en intimpisk, som er god intimt, men også på resten af kroppen, især på mindre muskelgrupper.

Made by Lei

999,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Gode råd til brugen af dette sæt: 

3 piske der kan bruges over hele kroppen og kan bruges af alle, de kræver ikke ret meget plads og størrelsen gør, at de er ret nemme at gå til.

Esay Heat er en super god opvarmnings pisk. Denne flogger ligger godt i hånden og bliver nemt en forlængelse af hånden og man lærer hurtigt, at ramme lige der hvor man vil. Så en god pisk med mange muligheder.

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske, lavet på eget værksted i Danmark. Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk til dig.

Easy Heat kile har samme længde som Easy Heat, men der er meget mere skind at slå med, det betyder, at den slår dybere  og lander tungere. Det vil typisk være sådan en pisk, man bruger lige efter opvarmnings pisken. For den øvede kan den bruges over hele kroppen. Er man ikke helt så øvet vil jeg nok kun bruge den på større muskler.

Imtim Pisk en fantastisk pisk alle bør have. Man kan komme til med den alle steder og alle kan tåle smerten fra den, og så er den fantastisk på de intime steder. Skindpisk der har en en god virkning i ansigtet... 

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

Se andre af vore piske sæt Her

Related articles