Easy Heat, flogger

Producenter:

Easy Heat flogger

 med snerter på 40 cm. Der er ca. 45 snerter. Det er en god opvarmnings pisk, der rigtigt kan kæle for huden. Nem at håndtere og du får utroligt meget sex pisk for pengene. Benyttes med fordel, sammen med gagballs eller andet sexlegetøj!

Længde: 60cm
Håndtag: 20cm

Made by Lei

449,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 63 VIP point. Din kurv total 63 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 63,00 DKK.


Yderligere information

Flogger til opvarmning

Denne pisk er fantastisk til at give en god endefuld til både mænd og kvinder. Både pisk som smæk med fokus på lyst og glæde men kan også bruges som straf. At læder piske i den bare kan være en utrolig intens oplevelse for både den der pisker men også for den der bliver pisket  En af de piske man bør havde i tasken 

Gode råd til brugen af denne pisk:

Det er en typisk opvarmer med en god længde, dog uden at være for lang. Længden gør, at man lige skal bruge lidt tid på at lære den ordentligt at kende.
Den rammer samlet og ligger sig fint ind til huden. Den er ikke vildt tung, men absolut heller ikke kedelig,

 

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark.

Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte sex pisk flogger.

Garanti
Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Se andre af vore opvarmer piske Her