Intimpisk læder pisk

Producenter:

lille fin intimpisk

der kan bruges over hele kroppen. Skindet kæler for huden, og kan give både bløde og hårde slag, men kan også bruges til forførende lege, hvor snerterne stryges over huden. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores andet sexlegetøj, eller med vores masker og gagballs!

Made by Lei

199,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Denne pisk er fantastisk til at give en god endefuld til både mænd og kvinder. Både pisk som smæk med fokus på lyst og glæde men kan også bruges som straf. At piske i den bare kan være en utrolig intens oplevelse for både den der pisker men også for den der bliver pisket  En af de piske man bør havde i tasken 

Gode råd til brug af en Intimpisk:

Denne lille intim pisk har trods sin lille størrelse mange gode egenskaber.

Brug den evt. til at kilde din partner imens han/hun er blindfoldet og evt. fastbundet.

På grund af dens størrelse er den utrolig nem at styre, så snerterne rammer lige der, hvor du sigter.

Som sit navn antyder, kan den med fordel også bruges på kroppens intime områder.Selv om denne pisk ikke ser ud af så meget kan den faktisk godt udrette store ting på de intime steder og på bryster og inderlår har den en noget støre virkning end man lige tror.
det er et godt sted at starte hvis man er ny og ikke helt ved om BDSM er noget for en. 

Intimpisk på ca 35 cm. med et 12 cm. håndtag. En lille fin pisk der kan bruges over hele kroppen.

Vidste du:

Køb pisk i dag og pisk i morgen helt uden fragtomkostning - så betaler du kun for SM legetøjet. Mere SM, mindre pjat!

 

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark. Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Fra Din SM Shop med alt i Sm udstyr, Piske og paddels

Tilbehør

  • Easy Heat er en god og kort opvarmningspisk. Nem at bruge og bruger ikke meget plads. Easy Heat er en læder pisk med snerter af 30 cm. De ca. 45 snerter gør denne model til en god opvarmings sex pisk der rigtig kan kæle for huden. Flogger der er god for både øvede og begyndere, som med fordel kan benyttes med vores andet sexlegetøj! Længde: 45cmHåndtag:...

    399,00 DKK
  • Soveværelses sæt læder piske Sættet består af en Easy Heat som er en god opvarmer, der har en god størrelse og vil kunne håndteres af alle. Easy Heat kile er pisken med mere tyngde, der slår dybere og vil typisk være den pisk man bruger som nr. 2. I sættet er der også en intimpisk, som er god intimt, men også på resten af kroppen, især på mindre...

    999,00 DKK
  • Disse pels / plys håndjern er et must-have til soveværelset. De er bløde og behagelige - men alligevel stærke nok til at begrænse, hvilket gør dem til det perfekte erotiske tilbehør.

    129,00 DKK