Dildo Huge Silicone Suction

Producenter:

Huge Silicone Suction Big Dildo - 20 cm Indføringslængde

Denne Silicone Huge Suction Dildo fra Kiotos-X er silkeblød og er lavet af højkvalitets silikone. Den leveres med en stærk sugekop, som du nemt kan sættes fast på en glat overflade.

299,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 29 VIP point. Din kurv total 29 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 29,00 DKK.


Yderligere information

Lækker silikone dildo med sugekop

Dyk ned i en verden af intens nydelse med Huge Silicone Suction Big Dildo fra Sadisten's Toolbox. Denne imponerende dildo er designet til at tilfredsstille dine dybeste lyster med sin generøse størrelse og kropsikre materialer.

Med en indføringslængde på 20 cm og en diameter på ca. 4,9 cm udfylder denne sorte silicone-dildo dig med en intens og tilfredsstillende følelse. Materialet er lugtfrit og kropsikkert, hvilket giver dig ro i sindet og muligheden for at fokusere på ren nydelse.

Dildoen er også kompatibel med Kiotos Silicone Straps, hvilket giver dig mulighed for at fastgøre den sikkert og håndfrit. Denne alsidighed åbner op for spændende muligheder og lege inden for BDSM.

Oplev en uovertruffen fornemmelse af fyldning og intens nydelse med Huge Silicone Suction Big Dildo fra Sadisten's Toolbox. Denne imponerende dildo er designet til at tilfredsstille dine dybeste lyster og åbne op for en verden af erotiske oplevelser.

Imponerende Størrelse | Sort Silicone | Lugtfri og Kropsikkert Materiale | Kompatibel med Kiotos Strap on Deluxe

Med en indføringslængde på 20 cm og en diameter på omkring 4,9 cm fylder denne dildo dig med en tilfredsstillende følelse af komplethed. Den er lavet af sort silicone, der ikke kun er behagelig mod huden, men også giver dig et visuelt tiltalende indtryk. Materialet er lugtfrit og kropsikkert, hvilket sikrer, at du kan nyde din oplevelse uden bekymringer.

Dildoen er designet til alsidighed og kan nemt monteres på Kiotos Strap on Deluxe, hvilket giver dig mulighed for at fastgøre den sikkert og håndfrit. Denne funktion åbner op for en bred vifte af muligheder og lege inden for BDSM, hvor du kan udforske dominans, submission og erotisk dominans.

Uanset om du er en erfaren bruger eller nybegynder inden for sexlegetøj af denne størrelse, vil denne Huge Silicone Suction Big Dildo tilfredsstille dine behov og ønsker. Vægten på 292 gram giver en fornemmelse af soliditet og stabilitet, hvilket forstærker din følelse af at blive fyldt og stimuleret.

Besøg vores SM Shop, hvor du kan finde et bredt udvalg af BDSM-udstyr og tilbehør til at fuldende din samling. Udforsk vores kategori for big dildoer og find den perfekte partner til at opfylde dine dybeste fantasier.

Vigtigt: Når du udforsker med denne Huge Silicone Suction Big Dildo, er det vigtigt at tage det stille og roligt, lytte til din krop og kommunikere med din partner. Brug altid passende mængder af vand- eller silikonebaseret glidecreme for at sikre en glat og behagelig oplevelse.

SPECIFICATIONER

Diameter 4,9 cm
Fuld længde 24 cm
Indførbar længde 20 cm
Vægt 350 gr
Materiale PVC
Farve Sort
 • Kommentarer
 • Skriv din produktanmeldelse

  Dildo Huge Silicone Suction

  Dildo Huge Silicone Suction

  Huge Silicone Suction Big Dildo - 20 cm Indføringslængde

  Denne Silicone Huge Suction Dildo fra Kiotos-X er silkeblød og er lavet af højkvalitets silikone. Den leveres med en stærk sugekop, som du nemt kan sættes fast på en glat overflade.

  Skriv din produktanmeldelse

  Tilbehør