HUNG System Poignee / Handle Black

Producenter:

Det bliver nu nemt at lege med big dildos, med dette smarte håndtag fra Hung system er det nemmere at håndtere en dildo. 

129,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 12 VIP point. Din kurv total 12 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 12,00 DKK.


Yderligere information

HUNG System Poignee Handle Black til Kæmpe Dildo til Vac-U-Lock

Når det kommer til udvidet leg og BDSM-lege, er kontrol og greb afgørende for at opnå en intens og tilfredsstillende oplevelse. Intet kan bryde stemningen mere end et legetøj, der glider ud af dine hænder i øjeblikket af størst nydelse. Derfor præsenterer HUNG System Poignee Handle Black - det essentielle tilbehør til din kæmpe dildo og Big Dildo oplevelse.

Konverter Din Hung System Dildo til en Håndtags Big Dildo

Med HUNG System Poignee Handle Black får du muligheden for at forvandle din eksisterende Hung System dildo eller plug til en praktisk håndtags dildo. Dette åbner døren for en række nye og spændende lege, hvor du kan opnå fuld kontrol over dine bevægelser og oplevelser.

Maksimal Kontrol og Greb

Når du bruger Poignee Handle, kan du forvente maksimal kontrol og et solidt greb. Dette er afgørende for at opnå de mest intense og tilfredsstillende øjeblikke i dine BDSM- og Big Dildo-lege. Uanset om du er en erfaren udøver eller nybegynder, vil dette tilbehør forbedre din leg betydeligt.

Perfekt Til Udvidet Legesession

Poignee Handle Black er det perfekte tilbehør til dine udvidede legesessioner. Når lysten og liderligheden når nye højder, vil du ikke have tid til at bekymre dig om legetøj, der glider ud af dine smørebelagte hænder. Med dette håndtag i din kontrol kan du fokusere på at tilfredsstille dig selv eller din partner og lade legetøjet gøre arbejdet.

For at tilføje Poignee Handle Black til din samling, kan du besøge vores SM Shop. Vi tilbyder et udvalg af BDSM-tilbehør og Big Dildo produkter, der er designet til at berige dine erotiske oplevelser. Giv dig selv muligheden for at udforske nye højder af fornøjelse og kontrollere dine lege som aldrig før.

HUNG System Poignee Handle Black er nøglen til at omdanne din Hung System kæmpe dildo til en håndtags dildo, der giver dig fuld kontrol og tilfredsstillelse. Gå ikke glip af muligheden for at forbedre din BDSM-oplevelse med dette fantastiske tilbehør. Køb det i dag og begynd at udforske nye horisonter af nydelse.

 • Kommentarer
 • Skriv din produktanmeldelse

  HUNG System Poignee / Handle Black

  HUNG System Poignee / Handle Black

  Det bliver nu nemt at lege med big dildos, med dette smarte håndtag fra Hung system er det nemmere at håndtere en dildo. 

  Skriv din produktanmeldelse

  Tilbehør

  • En stor sort dildo fra Hung, som passer sammen med deres system, så der er mulighed for håndtag, sugekop og andre tilbehør til denne. Denne model har testikler, og har en størrelse på hele 27 cm i længden og 7 cm i diameter, så den er til dem der godt kan lide en dildo der er lidt større.

   299,00 DKK
  • Benny er endnu en dejlig dildo fra Hung System, så den passer selvfølgelig sammen med alt tilbehøret fra Hung. Benny går lige op og ned, mens den ellers er virkelighedstro i den design. Denne dildo er 25,5 cm i længden og 5,3 cm i diameter. 

   249,00 DKK
  • Pirrende dildo fra Hung system som rigtig kan være med til at fylde dig ud med dens 21 cm i længden og en diameter der spænder fra 4,5 cm til 11 cm. Denne dildo har du mulighed for at bruge vaginalt og analt, så du har flere muligheder for at få den orgasme du jagter.

   269,00 DKK