Sex klemmer til brystvorter, skamlæber og klitoris. Lær om brystklemmer her.

Brystvorteleg og tortur er et af de mest populære aspekter af BDSM. De fleste Dominante har mindst én form for brystvorte klemmer i deres BDSM udstyrs udvalg. Hvis du er ny ud i BDSM leg og brystvorte tortur, så vil vi klart anbefale dig at læse denne guide inden du anskaffer dig dit første brystvorte klemme sæt. Vores guide skulle meget gerne kunne give dig et godt grundlag til at vælge dine første klemmer.

Men hvad er brystvorte leg, brystvorte tortur, nipple play eller nipple tortur?

Leg med brystvorterne er en måde at gøre en følsom erogen zone endnu mere følsom overfor berøring. Når brystvorterne er godt følsomme af klemmerne kan man f.eks. bruge pinwheel, fjer, isterninger og andre uskadelige ting til at frembringe smerte, lidelse og glæde hos den underdanige. Når blodet enten trækkes ud i brystvorterne af vakuum eller holdes fanget med klemmer, vil fjernelsen af den pågældende genstand give en intens følelse når blodet siver tilbage.

 

For at få en mere detaljeret oversigt over, hvorfor alle bør have bare en lille smule udstyr til frække lege med brystvorterne m.m. så læs endelig videre og se vores mange gode grunde.

Sikkerheden først

 Er du klar til at komme i gang med Nipple Play? For vi ikke bare render hovedkulds ud i det, så må vi lige se lidt på sikkerheden først.

Da nogle klemmer kan stramme godt til og derfor klemme helt af for blod tilførelsen ud til brystvorten, så er det vigtigt man ikke bære dem for længe. Da det kan give varige skader.

Den første gang i leger med klemmer vil det uden tvivl gøre ondt. Men jo mere man leger med klemmerne jo mere vænner man sig til dem. Det at få klemmen på kan gøre ondt. Men det er fjernelsen af klemmerne der er det mest smertefulde del. Men det er også den mest intense del. Men kan evt. reducere smerten lidt ved at slikke blidt, kysse eller massere blidt. Det bedste er dog at distrahere med noget helt andet, evt. kæle for den underdaniges køn. Den øgede følsomhed kan vare nogle timer og helt op til en dag.

Er den underdanige begynder vil vi ikke anbefale at klemmerne i starten sidder på i længere tid end 10 minutter. Men i vil hurtigt opdage at I vil kunne bygge det op over tid. Da man kan klemme af for blodtilførelsen, så er det vigtigt at man jævnligt afhjælper presset så blodcirkulationen kan genoprettes. Det er altid vigtigt at man nøje holder øje med den underdaniges reaktioner og kropssprog. Men husk, kommunikation er ALTID vigtigt. Hvis brystvorten begynder at hæve op eller skifte farve fra rød til mere blålig, så bør klemmerne fjernes straks.

 

Brystvorte klemme typer:

Interesseret i brystvorte tortur? Men føler du dig lidt fortabt i det store udvalg der er af klemmer? Nedenfor vil vi gennemgå de forskellige typer og forklare de forskellige anvendelses muligheder, erfarings niveau og funktioner. For vi ønsker her på Sadistenstoolbox at jeres brystvorte seance skal være mindeværdig og en ”behagelig” en.

Alligator Nipple Clamps
Alligator brystvorte klemmer fungere meget ligesom en tøjklemme, men den har tænder på begge sider af klemmen.

Krokodille næb anvendes ofte indenfor elektronik verdenen. Nogle af dem kan være indstillelig, hvis de har en indbygget fingerskrue.

Tænderne på disse klemmer kan forårsage yderligere smerte.

De er som regel lidt små i det. Så personer med store brystvorter, kan have svært ved at bære dem.

Disse klemmer er bedst til de mere øvede.

krokodillenæb

 

Bøjle Klemmer

Bøjleklemmer findes på en del bøjler i, især tøjbutikker.

Disse klemmer er ikke justerbare.

Disse er ikke-justerbare som brystvorte klemmer . Hvis man lader klemmerne sidde på bøjlen, kan denne bruges til enten at hænge lidt vægt i eller binde en snor fast.

Bøjleklemmer

Tøjklemmer

Er meget populære og findes i forvejen i de flestes hjem. Det er meget populært at sætte klemmerne sammen på en snor. Hvorefter man sætter dem i et ønsket mønster rundt på den underdaniges krop. Når den Dominerende ønsker at fjerne klemmerne kan dette gøres i ét hurtigt træk i snoren. Dette vil være smertefuldt for den underdanige, men vedkommende vil hurtigt få et endorfin og adrenalin sus som er helt fantastisk.

tøj klemmer

Japanske Klemmer

Også kendt som japansk Butterfly Klemmer eller Butterfly Klemmer og

er typisk ikke ideelle for begyndere. 

Det lille gummigreb giver en intens smerte på brystvorten, dels fordi grebet er på et lille område. Men også fordi at grebet kun kan justeres ved at trække i snoren, hvilket kun får klemmen til at stramme grebet.

Nogle Sadister nyder at se deres underdanige holde kæden til klemmerne, i munden, så slaven/slavinden selv er skyld i grebets styrke.


Se vores bedst sælgende Japanske Klemmer Her!

Japanske klemmer

Magnetiske Klemmer

Ofte anses disse klemmer udelukkende at være dekorative. Der findes dog nogle ret kraftige magneter.

Magnetiske klemmer kan være evt. enten køles lidt ned eller varmes lidt op ved at ligge i enten koldt eller varmt vand inden brug. Hvilket vil give en anden følelse til jeres leg.

magnetiske klemmer

Spisepindeklemmer

Spisepindeklemmer er enkle men giver en smerte man ikke lige vil glemme. Oftes er det blot to spisepinde med en elastik eller O-ring i begge ender.

Jo tættere de to elastikker/O-ringe er på hinanden jo strammere vil grebet være. Din sub vil være tigger om nåde på ingen tid!

Spisepinde klemmer BDSM

Brystvorteklemmer med vægt.

Disse er klart til de mere erfarne. Her er der til klemmen fæstnet et lod, typisk 50g eller 100g. Hvilket vil give et godt træk i brystvorten og øge den intense smerte.

Disse vægte kommer i mange forskellige former og vægte, som giver en øget grad af træk på dine brystvorter. Start med en lille vægt og arbejde dig op.  Hvis den underdanige bærer dem under ”Doggystyle” vil de svinge frem og tilbage, hvilket vil give en helt ny fornemmelse.


Se vores bedst sælgende Nipple Vægte Her!

Brystvorte klemmer med vægt

Brystvorte Træner

Bruges af ofte af folk med piercede brystvorter, og er specielt designet til at lave et konstant træk i brystvorterne. Ved hjælp af en skruestang der er sat fast i piercingen.

Afstanden ændres ved at dreje skruerne som mindsker afstanden, som så igen trækker i brystvorterne.

 

Til dem som ikke har piercet brystvorter sidder der i stedet for en O-ring en Japansk klemme.

Strechter

Brystvorte pumper 

Består af en eller to små polycarbonat cylindre, der er placeret over brystvorterne. Luften suges derpå ud af cuppen med en pumpe som suger vacum. Det konstante sug øger blod gennemstrømningen i brystvorten, hvilket øger følsomheden.

Nogle foretrækker at bruge en brystvorte pumpe før yderligere leg med brystvorterne, mens andre foretrækker denne metode til at øge størrelsen af deres brystvorter. For de bedste resultater, tilsættes lidt vandbaseret glidecreme ved mundingen af cylindrene for at sikre en tæt forsegling.

bryst vorte pumpe

Nipple Sucker

Disse manuelle suge anordninger anbringes over brystvorten og bloden trykkes sammen hvormed der dannes vacum. Dette trækker blod ind i brystvorten, hvilket gør dem super følsomme over for berøring og klar til leg.

For en bedre samlet sugning, prøve at bruge lidt vandbaseret glidecreme på din brystvorte eller inde i kanten af din brystvorte nipple sucker for en endnu bedre tætning.

 

Se vores bedst sælgende Nipple Sucker Her!

nipple sucker

Skruetvinge Klemmer

Er en rigtig god begynder klemme. Den er nok mere kendt som Justerbar brystvorte klemmer, Disse klemmer har en fingerskrue som kan forhindre klemmen i at lukke helt sammen, så du kan styre dens greb.

Disse brystvorteklemmer kan passe til alle størrelse brystvorter. De kan bruges af både begyndere og af de mere hardcore. Skruetvingen giver dig mulighed for at styre trykket nøjagtigt.

Nogle fingerskruen brystvorte klemmer kan findes med en forbindende kæde eller metal o-ringe til at hænge vægte fra.

I takt med at din slave/slavinde vender sig til klemmen, kan grebet strammes.

 Se vores mest solgte Skruetvinge klemmer her!

Skruetvinge klemme

Pincet Klemmer

Pincet klemmer er grundlæggende to tynde metalarme, ligesom en pincet. Denne type klemme bruges ofte dekorativt, en del af dem findes med perler eller klokker.

Pincet stil brystvorte klemmer er perfekt for dem med store brystvorter, der kæmper for at finde brystvorte klemmer til at passe.

En lille bøjle, der glider nemt op og ned af metalarmene hjælper med at kontrollere spændingen. Hvilket gør pincetten klemmen gode til begynderen.

Pincet klemmer

 

Hvordan kan man så bruge klemmerne?

Når du har valgt dine brystvorte klemmer og vil til at bruge dem, så start med forsigtigt at gnide eller klemme brystvorten så den rejser sig. Dette vil gøre det betydelig lettere at få klemmen på, da den har mere at få fat i. Og din slave/slavinde vil gyde i forventning om hvad der nu skal ske. Tag fat i brystvorten og giv den et blidt træk udad og placer derefter klemmen bag brystvorten.

 

Aftercare

Når det drejer sig tid til at tage brystvorte klemmen af, så eksperimenter med teknikker. Nogle vil foretrække at tage klemmen af langsomt, mens andre nyder den sviende smerte når klemmen pludselig fjerneles. Nu er på høje tid at virkelig torturere disse super følsomme brystvorter med alt hvad du har. Selv følelsen af en blid fjer vil blive forstærket hundrede gange. Prøv at køre et pinwheel over brystvorterne eller prøv at klemme, slikke og sutte dem for den udsøgte søde smerte dette medfører.

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med Klemmer, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Her kan du se vores andet store udvalg af sexlegetøj, for eksempel bondage og andet SM udstyr.

Efterlad en kommentar