Bondage

Oplev Sensationen af Magt og Hengivenhed med vores Udstyr

Velkommen til vores kategori med reb udstyr, hvor du kan udforske den spændende og sensuelle verden af dominans og underkastelse. Uanset om du er nysgerrig nybegynder eller erfaren inden for reb, vil vores udvalg af udstyr tilbyde dig muligheden for at skabe intense og intime oplevelser.

Det handler om at skabe et magtforhold mellem partnere, hvor én person tager kontrol og den anden underkaster sig. I vores kategori finder du et bredt udvalg af bondage udstyr, herunder håndjern, ankelmanchetter, reb, blindefold, gagballs og meget mere. Alt vores udstyr er designet med fokus på sikkerhed, komfort og kvalitet, så du kan udforske denne erotiske leg med tillid og tryghed.

Aktive filtre

Strips håndjern


39,20 kr.

Strips nemme at bruge og sætte på og kan åbnes igen så de kan bruges mere en gang. 

Bondage ring.


319,20 kr.

stål bondagering i 10 mm. gods, omkreds 180 mm.

Bruges til ophængning i reb.

Adjustable leather belt...


439,20 kr.

Føj Stil og Kink Til Dit BDSM-Miljø

Forkæl dig selv med dette fantastiske læderbælte og udtryk din unikke stil og dominans.

bælte med kæder. der smukt hænger på hoften og er med til at fremhæve hofterne. kæderne gør at den har lidt vægt, så man er bevist om at det er der. 

Håndleds manchetter


279,20 kr.

Håndledsmanchetter

i blødt ruskind. Meget ideel til første gangs BDSM/ bondage eventyr, som ønsker at udforske BDSM verdenen. Her er der tale om bløde manchetter, hvilket gør at de er behagelige at pådrage sig på kroppen. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores håndlavede piske, eller vort andet SM-udstyr. 

Wooden Humbler - Black


199,20 kr.

Her er gabestokken der kan få selv den mest ulydige slave til at hører ordentlig efter…!
Sæt gabestokken omkring bollerne på ham og lås den med de medfølgende fløjmøtrikker. Herefter hives der let tilbage og hele herligheden placeres bag lårene.
Med denne gabestok er det også muligt at penetrere fyren imens han er iført The humbler, da gabestokken er bygget til, at fyren skal stå i doggie. 

Bondage anal Krog 30mm (...


319,20 kr.

Bondage anal krog

En krog som denne er god til mange ting, det er ret nemt at bruge den til et mind fuck, rent praktisk så er brugen af den også ret spændende, sådan at man sætter den med ved hjælpe at noget godt glidecreme, binder et stykke reb i øjet og den ende bindes fast til halsbåndet eller endnu bedre håret, sådan at en hver bevægelse minder modtageren om at krogen er der Stål D - Håndjern


199,20 kr.

Stål D - Håndjern med hængelås og to nøgler.

Kan bruges til frækt roleplay -  f.eks betjent/tyv eller forhørsofficer/civil

Spreader Bar med 4 ringe...

375,20 kr.

Benspreder der kan justeres

Justerbar Benspreder til dig der gerne vil eksperimentere med bondage og fiksering. Stangen giver mulighed for et væld af nye stillinger.

Bondage Tape


55,20 kr.

Bondage tape 

20 Meter bondage tape som klistrer på sig selv i 5 cm bredde. Hvis ikke reb lige er dig er dette tape måske. Bondage kan gøres med mange ting o

*vælg farve i højre side

Spreader uden Dildo
  • Fjernlager

Spreader Bar uden Dildo


639,20 kr.

Denne Spreader Bar kan to ting. Man kan sætte en dildo på toppen, og nederst kan man fastgøre benene i hver ende af stangen.

Meningen med denne Spreader Bar er at den fastmonterede dildo skal være indeni din slave for at han/hun er hel fastlåst. Det er derfor vigtigt at højden på stangen justeres korrekt. Max. højde er ca. 78 cm.

Fodmanchetter og dildo købes separat.

Bondage Læder Paddel,...

159,20 kr.

Maximus: En Ny Dimension af Sensuel Leg

Tag din bondage-oplevelse til det næste niveau med Maximus, en kompakt og kraftfuld BDSM paddle. Trods sin lille størrelse, leverer Maximus en overraskende effekt, der vil give dine erotiske lege en helt ny dybde.

Spreader Bar med 2 ringe


319,20 kr.

Rimba Bondage forkromet metal spredestang med 1 ringe i hver ende for at forbinde hånd- eller fodmanchetter. Den er yderst effektiv og kun fantasien sætter grænsen for hvordan den kan bruges.

Sort/Rød læder ankel...


263,20 kr.

Ankel manchetter

i sort/rødt læder. De er fine og feminine med en D-ring så de let kan fastgøres. en smal manchet uden en helt masse polstring og kan spændes rigtig langt ind sådan de kan bruges af de fleste også dem der har en lille fod og ankel 

Se også det matchende halsbånd samt håndleds manchetter.

Sort/Rød læder manchetter


239,20 kr.

Lækre manchetter i sort og rød med D ringe til karabin eller tov.
Se også det matchende halsbånd samt ankel manchetter.

Professional Anklecuffs 7 cm - Black -70,00 kr.

Professional Anklecuffs 7...


545,20 kr.
615,20 kr.

Super lækre manchetter 

Bløde og lækre kvalitets ankel manchetter på hele 7 cm i breden. De er i læder og med en kraftig polstring. Desuden har de masser af nitter og en stor D-ring, så de let kan kombineres med en kæde eller andet legetøj. super fede manchetter der også kan fåes til hænder og der er også et hasbånd der passer til 

Bondage Saks


103,20 kr.

Sikkerheds saks 

Denne saks er den perfekte saks at have under en bondage/BDSM session. Den er med afrundet spids, så den kan bruges tæt på huden uden at skade eller såre.

Deluxe Silikone manchetter


319,20 kr.

Sorte silikone manchetter til håndled. De er 5,5 cm brede og kan justeres, så de altid sidder perfekt. Manchetterne er super bløde og der sidder en praktisk kæde imellem dem.

Metal Kæde med Læderhåndtag


119,20 kr.

Hunde kæde

Praktisk tilbehør til enhver dominans leg. Ideel til at sætte fast i halsbånd, men kan også bruges i forbindelse med CBT leg f.eks. til at styre en ball stretcher. Kun fantasien sætter grænser.

Deluxe Halsbånd i silikone...


303,20 kr.

Silikone er et lækkert materiale til halsbånd ol. Er du vegetar/veganer og ikke ønsker læder er silikone et godt alternativ hvor du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sælger matchende manchetter til håndled og ankler så du kan købe et komplet sæt hvis du ønsker det.

Deluxe Ankel manchetter i...


343,20 kr.

Silkebløde silikone manchetter

til ankler i kraftig og blød kvalitet. Fuldfør sættet med håndleds manchetter og et halsbånd med tilhørende kæde. Det hele kan købes her på shoppen.

Professional Handcuffs 7 cm...


559,20 kr.

Flotte store polstrede læder manchetter - 7 cm brede. Med D ringe og dobbelt karabinhage.

Passer til både ham og hende. Vi har ankel manchetter og halsbånd som passer til.

Bondagekryds


287,20 kr.

Dyk ned i BDSM's verden med vores Bondage Kryds - Hogtie. Med dette kvalitetslegetøj kan du binde din partner på alle fire lemmer og skabe uforglemmelige øjeblikke af nydelse.

Bondage anal Krog 40mm (...


359,20 kr.

Anal krog

En lækker stål krog med en 40 mm kogle for enden og en ring i den anden ende. det er super frækt at smør den ind i en god glidecreme og sætte den op og gøre et reb fast i ringen for så at gøre den anden ende fast til hårdet eller et halsbånd, så vil man ved en hver bevægelse kunne mærke krogen, man kan naturligvis også gøre den fast til en krog i loftet osv.
Det er helt sikkert at..

5 Padlocks with Keys...


39,20 kr.

5 små hængelåse 

Fine små hænge låse til at låse manchetter eller halsbånd, sådan det er den Dominante der bestemmer hvornår det skal af og på 

Metal O-Ring Gag

95,20 kr.

Ring gag 

Lækker sort silikone gag med o-ring i stål, den er fremstillet i lækker silke blød silikone og det er alt ud over stål ringen. det betyder at der hvor ringen og remmen er sat sammen er det typisk der hvor det bliver træls og skaber ubehag i mundvigen, men det gør den her ikke da det er dette bløde silikone.
Rengøring er super nem med silikone 

Silicone Bone Gag


215,20 kr.

Bone Gag

Eller bissel gag den er lavet af et supper lækkert silikone der giver en silkeblød overflade. 

Ballgag Silicone


151,20 kr.

Ballgag Silicone 

En super lækker ballgag hvor alt er lavet i silikone så det er nemt at gøre rent efter brug. den glatte silkebløde overflade gør også at den ikke er så nemt at skubbe ud af munden.
De silikone stropper ballen sidder fast med er heller ikke så hård ved mundvigen som en læder strop kan være, så den vil være nemmere at ha i munden i længer tid 

Sugekopper - 2 stk.


63,20 kr.

2 sugekopper med en praktisk ring så du kan sætte lodder ol. fast. Her er til mange timers fornøjelse med din slave/tøs.

Tvangsorgasme bælte


591,20 kr.

Tvangsorgasme bælte

Hvad er der ikke at kunne lide ved den overskrift. et super spændende stykke sexlegetøj ikke mindst hvis man er til Dominans. 
Man giver kvinden den på at sætter en wand i bæltet lige ud for klitoris og så er det bare at læne sig tilbage og nyde synes, eller lave noget andet med hende og så styrer hvornår hun må komme 

Claw Hook Mouth Spreader


191,20 kr.

Mundspreder

til masser af BDSM sjov og ballade med din underkastede.
Hvis man vil styrer den underkastets mundvand og samtide havde fri adgang til munden. Så er dette løsningen og ikke mindst hvis manden er udrustet sådan at en alm ringgag ikke er en mulighed. så vil denne være et godt alternativ.
Er der noget smukkere end at se en kvinde savle ned på hendes bryst.

Blindfold Black Fleece Lined


95,20 kr.

Blindfold

Dette blindfold passer perfekt til en speciel hyggeaften med din partner. Det er blødt og lækker og sidder godt på plads.

Næsten ligemeget hvor i det sexuelle univers men leger så er et blindfold et godt redskab, at fjerne synssansen gør at alle andre sanser arbejder på højtryk og der med at man mærker sig selv mere. og så bliver det bare mere spændende af det.

Pussy Locker


279,20 kr.

Pussy Locker

Kvindens alternativ til Pik buret, en fisse lås. Er du på udkig efter en kyskhedslås til din partners vagina? Kiotos Pussy Locker Extreme er det perfekte produkt til dig! Denne smukke version af vaginal klemmen tager kontrol over din partners vagina og giver hende den ultimative følelse af at være din.

Pussy Spreader /w Spring


343,20 kr.

Pussy Spreader

Et spændende lille værktøj det at holde skamlæberne adskilt, sådan at modtagerne føler sig blottet på alle måder.
At bruge denne som en del af et mindfuck er helt oplagt og så er den rigtig god at bruge sammen med Dilatore der er fri adgang til urinrøret.

Bondage Sæt - BDSM Fantasy Kit


319,20 kr.

BDSM starter sæt 

Et smukt begynder bondage sæt med alt hvad I behøver for at komme i gang med at eksperimentere med BDSM.

Find ud af om det er noget I tænder på!!!
Med dette sæt åbner der sig mange mulighedder for at ud forske BDSM universet både i den bløde ende med også i den lidt hårder ende, det er næsten kun din fantasi der sætter grænser 

Ballgag XL 2 Inch Silicone


279,20 kr.

Ball Gag 

Der er forskæld på hvor store munde er og hvor store ting man kan håndterer at havde i munden, men nogle gange skal man presse lidt på, at veksle i mellem gag's i størrelse kan give en rigtig god virkning.

Eller at bruge det som en del af en straf, 10 min med den store gag hvor kæberne er på arbejde og man slet ikke har mulighed for at synke sig mundvand 

Bondage Hook - Vaginal


399,20 kr.

Vaginal krog 

Lige som der findes anal kroge så findes der også vaginal kroge, denne kan man gå en masse frækt ud af. Et game hvor man har bestemt at hun skal stå på en bestemt måde kan denne krog være med til at hun holder fokus det rigtige sted.

Hamp reb 6 mm.


119,20 kr.

10 meter behandlet hampreb i 6 mm. tykkelse - og det er klar til brug. 

Velegnet til bondage og anden fiksering.

Hot Wax SM candle


79,20 kr.

Vores Hot Wax SM Candle er din billet til et mere spændende og berigende sexliv. Dette lavtemperatur stearinlys er designet til sikkert SM-spil, der tilføjer en ny dimension til dine intime øjeblikke.

Bondage Shibari Ring med...


399,20 kr.

Bondage Ring med BDSM logo

Stålring med BDSM logo til legen med reb, der sættes en krabin fast i ringen som så gøres fast i loftet, når man så binder bunnyen og som han h*n hængt op køre man rebene op i genne ringen for at holde styr på dem sådan at de ikke kommer til at ligger ind over hinanden, og du hele tiden kan bruge lige det reb du ønsker.

Ø 23 cm

Bondage reb


79,20 kr.

Bondage Reb

Nyd fræk og ophidsende bondage leg med dette bondage reb. Tag styringen eller hengiv dig til din partners kontrol, og mærk en unik og intens nydelse. Bondage rebet er perfekt til fiksering af håndled, arme, ben og ankler.

Chara Breast Harness


199,20 kr.

Et harness der indrammer brysterne og er god at tage fat i så man kan styre bunden rundt.. 

Bondagesex, bindelege og fiksering

Her finder du reb til bondage (til bindelege) og andet udstyr til den ædle kunst, som bondage er.

Om man sammen med sin partner bruger hamp reb eller jute reb. og ringe til ophængning er en smagssag - vi har det hele.

Reb kan bruges på mange måder: Man kan binde sin partner fast til sengen, eller binde kroppen ind i en figur eller lave ophængning. Alt sammen er bondage og kan være super fedt, hvis man har det rigtige udstyr.

Vi forhandler udelukkende med naturprodukterne hamp og jute.

Såvel vores hamp som jute reb er behandlet (vasket, strukket m.m.) det er derfor klar til brug når du modtager det.

Og det hele kan du købe her hos din specialiserede SM shop

GUIDE TIL BONDAGE SEX OG BINDELEGE. GUIDE FOR BEGYNDERE OG ERFARN

Bondage er en seksuel handling, hvor man leger med at fiksere eller at blive fikseret af sin partner.

Det kan gøres med med forskellige former for sexlegetøj, som dog primært har sit udspring i SM. Dog er det er kun fantasien som sætter grænser.

Japansk Bondage har sin baggrund i krigerkunst, at torturere og holde fanger. Sidenhen blev den taget op i teatertrupperne i Japan, hvor den blev brugt til at illustrere og beskrive historiske fortællinger. Ofte med både humor og seksuelle undertoner. Tilskuerne tog derefter bondagen med hjem i soveværelserne til deres partner, og den har udviklet sig derfra.

I Danmark er der efterhånden en ret stor gruppe af mennesker som leger bindelege med Japanske udgave og der findes flere klubber og foreninger, som holder workshops hvor man kan blive undervist (med tøj på)og finde et fællesskab omkring rebene.

Sikkerhed

Du skal være ekstra opmærksom på tre ting ved reb leg. Det er nerver, cirkulation, og vejrtrækning.

Reb som enten er for stram eller lagt forkert kan forårsage nerveskader, som starter ud med følelsesløshed. Brug din sunde fornuft og observer hvordan rebene er strammet.

Du kan tjekke for nerveskade ved at lytte til din partner, og ved at bede din partner klemme dig i hånden. Det er ikke muligt at klemme, hvis der sidder en nerve i klemme.

Derudover kan blodcirkulationen blive afskåret ved reb der er for stram. Hold derfor øje med farve forandringer i huden eller følelsesløshed hos din partner. Huden vil blive koldt og blå-lilla. Farven i sig selv er ikke farlig, men et tegn på nedsat blodcirkulation og på at du skal være ekstra opmærksom.

En stram brystbondage kan forårsage åndedrætsbesvær. Man skal derfor være varsom med at bruge gags som hæmmer vejrtrækningen, se vores guide til leg med gag. Man bør ikke lade ens partner i denne tilstand være alene.

Man bør ligeledes være opmærksom på at nogle kan få et panikanfald, da det at være bundet kan virke klaustrofobisk. Så forbered dig på dette og på at gribe ind, det kan som oftest afhjælpes med god og rosende kommunikation under hele forløbet. Virker dette ikke bør man hurtigst muligt løsne rebene så vedkommende kan komme fri.

Husk aftercare – lad din partner tale oplevelsen igennem. Spørg ind til den.

Bondage udstyr og legetøj - vi har et stort udvalg

Teknik

Reb laves ofte i længder af godt 8m - dem vi sælger er 8,5m.
Vi sælger både jute og hamp reb.

Ønsker du at lave ophængningsbondage har du brug for 8-10 reb, ønsker du blot at lave gulvarbejde kan du nøjes med en 4-5 stks.

Derudover har du brug for noget at hænge op i - det kan være en bondage ring eller en globe.

Gode karabinhager kan også være nyttige at have.

Vil anbefale alle der ønsker at lære Japansk reb at deltage i nogle af de tidligere omtalte workshops.
Herunder dog et par enkelte videoer til at starte ud med.

Vigtige bindinger at kunne til ophængninger:

Her er et link til en binding som går igen flere steder. Den bruges bl.a til at binde håndled sammen, bruges også omkring lår m.m.

Her er et link til en simpel brystbondage - også kaldet en takate kote eller tk2 eller tk3 alt afhængig af om der bruges to eller tre længder reb. Bemærk hvordan modellen beskytter sine håndled ved at vende dem imod hinanden.

Ønsker du at læse mere er gode søgeord på google:

  • kinbaku, som betyder at binde stramt - i betydningen af den følelse det giver og forbindelsen Rigger og model imellem.
  • Shibari, som blot betyder at binde.

bondage

TILLIDSFULD BONDAGE

Har du overvejet at udøve legen med reb med din partner? Men du vil måske gerne vide lidt mere om det, før I starter? Hvad end du allerede har prøvet det eller læser med som nybegynder - så er du kommet det rette sted. I dette indlæg vil vi forklare, hvorfor man skal prøve det - og give incitament til at fortsætte med det!

praktiserer konsensuel binding af en partner, hvor man tændes af at blive bundet eller underkastet af sin partner eller omvendt. Bondage er en gren indenfor “BDSM”, som også involverer S/M (sadomasochisme)

Hvorfor er legen med reb godt?

For nogle mennesker virker rebleg perverst eller grænseoverskridende, men det skal det slet ikke være. Ifølge forskning fra Medical Daily viser det sig nemlig, at denne seksuelle orientering eller metode gør dig psykologisk sundere, end hvad man opnår ved et kedeligt eller jordnært sexliv. Amerikansk forskning viser nemlig, at hjernen udløser dopamin og serotonin. Disse stoffer medfører i høj grad naturlig glæde og i højere grad bedre humør og mindre stress. Ligeledes kan det hjælpe på selvsikkerhed og motivation. Meget tyder på, at det er ved at være tid til at droppe "vanilje-sex".

Forbedret kommunikation

Partnere der udøver rebleg i deres sex bliver bedre i kommunikationen, viser forskningen også. Man bliver mere opmærksom på hinanden, og man forstår vigtigheden af at have en diskussion og at forstå sin partner.

Forøget fortrolighed og troskab

Et eventyr i lagnerne kan forøge intimiteten med din partner. Det kræver høj tillid, hvilket også medfører, at du og din partner begynder at stille krav til hinanden. Reblegen kan bringe noget nyskabende ind i forholdet, således at lysten til eksempelvis utroskab formindskes.

Bedre psykologisk sundhed

Angst og psykologisk stress bliver ofte sat i flæng med at blive reduceret ved udøvelse af bondage. Det her med at modtage eller give smerte udløser ro i sindet, som styrker ovenstående.

Der er altså god grund til at fortsætte, og der er samtidig god grund til at prøve det. Udover det sjove og frække aspekt, der er ved at udfolde sine fantasier sammen med sin partner, har det vist sig at styrke mange mennesker mentalt og i forhold til hinanden.

Hvordan fungerer det?

Det kan være enormt frækt og eventyrligt at binde hinanden. Begrebet dækker over flere forskellige genstande fra eksempelvis tape til fodlænke. Selv om BDSM tit forbindes med dominans og submission, behøver det absolut ikke at være sådan. Du kan nemlig også udleve romantiske fantasier i bondage. Man kan altid justere og finde produkter, der dækker romantiske fantasier, lige såvel som at du kan finde produkter til “hårdere” fantasier med smerte og underkastelse. Man kan også starte blidt og forventningsafstemme for så gradvist at skrue op og bruge pisk eller paddle

En populær sexleg er jo især, hvor den ene part agerer fange, hvor den anden part skal straffe ham eller hende. Her er håndjern oplagt for at få den frække oplevelse.

Hvis man er nybegyndere, vil det som nævnt være oplagt at starte mere blidt sammen med en partner man føler sig tryg ved.

En idé til det kunne være håndjern, men også taljelænke med velcro manchetter er en super god måde at starte på. Man vil stadig være bundet men på en mere blid måde end ved et reb for eksempel.

Respekter hinanden

Når I først er kommet i gang med at udøve fantasierne, så er det også vigtigt, at man har gensidig respekt. Det kan være en idé at aftale et “stop ord” inden, så det kan afbrydes hurtigt, hvis smerten skulle nå til et ubehageligt punkt. Din partner har måske ikke dine nøjagtige fantasier, og derfor må du også være åbensindet over for, at man skal finde en grænse, der passer begge parter.

Det skal ikke være svært eller farligt. Synes man, det er frækt, er der ingen grænser for, hvilke lege man kan udøve. Det kan give utrolig meget i jeres sexliv, som kan afspejle sig i jeres forhold. Vi håber på at kunne inspirere jer til at komme i gang - eller selvfølgelig fortsætte med det frække.

Sadistens toolbox hjælper jer på vej til de bedste og frækkeste sexoplevelser. Se vores produkter inden for bondage her. Der vil være udstyr til mange behov. Ligeledes kan vi anbefale at besøge vores forside for at finde anden inspiration til jeres sexliv. Følg kontaktsiden hvis du skulle have spørgsmål til alverden. Vi håber på at kunne hjælpe jer!

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Som Terapi: Mere end Fysiske Bånd

Når vi tænker på bondage, forestiller vi os ofte bånd og reb, der binder kroppen. Med reb som terapi går ud over det fysiske og udforsker det emotionelle og mentale aspekt af intimitet og selvopdagelse. Det er en praksis, der er designet til at hjælpe individer med at udforske deres grænser, styrke deres kommunikationsevner og opbygge dybere forbindelser.

En central del af reblegen som terapi er at udforske ens egne grænser og komfortzoner. Dette kan hjælpe en person med at opdage ukendte aspekter af sig selv og udfordre begrænsende overbevisninger. Gennem bondage-sessioner kan individer lære at udtrykke deres ønsker og behov på en sund og respektfuld måde, hvilket kan føre til øget selvopdagelse og selvaccept.

Kommunikation: Styrkelse af Intime Forbindelser

Som terapi sætter fokus på kommunikation som en hjørnesten i ethvert forhold. Når man deltager i bondage-sessioner, er det afgørende at kommunikere klart og tydeligt om ens ønsker, behov og grænser. Dette kan overføres til ens intime forhold og hjælpe med at skabe en åben og ærlig dialog mellem partnere. Den forbedrede kommunikation kan føre til øget forståelse og dybere forbindelse.

Øget Intimitet gennem Tillid og Sårbarhed

Bondage som terapi involverer tillid og sårbarhed mellem deltagerne. Når man giver sig selv tilladelse til at være sårbar over for ens partner, kan det skabe en dybere følelse af intimitet. Deltagere lærer at stole på deres partner og at åbne sig op for nye oplevelser og følelser. Dette kan føre til en øget forbindelse og intimitet i forholdet.

Selvbevidsthed og Mindfulness

Bondage som terapi kan også fremme selvbevidsthed og mindfulness. Når man er bundet eller binder sin partner, kræver det opmærksomhed på detaljerne og en tilstedeværelse i øjeblikket. Dette kan hjælpe med at mindske stress og angst og fremme en følelse af ro og tilstedeværelse. Selvbevidsthed og mindfulness kan også overføres til andre områder af ens liv.

En Rejse ind i Selvopdagelse og Intimitet

Bondage som terapi er mere end blot fysiske bånd og reb. Det er en praksis, der tilbyder en dybere forståelse af selvopdagelse, kommunikation og intimitet. Ved at udforske ens grænser, styrke kommunikationsevner og opbygge tillid og sårbarhed, kan bondage som terapi bidrage til at forbedre forholdet til både sig selv og ens partner. Det er en rejse ind i en dybere og mere berigende forståelse af intimitet og selvopdagelse.

Hvad er bondage?
   

Bondage kan være flere forskellige ting, det kan være med manchetter eller andet til at binde en person fast til sengen eventuelt. Men det kan også være meget mere avanceret, hvor det er med reb. Når der er tale om bondage med reb kan der også være tale om flere forskellige ting, det kan være floorwork, hvor det hele foregår på gulvet, dette er den nemmeste form for reb bondage at komme i gang med, da der ikke er så meget sikkerhed at tage hensyn til. Mens der er noget mere sikkerhed at tænke over hvis du vil have gang i enten semi suspension eller fuld suspension, hvor det handler om at løfte den der bliver bundet helt eller delvist fra gulvet.

Hvordan kommer man i gang med bondage?
   

Det kommer meget an på hvilke form for bondage det er du vil have gang i. Hvis det er at binde den anden person fast, så er det meget nemt. Så skal du nemlig bare have fat i nogle manchetter eller et af vores sæt til fastspændelse. Mens hvis det er med reb og suspension, så vil jeg anbefale at du tager noget undervisning i det og lige lærer lidt omkring sikkerheden i det. Et fantastisk sted at lære dette, hvis jeg selv skal sige det, er i Kink Club hvor der er bondage undervisning hver fredag.

Hvad kan jeg få ud af bondage?
   

Her vil jeg sige at det kommer meget an på hvilken form for bondage der er tale om og hvilken rolle du har i forhold til det. Hvis det du vil er at binde en fast eller blive bundet fast med det formål at dyrke sex eller give nogle smæk, så kan det give noget rigtig fedt i det at du enten ikke kan slippe væk eller at du har fikseret den anden. Hvis det er dig der er fikseret kan det give dig en følelse af at have afgivet kontrollen, mens hvis du er den der fiksere kan få følelsen af at tage kontrollen og dominere. Hvis der er tale om bondage med reb, så kan det igen give de forskellige følelser med kontrollen. Men reb giver også en mulighed for at påfører den bundne en hel del smerte og giver rigtig fede muligheder for at dominere. Der er også mange af dem der bliver bundet der siger det kan være med til at tømme deres hoved, give dem noget ro og virker næsten som en form for terapi.