Violet wands til sex. Hvad er violet wands ? Se guiden her

Violet Wands historie

Violet Wand er et apparat læge verden opfandt i starten af 1900 tallet. kort efter man opfandt strømmen, Man lavede et apparat der kunne lave statisk el og fandt ud af at lave glas man kunne sende strømmen ud i gennem og man troede så at man kunne afhjælp en masse sygdomme på denne måde og hver sygdom fik sit egen glas. Efter nogle år blev man dog klogere, de findes dog stadigvæk de gamle fra dengang. De kan i dag findes i soveværelser, skønheds saloner og bondage fangehuller, hvor de bruges til alt fra let stimulation, erotisk stimulation til BDSM tortur.

Violet Wands kan være stimulerende på mange måder og hr været brugt i BDSM sammenhæng igennem årtier. De kan give oplevelser lige fra en let prikken til ganske voldsomme shock. Scroll ned for at læse videre, eller læs om vores andre sexlegetøj her. Her har vi vores afdeling for andet sm udstyr.

Nipple Violet Wand 

Udgaver

 Men der var så nogle BDSM folk der fandt ud af at man kunne bruge sådan et apparat til smerte påvirkning, så man lavede en nyere udgave af den. Det er så den man kan købe i dag. Men i skønheds verden har man også taget den til sig, dog i en noget mildere udgave som er rigtig god til begynderen, som lige vil prøve Violet Wand Dels er de lidt billigere, men de er heller ikke så kraftige, så de fleste kan få noget godt ud af dem..

Den udgave der er lavet til brug indenfor BDSM kam man få fra ca 2.500 kr. og opefter, alt efter hvor meget ekstra udstyr man vil have med til den. Den udgave der er lavet til skønheds verden er noget billiger de starter ca. ved 800 kr.

Hvordan bruger man den.

Der er så mange forskellige måder at lege med en Violet Wand, at du aldrig kan have den samme oplevelse to gange. De fleste teknikker falder i tre hovedkategorier: direkte, indirekte og Reverse. Vi vil her gøre dig bekendt med det grundlæggende i disse teknikker. Hvilket vil give dig grundlaget for en bred vifte af violet wand anvendelser og fornøjelser.

Direkte metode:

Den direkte metode Violet wand leg er den, du nok er mest bekendt med. Det er her anvendelsen af glaselektroderne kommer i spil. Hvert glas skaber en anderledes fornemmelse, om du ønsker en blid electro kildren eller lokalisere med præcision.

Violet Wand gif

Efter at havde sat den til strøm vælger man det glas man har lyst til at bruge. Meningen er at man holder den få mm. fra huden, hvilket får gnister til at springe fra glasset over på huden. Hvis glasset har en stor over flade vil gnisterne være mange og "bløde" Hvis glasset har en lille over flade vil gnisterne føleles intense og hårdere.

Indirekte Metode:

Ud over glas findes der også en ledning man kan sætte på så man kan sende strøm ind i gennem sig selv og ud i gennem finger eller et strømførende redskab og det åbner jo op for fantasien. Gnisterne vil flyve fra blot din berøring, og det er ikke kun begrænset til fingerspidserne!

Du kan derefter eksperimentere ved at bruge dine læber, tunge, tæer og endda kønsorganer til at stimulere din partners hud. Din krop er øjeblikkeligt blevet en erotisk elektro sex legetøj der kan bruges til at friste og drille. Andre sjove måder ville være med brugen af Mylar floggers, kulfiber stokke eller pinwheel. Mens propen rører din hud, kan du nu bruge disse specialiserede legetøj til at piske, stimulere eller tease din partner med elektrificerende resultater.

Omvendt Metode

Ved hjælp af reverse metoden, er det nu din underdanig der bliver elektroden og du simpelthen trækker gnisterne fra deres hud. 
Fastgør proben til din underdanig eller lig den under deres krop, hvis de ligger ned. Nu er dine hænder fri til at drage gnister ud fra deres krop. Denne teknik fungerer nøjagtig på den samme måde som den indirekte metode, undtagen nu har du to frie hænder, alle dit tilbehør. 

Den Violet Wand der er lavet til BDSM brug kan også bruges til at brandmærke med, ved at sætter en spis stykke metal på den og give den fuld power.

Sikkerhed

For så vidt angår elektro sex-enheder,  er Violet Wands de sikreste elektriske sexlegetøj på markedet. Men når man leger med Violet Wands, vil en lille smule sund fornuft rækker langt. Her er en liste over tips, som vil hjælpe med at holde dig og din underdanige sikkert under seancen: Som med alt muligt andet strøm er det ikke en god ide at lege med hvis man har dårligt hjerte og det gælder også her.

  • Ved brug i længere tid på et bestemt område, kan dette forårsage en solskoldning som rødme, der vil stilne efter et par timer.
  • Bør ikke bruges i nærheden af ​​øjnene eller indersiden af ​​ørerne.
  • Bør ikke bruge, hvis du eller din partner er gravid.
  • Du bør aldrig bruge et Violet Wand på en der lider af hjertesygdom eller nerveskader.
  • Du bør ALDRIG bruge elektro sexlegetøj på en person med en pacemaker, insulinpumpe eller anden elektrisk drevet implantat.
  • Vi håber, at vi ikke behøver at fortælle dig dette, men du bør ikke bruge din Violet Wand i nærheden af ​​vand eller brandfarlige væsker.
  • Du bør altid sikre at både dig og din partner er godt hydreret og leger i et ventileret rum, da nogle mennesker kan være følsomme over for ozon, som Violet Wands danner.
  • Test violette tryllestav på dig selv, før du bruger den på din sub. Start med den laveste indstilling og skrue op derfra.
  • Vær forsigtig omkring piercinger.
  • Sørg for, at Violet Wand og tilbehør er i tip top stand, fri for revner eller skarpe kanter.

 

I modsætning til andre former for strøm kan man nemt bruge denne på over kroppen også på brystkassen.

Hvad skal jeg købe.

Man kan i Antik butikker være heldig at finde nogle af dem fra starten af 1900 tallet, og de kan være rigtig fine, men man skal dog lige være obs. på at der ikke er garanti på dem og de er brugt og ingen ved hvor meget eller i hvilken stand de er i.

Den der er lavet til Skønheds verden er rigtig fin til at finde ud af om det er noget for en, man skal dog være opmærksom på at der ikke er så meget power i den, så hvis modtageren er til meget smerte vil den nok blive kedelig forholdsvis hurtigt.

Den der er lavet til BDSM brug der skal man gøre op med sig selv hvad man vil have med og så er det prisen der afgør hvor meget tilbehør der skal med. Jeg har ikke mødt nogle endnu der kan holde den ud på mere end 2/3 power.

 Vi har valgt indtil videre kun at forhandle den lille model. Altså den de bruger på skønheds saloner.

Du kan se den her!

 

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med Violet Wands, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Læs mere elektrisk stimulation i forbindelse med sex, hos Wikipedia her

Efterlad en kommentar