Guiden til at komme igang med BDSM - Del1

Det første skridt ind i BDSM-verdenen er det sværeste. At erkende, at det her rent faktisk tænder dig er én ting - at handle på det er en helt anden.
Det kræver mod at tage skridtet og mange bruger lang tid, hvor det kun er en fantasi, inden de er klar.
De fleste af os har nok prøvet, at få et klap i enden af en elsker, måske endda blive bundet til sengen. Hvis du ikke løb skrivende væk efter dét, så bliv hængende - der er masser af nye skønne oplevelser på vej.
Første gang jeg trådte ind i en BDSm forening var jeg temmeligt nervøs. Helt uden grund viste det sig. Jeg blev taget godt imod og folk var meget hjælpsomme med at svare på alle de mange spørgsmål jeg havde. Desuden fandt jeg hurtigt ud af, at den del af mig, som jeg havde undertrykt i mange år, var der mange der satte stor pris på.
Det kan i starten være svært, at finde rundt i alle de nye termer der bruges, så det der virkede godt for mig var, at holde fast i dét jeg vidste: Jeg er submissiv og jeg tænder på at underkaste mig.
Efterhånden er der blevet bygget mere på den betegnelse, men den er stadig grundstammen i alt jeg laver.
Når du bevæger dig ind i miljøet vil du møde en masse forskellige mennesker og meget forskellige måder at være Dominant og submissiv på. Intet er forkert! Her er der plads til at være lige præcis den du er. Velkommen.

Hvordan kommer man i gang med BDSM?

 

BDSM akronym

 

BDSM-spektret indeholder utroligt mange elementer: Smerte, ydmygelse, bondage, fetich, rollespil, dominans, underkastelse, ritualer, setups, mindgames og meget meget mere. 
Nogle tænder måske kun på et enkelt element, mens andre gerne inddrager flere. Det er ikke et spørgsmål om enten eller – mange er både submissive og masochister eller dominante og sadister på samme tid, mens andre switcher lidt mellem de forskellige kasketter.

Således kan man forberede sig grundigt, tage sine forholdsregler og gøre sig klart, hvad man tiltrækkes af og hvad der er absolut no-go. Det er vigtigt, at man som nybegynder sætter nogle klare begrænsninger – hellere for mange end for få. Senere kan man udvide sine grænser i takt med man udvikler sin seksualitet på området. Hellere være for forsigtigt i starten end for overmodig og risikere at havne i ubehagelige situationer. 

Bondage & Diciplin

Bondage er mange ting, en af dem er at binde sin partner til sengen, eller bare at give h*n håndjern på det kan også være at binde mønster med reb på kroppen eller man kan lave ophængning og det er alt sammen Bondage. Læs mere om Bondage i ”Guiden til leg med Bondage” her.

Man starter typisk med Bondage ved at binde sin partner til sengen eller bare binde hænderne sammen.
Det er en god ide at øve sig i at binde hvis man vil lidt mere med det end at binde sin partner til sengen. Vi vil anbefale at man som par bestemmer, at det er okay at øve uden at der behøver at være sex ind over og at det behøver at være et game.
I forbindelse med, at man øver, er det en rigtig god ide at tale sammen og sætte ord på det man oplever og føler.
Det giver begge parter en god fornemmelse af hvordan det skal gøres når man skal lege.

Man kan ikke lave noget forkert med Bondage så længe man ikke laver ophængning, vil du lave ophængning vil det være en super ide at deltage i undervisning i en af de mange BDSM foreninger/klubber der er i Danmark. Det Danske Bondage miljø er meget vel anset rundt om i verden og der er en del danske undervisere der tager rundt i verden og holder workshops.

Dominans & submission

Hvad er Dominans?
Dominans er at man bestemmer/styrer et andet menneske.
Hvordan kommer man i gang med det ?
Dominans er i min verden delt i 3 dele


1. mindfuck eller tankespind

2. fysisk Dominans

3. psykisk Dominans

Den nemmeste del at komme i gang med er mindfuck delen, når man vil lave Dominans er der to personligheds typer man arbejder med, den ene er logisk tænkende og den anden er ikke-logisk tænkende og for nemheds skyld starter jeg med den sidstnævnte.
En der er ikke-logisk tænkende har typisk en god fantasi og det hjælper os med at køre et mind fuck.

Man skal havde plantet et frø i hoved på den underkastede.  Når vi leger med Mindfucks er det følelser vi arbejder med. Såsom f.eks. glæde, frygt, usikkerhed, skam, ydmygelse m.m. En følelse som er stærk hos den underkastet og den nemmeste at bruge i Mindfucks er typisk frygt, eller usikkerhed på hvad der skal ske.
Så frygten er det lille frø som man skal plante i den underkastedes tanker, så vander man den lidt når den er ved at blive tør, for nogle ikke logisk tænkende er det slet ikke nødvendig at gøre ret meget mere end at plante frøet så klare de selv resten.
En logisk tænkende er noget helt andet, hvis man bruger samme måde med en logisk tænkende som med en ikke-logisk tænkende, så vil det ret hurtig falde til jorden. Fordi den logisk tænkende vil tænke ja ja nu prøver h*n at lege med min hjerne.
Det man så gør er at plante en masse frø i hovedet på den underkastede og så ser man på hvad for nogle frø h*n reagere på og så arbejde man med 3-4 af dem.  Det er med til at forvirrer den underkastets logiske sans og på den måde kan man mindfucke en der er logisk tænkende.
Læs mere om mindfuck på vores blog.

 

Fysisk Dominans

Fysisk Dominans er tit grundlaget for alt Dominans. Jeg tror at de fleste har oplevet den fysiske Dominans  uden at tænke så meget over det. Men det at få ens partner til at gøre noget fysisk for en er Dominans. Min overbevisning er at en stor del kvinder tænder på  at manden tager styringen i sengen.

Men det kan være svært at få tingene sagt fordi man er ”bange” for at blive afvist, men det prøver vi at  afhjælpe med dette afsnit.
Det er nogle forskellige ting man kan gøre fysisk, hvor man ikke behøver at sige noget, men man bare gør det.
Jeg vil typisk skabe et tydeligt magt forhold og det vil sige, at jeg har hende ned på knæ og for at flytte lidt fokus på at hun skal på knæ, spreder jeg hendes ben så der er frit udsyn til herlighederne.
Der sidder nogle ”knapper” rundt om på kroppen og ved at aktivere dem vil det typisk tænde modtageren og jeg vil her komme ind på nogle af dem. Der er mange kvinder der tænder på at blive trukket i håret, men det har den forkerte virkning hvis man bare trækker i en tot hår, men hvis man ligger hånden i nakken og så køre håneden op af nakken og op på hovedet helt inde ved hovedbunden og oppe midt på baghoved tager man fat i håret dog uden at man fornemmer at man er ved at trække alle hår ud af hoved.
Der sidder også en ”knap” i øjnene så hvis man kigger den underkastede dybt i øjnene og holde blikket til du bestemmer, at det ikke skal være sådan mere og det er kun den Dominante der bestemmer hvor længe og hvodan blikket skal fastholdes.
Der sidder også en på halsen, et fast tag om halsen, her skal man være OBS på struben. Hvis man trykker på struben vil den underksatede typisk komme til at hoste og så vil jeg slippe grebet med det samme og flytte trykket til siderne af halsen.
Der sidder også en ”knap” inde i munden bagerst på tungen den kan aktiveres med en finger eller noget andet med samme form. Det er en god ide at modtageren får fornemmelsen af at skulle gagge.
Der er også en på kinden som aktiveres ved et lille klap på kinden, virkningen bliver ikke størrer af at man slår hårdt, det er handlingen der giver virkningen.

Disse ting er et rigtig godt grundlag for Dominans. Som gør det meget nemmere at kaste sig ud i den psykisk dominans som vi tager fat på her.Psykisk Dominans

Sammen med den fysiske Dominans er den psykiske del en del af en større helhed. Men hvordan gør man så det?
Jo det er lidt i samme retning som mindfuck man skal arbejde med en følelse og gennem tale påvirke den underkastede og som skrevet tideligere er frygt en af de gode følelser at arbejde med.
En rigtig god måde er at antyde noget der kunne ske uden dog at fortælle lige hvad der skal ske og så blive ved med at arbejde med det. Og så hele tiden arbejde med den fysiske del.

Læs mere om dette emne på vores blog.Sadisme & masochisme hvad er det ?

Det er legen med smerte som nydelse, og smerte er jo  mange ting. Der er ikke nogle der tænder på at slå en på fingerne med en hammer eller at blive slået.
Så smerten kan på ingen måde stå alene, den skal forbindes med noget frækt så hjernen bliver tændt, så følger resten af kroppen med.
Måden man typisk starter er når man sexer så giver man lige et lille klap bag i og det er jo en super fed måde at gøre det på. Nogle bliver der og synes det er fantastisk og andre vil gerne udvikle det med lidt redskaber.
Et godt sted at starte med redskaberne er en paddel som er et redskab som er let at gå til og få noget godt ud af, den er nem at bruge og styre.
Spanskrøret er også ret nem for Sadisten at bruge, men meget svært for en ny masochist at modtage, så i min verden er den ikke god at starte ud med.
Pisken er også et godt sted at starte, da det er noget nemmere for modtageren at modtage et slag med pisken, men den kan godt være lidt svær at styre i starten. Men med en smule træning er de et fantastisk redksb som kan bruges på et utal af måder.
Men det er en god ide at anskraffe en pisk der ikke er for lang, ca 60 cm så vil den også kunne noget fedt.
Når vi taler om slagredskaber så bruges de bedst på store muskelgrupper såsom baller, lår, ryg og bryst. Mave er ikke en god muskel grupper at slå på.
Man starter med at varme musklerne op med lette slag og det bliver man ved med til huden bliver rød og varm på ca. 15 min. Tager det længere tid er det fordi det er for blidt eller der går for længe imellem slagene.
Når musklen er varm kan man lave de sjove ting, her vil man ikke mærke slagene så tydeligt fordi kroppen frigiver nogle stoffer der er med til at dæmpe smerten og give en lykke følelse.
Når vi taler smerte, arbejder vi med to former for smerte. Overflade smerte eller hud smerte. Der er ganske få der tænder på hudsmerten alene. De fleste har meget svært ved at håndtere den.
Den dybe muskel smerte er den som langt de fleste underdanige holder rigtig meget af og synes er fantastisk. Det er også den smerte de fleste skind piske giver.
Beskrivelsen af vore redskaber står der hvad for en smerte de påføre.

Du kan evt. også læse vores ”Guiden til leg med Piske”.

Efterlad en kommentar