Klinik sex. Se guiden til rollespil med læge/patient rollerne i sexlege

Guide til leg i Klinikken

Klinik lege spænder lige fra mindre ekstreme lege såsom rollespil, med læge-patient forhold. Til det mere ekstreme med kropsmodifikationer. Men der imellem er der MANGE variationer. Vi kan bl.a. nævne:

 • Rollespil(læge/patient, gynækolog/patient m.m.)
 • Undersøgelse(rectalt, vaginalt, oralt)
 • Bondage(spændetrøje, manchetter m.m.)
 • Lavamenter
 • Bandager (gips, gaze m.m.)
 • Nåle (se mere i ”Guiden til leg med Nåle”)
 • Saltvandindsprøjtninger
 • Sterilvandsindsprøjtninger(bistik)
 • Skin staples
 • Cell Popping
 • Branding(strøm/ild)
 • Permanente ændringer(Tattoo, spaltning, ardannelse m.m.)Mummificering

Lægekonsultationen

Om du tænder på selve rollespillet, eller ydmygelsen i det, så er legen med spekulum en pervers og fræk mulighed. Så her vil vi komme med en lille vejledning til køb og brug af spekulum, både til vaginal og analt.Læge konsultationen

Følelsen af at blive åbnet og strukket helt ud er en del af legen med speculum, men det vil også åbne en hel verden af nye muligheder. Det bliver nemlig nu muligt at se/røre de områder som ellers er svære at finde.

For at sætte stemningen til disse renlige kliniklege så bør spritservietter og gummihandsker være et must have.

Lidt sikkerhed

Som ved alt andet når vi leger med BDSM, så er det vigtigt at observere den underdanige for tegn på uønsket ubehag og smerte, når speculummet indføres vil det ofte medføre lidt ubehag. Inden vi begynder at lege bør vi også have diskuteret grænser/risici. Stop, med det du er i gang med, hvis du er usikker på noget og hav’ evt. et stopord, i tilfælde af at det ikke forløber som planlagt. Det vigtigste er at gå langsomt frem og anvende masser af glidecreme. Da du ikke ønsker at forårsage unødig friktion/gnidning som føles ubehageligt. Man kan evt. lune speculemmet en smule op inden brug, så det ikke føles så koldt og ubehageligt, alt efter hvad Jeres game er. Sørg altid for at starte i det små og arbejd jer langsomt op i størrelse. Sidst men ikke mindst, er det selvfølgelig vigtigt at dine undersøgelser foregår under rene forhold og med rene remedier.

Ved stål speculums kan det anbefales at vaske dem i vand og sæbe og derefter skolde dem i kogende vand i ca. 10 minutter. Når det skal pakkes væk, så lig dem evt. i en ”lynlås-pose” så de forbliver så rene som muligt til næste gang lægen har konsultation.

Typer Speculums

Nogle speculums kan bruges både vaginalt og analt. Vi vil dog klart anbefale, af sikkerheds og infektions mæssige årsager, at man kun bruger spekulummet et sted per seance og rengøre dem grundigt efter brug. Men der er også nogle som er specielt designet til anale lege og andre til vaginale.

Af hygiejnemæssige årsager har vi valgt kun at forhandle speculums i stål.

Vores mest solgte Vaginal Speculum                                           Vores mest solgte Anal Speculum

 

Lavamenter/enema

Er du analt eventyrlysten? Elsker du ”Sport i 2’eren”? Då har du uden tvivl overvejet rene anale lege. I den vidunderlige verden af anale lege er douching og lavamenter stadig mere og mere populære. De kan enten bruges som optakt til intime lege eller som en del at Kliniklege.

Douching/lavement kan sagtens stå som en aktivitet i sig selv som en intens og sensuel oplevelse. Så til alle jer som vil prøve at gøre Jer selv klar til at din Dominante vil bruge dig analt. Og til alle I Dominante som enten vil udforske Jeres underdanige eller sætte vedkommende på en prøve, så har Sadistenstoolbox sammensat en lille guide til at give dig lidt grundlæggende viden inden I sammen vil udforske denne form for kliniklege.


En simpel stykke udstyr til enema eller lavementer, består normalt af en gummi bold og dyse eller en pose, der med tyngdekraft tømmes for væsken.

Det franske ord, douche, betyder "brusebad", men i en seksuel hygiejne kontekst betyder det injektion med væske, sædvanligvis vand under tryk i anus eller vagina, enten til udrensning forud for sex, for svangerskabsforebyggende formål efter sex(ikke en anbefalet praksis!!!), eller som en seksuel gys i sig selv!

I skeden er det kun en begrænset mængde væske som anvendes, da det er et lukket hulrum. I endetarmen, kan hulrummet lige ved rectum området skylles, eller væsken kan trænge højere og længere ind i tarmen, en så grundig anal douche kaldes et lavement.
Kroppen vil hurtigt forsøge at uddrive vand indført på denne måde med afføring og at kontrollere dette kan være en del af BDSM legen.

De vigtigste typer af udstyr til udskylning er enkle douches med en gummibold sprøjte eller en pære-lignende fartøj fastgjort til en dyse ind, som kan presses væske at suge i flydende eller vand og derefter injiceret ved at klemme den ud i anus eller vagina.Bruser vedhæftede filer beregnet til indsættelse i de relevante åbninger brug stor omhu med at regulere trykket og temperaturen i din bruser!

Enema kits af den slags, beregnet til medicinsk brug for at lindre forstoppelse består af en beholder eller en pose, typisk på omkring 1L. Og fastgjort til et lang slange på omkring 1-2 meter som ender med en dyse, som regel med udskiftelige dyse alt efter om det er til analt eller vaginalt brug.  Posen der normalt hænges på et brusestang eller håndklædeholder eller IV Stand. Jo højere elevation, jo større vandtryk.  Længden af ​​slangen er nødvendig, så posen kan hænges over modtageren, således tyngdekraften vil tvinge væsken nedad og hjælpe med at forhindre luftbobler.

Foretrukne stillinger til Enema:

GynækologstolenPå ryggen med knæene bøjet op i mod brystkassen. Gynækologbriksen er perfekt til dette formål. Men mindre kan også sagtens gøre det.

Enema på knæPå knæ med brystkassen ned mod gulvet.

Enema liggende på sidenLiggende på siden, helst venstre. Med det øverste ben let bøjet.


Lidt sikkerhed

Douches og lavementer er generelt harmløse BDSM lege, men vær altid være opmærksom på sikkerhed og kendskab til brug eller problemer der kunne opstå, hvis det gøres forkert. For at forebygge infektioner, bør udstyret holdes rent og bør forbeholdes enkeltmands brug, og bør ikke byttes mellem anus og vagina uden en grundig rengøring. Start med at bruge kun beskedne mængder væske - 500 ml er rigeligt til en grundig rensning.

Temperaturen er vigtig, når der gives et lavement. Hvis vandet er for varmt eller for koldt, kan det medføre en slags kramper i tarmene. Da vores kroppe er omkring 37,5 grader, vil en god temperatur for vandet, være omkring 38grader. Koldere vil kunne forårsage kramper!

Hyppig rensning kan forstyrre den naturlige balance af mikroorganismer i kroppen og vaginal udskylning anbefales ikke til kvinder med pessarer. Nogle enema og douche fans anbefaler at spise yoghurt efter en session for at erstatte de naturlige bakterier der går tabt i processen.

Prøve at holde det i et par minutter, så det har en chance for at gøre et godt stykke arbejde (5 til 10 minutter skulle være tilstrækkeligt)

Vi anbefaler at man ikke bruger sæbe eller lignende, da slimhinden i tarmene er meget sarte.

Se vores mest solgte Douche Her!

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Efterlad en kommentar