Analsex. Læs guiden til sikker og fræk analsex

Guiden til analsex, der gør det mindre skræmmende og Meget sjovere

Analsex kan for nogle være et tricky emne at tale om. For nogle personer er det ligefrem et tabu emne, og for andre er det bare et ubehageligt emne. Hvilket mest af alt, for de ovennævnte kvinder, nok skyldes en eller flere ubehagelige erfaringer med det.

En del kvinder nægter ligefrem at prøve det på grund af frygtelige historier som de har hørt eller opfattelsen af, at det gør pæne piger ikke. For mange starter det med en intet anende kæreste som bare ”kaster sig ud i det” og prøver sig frem i håb om at hun vil nyde oplevelsen, med lige på og derud af. Det ender ofte med en overrasket kvinde som højst sandsynligt har ondt. Med den oplevelse som start er sandsynligheden for at ville prøve det igen ikke særlig stor.

Men har I talt om det inden, bruger godt med glidecreme, taler om det undervejs, så vil det med garanti blive en lækker oplevelse for jer begge.

Første gang kan det godt føles lidt ubehageligt, fordi vi er vant til at anus er ”exit only”. Du vil kunne mærke det strække sig, og du kan endda føle at du skal på toilettet, men hvis du slapper af og din partner går langsomt frem, vil din anus vænne sig til følelsen. Når du er vant til det vil det blive behageligt og meget ophidsende.

butt sexy

Før I går i gang:

Anal sex er meget lig vaginal sex, når det kommer til smerte og mulig skade. Hvis du skulle have vaginal sex uden nogen smøremiddel, kan det også skabe smerte og tårer. Det samme gælder for anal! Det anale væv er tyndere end vaginalt væv, og er ikke selvsmørende som vagina. Så det er vigtigt at have en masse glidecreme, og holde det inden for armslængde under hele processen. Vi anbefaler en silikone glidecreme, fordi det er glat, silkeagtig, og langvarig - mens vandbaserede glidecremer kan være tyk. Mange mennesker foretrækker tykkelse, så det er op til dine personlige præferencer. Du skal bare være opmærksom på at silikone glidecreme kan plette og kan nedbryde noget silikone sexlegetøj –så hav evt. et håndklæde under for at undgå svineri.

Også ligesom vagina, kan anus strækker sig ud, og det går tilbage til normal. Ved at have regelmæssig anal leg eller sex,vil din krop lære at slappe af og være mere komfortabel med følelsen


Anus og den nederste del af endetarmen holder meget lidt afføring i dem, så anal leg er ikke nær så rodet som alle tror. Men hvis du er bekymret for rod, så sørg for at gå på toilettet inden analsex. På den måde vil du ikke behøve, at bekymre dig, og vil være mere komfortabel og tilstede. Da du vil vide, at der ikke vil være nogen rod med afføring, som er en skræmmende, pinligt tanke. Du kan også bruge et lavement eller anal douche omkring en halv time før analsex, for at rense ud de yderste tarm områder. 

Anal Sex

Før i bare går lige på, så bør I begynde med at pirre området først. Lad din partner stimulere dig først og få lysten vakt, før i skrider til anal sex. Påfør glidecreme til både din anus og din partners finger. Massér blidt anus før du presser noget ind, så når du føler dig klar, kan din partner langsomt begynde at indsætte fingeren. Langsomt fortsætte processen og sikre at hele området er godt smurt ind.

Derefter kan han langsomt presse fingeren ind. Hele denne proces bør foregå langsomt. Kvinden skal slappe af i hendes lukkemuskel og koncentrere sig om sit åndedrag. Tilføj mere glidecreme efter behov. Langsomt føres fingeren ind og ud, hvilket vil ”løsne op” og gøre det lettere at komme ind senere. Hvis tanken om at indsætte en finger i anus gør nogen af jer lidt sarte, så prøv med en lille butplug, eller evt. den mindste i et buttplug sæt.
Det vil tage tid for kroppen at blive klar til indsættelse af et stort objekt. Det kan tage flere forsøg med fingre og legetøj, før den ægte vare. Husk at denne proces tager tid, og at din komfort er det vigtigste, så tag det langsomt –dette bør din partner have forståelse for!

Hvis du føler dig for nervøs til at prøve analsex med en partner første gang, så kan du teste det ud på dig selv først. For mange Dominante er dette en god måde at lære en underdanig op, ved at hun selv træner sig op.

Onani er altid en god ide, når man prøver nye seksuelle ting, fordi du kan lære hvad du kan lide og hvad du ikke kan. Der findes tonsvis af sexlegetøj, som er specielt udviklet til anale lege, hvilket er en fantastisk måde at starte –Vi vil klart anbefale Liquorice Dip Sættet, som er perfekt til begynderen.

buttplug BDSM

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med analsex, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Her finder du også en anden sikker guide til analsex hos Aidsfondet

Butt Plug Sæt

Butt Plug sæt

3 super gode plugs der har en form der gør at langt de fleste kan bruge en eller flere af dem. Den mindste er ikke større end, at alle kan være med.

KR. 199,-

KØB HER >>

Bootypeak Butt Plug

Bootypeak

Klassisk butt-plug fremstillet med en dejlig bøjelig spids og bredt skaft.

På almindelig fod/sugekopfod, så det sikres, at den bliver, hvor den skal.

KR. 99,-

KØB HER >>

Oppustelig Buttplug

oppustelig buttplug

Det er sætte den op og vide at den kan pustes op og udvide ringmusklen. Desuden kan vibratoren hjælpe med at flytte fokus fra at dette er svært.

KR. 199,-

KØB HER >>

Tags : Anal, Analsex

Efterlad en kommentar