Cock and ball torture. En sexleg der tester grænser. Se guiden her.

Mandens ydre kønsorganer, er de mest følsomme dele af hans krop; de er også de mest intime. At mishandle en mands pik og nosser, er næsten som, at komme i besiddelse af kernen i ham.

Men hvad er det der er så interessant ved Cock and Ball Torture(CBT herefter)? Dette er der mange grunde til. En del af det er at slaven får en masochistisk tilfredsstillelse ved torturen, men de får også en glæde ved at se, den Dominantes tilfredse og sadistiske smil.

"Som sadist, kan jeg sige uden tvetydighed, at der findes intet i verden, jeg finder smukkere end udtrykket af smerte på en mands ansigt, imens min hånd knuser hans nosser…!"

Kommentar fra en Domina.

Så hvis du føler du har nosserne til at klare mosten, eller ønsker du at se en mand heeeeeelt i knæ, så læs endelig videre…!

Men vi advarer om at det for nogle godt kan være hård kost at læse.

Anatomi

Af udseende, er de mandlige kønsorganer opdelt i to dele, penis og pungen.

Hud dækker alle dele af de mandlige kønsorganer. Bortset fra på penishoved eller glans, er huden løst fæstnet til den underliggende struktur og er helt elastisk. Jo mere huden strækkes, desto mere følsom bliver det, da nerveenderne tvinges tættere på overfladen. Således er huden mere følsom på en erigeret penis end på en slap.

Huden på scrotum(pungen) virker tykkere end på selve penisskaftet. Huden her besidder ligeledes evnen til at kunne strækkes betydeligt. Også her bliver huden mere følsom når det bliver strukket ud.

Huden på glans virker meget tynd og er tæt bundet til det underliggende væv, og er yderst følsomt.

Først og fremmest beskytter forhuden jo penishovedet, altså glans på penis. Glans er i virkeligheden et indre organ, og derfor skal den beskyttes – ellers tørrer den ud.

Når forhuden fjernes, så forsvinder ikke bare beskyttelsen, men også følsomheden.

Vores krop er så smart, at den selv forsøger at kompensere for den manglende forhud for at beskytte den blotlagte glans med et nyt lag hud. Men det nye lag hud er hårdt, og så reduceres følsomheden betydeligt. Det kan mange omskårne mænd berette om, og det har videnskabelige undersøgelser også påvist.

mandens anatomi kønsdele

Mandens penis er bygget op af to aflange svulmelegemer (corpora cavernosa), der indeholder nogle særlige blodkar kaldet sinusoider. Blodet løber fra pulsårerne gennem sinusoiderne og væk igen gennem venerne i penis. Normalt er der ikke så meget blod i svulmelegemerne.

En erektion starter i hjernen. Som reaktion på seksuelle impulser sender hjernen besked gennem de nerver, der løber ud til penis. Disse signaler påvirker penis’ pulsårer, der udvider sig, således at den indre diameter bliver større. Der strømmer nu mere blod ind i svulmelegemerne. Dermed fyldes sinusoiderne med blod, og fordi svulmelegemerne er omgivet af en fast elastisk membran, bliver de faste og hårde, efterhånden som de fyldes med blod.

Samtidig sker der det, at tilbageløbet af blod fra penis hæmmes. Når svulmelegemerne vokser, presser de nemlig på de vener, som normalt fører blodet væk fra penis. Venerne er mere tyndvæggede end pulsårerne og presses derfor lettere sammen.

Den tredje vigtige komponent er penishoved eller glans. Dette er spidsen af penis, den del, der dækkes, eller som bør dækkes af forhuden. Den består primært af et lidt svampet væv, corpus spongiosum, som også kan erigeres. Størrelsen ændre sig dog på ingen måde lige så meget som ved penisskaftet. Den ydre overflade af glans er dækket af et meget følsomt hudlag, som beskrevet ovenfor. 

Urinrøret er den fjerde komponent af penis. Det er den kanal, som tømmer både urin og sæd til det ydre. Den løber langs undersiden af ​​skaftet, omgivet af et rør af samme corpus spongiosum, der udgør kroppen af ​​glans. Resten af ​​penis består af blodkar, nerver og bindevæv holder alle disse dele sammen.

Hovedindholdet i pungen er testiklerne. Disse er et par af bønne formede kapsler af kirtelvæv. Den ydre skal af hver testes er en meget hård fibrøs kapsel. I testes indre er et blødt glanduløs materiale, hvori sædceller produceres. De er indrettet med meget trykfølsomme nerver, nerver, der fortolker pres på nosserne, enhver klemme eller presning eller slag, vil derfor føles som ekstrem smerte.

Hvis du føler hver testikel omhyggeligt, vil du være i stand til at opdage en meget blødere, kødfulde højderyg langs den ene side af hver nosse, der strækker sig op til at danne en klump på toppen af ​​hver testikel. Dette er bitestiklen der dræner sædceller fra testiklen.

Hver testikel hænger for enden af ​​en sædstrengen. Dette lægger ud for bitestiklen i toppen af ​​hver testikel og omfatter sædlederen, en fortsættelse af denne kanal, samt blodkar og nerver, der forsyner testiklerne. Sædstrengen er stort set tæt, elastisk bindevæv, der trækker testiklerne op tæt på kroppen som en reaktion på kulde eller frygt og suspenderer dem godt væk fra kroppen, når det bliver for varmt. Normal kropstemperatur er høj nok til at ødelægge dannelsen af sperm. Derfor er systemet udviklet sig til, at holde disse små produktionscentre hængende i en god afstand fra kroppen.

Sikkerhed først!

Vi ved selvfølgelig godt at du ikke er en kylling, når det drejer sig om lidt pik og nosse tortur, men der er et par retningslinjer, som bør følges, for at du kan nyde det sikkert. Den største bekymring, når det drejer sig om CBT er cirkulation. Øget tryk betyder at der er fare for at afskære for blodcirkulationen helt. Det er derfor vigtigt at holde et vågent øje med symptomer som tab af følelse, hævelse og farveskift. Typiske skader som følge af CBT er hudafskrabninger, rifter og blå mærker. Disse vil med tiden forsvinde af sig selv.

Det er normalt at opleve smerte og ømhed i testiklerne efter CBT, eller som nogle kalder det ”Blå Kugler”, men dette bør ikke vare i lang tid efter Jeres leg er slut. Hvis smerten fortsætter eller bliver værre eller du opdager andre forandringer som hævelse eller blodpletter under huden, så bør du søge læge. I værste tilfælde kan der være tale om torsio testes, forårsaget af drejning af testiklen omkring sædstrengen og/eller mesorchium. Dette ses heldigvis sjældent.

Vær forsigtig med mandens klokkeværk, de kan ikke erstattes! Men mandens juveler er faktisk mere modstandsdygtige end du lige tror, og du ved jo hvad man siger, ”no pain, no gain”! Bare sørg for at du følger disse sikkerhedstip og stop, hvis du er usikker eller noget føles bare en smule forkert!

CBT typer

Så du har åbenbart besluttet dig for at du har et par nosser og vil prøve det der CBT? Jamen når nu du har besluttet dig for at gribe dig i nosserne(eller få en anden til det), så lover vi dig at du ikke vil blive skuffet. Den mest almindelige form for CBT er ball crusher, vægte og dem som er lige for… hænderne. Et lille slag med hånden kan forårsage en del smerte.

Men der er jo uendelig mange måder, hvorpå man kan opnå sine CBT mål. Hvordan skal du så vide, hvor du skal starte? Jamen heldigvis for dig så har vi her på sadistens toolbox valgt at undersøge sagen. Så her er vores opdeling af CBT typer.

Ball busting

Ball Busting CBT guideDenne særlige form for CBT stammer fra Japan, hvor det kaldes for Tamakeri. Denne form for ballbusting, indebærer normalt en mand tager et knæ, en fod eller endda en stilethæl til nødder - ouch!

Ball busting er en generel betegnelse for enhver form for CBT som involvere testiklerne. Ball busting kan fx være klemmer, stram opbinding, blive slået på testiklerne af hænder, fødder, padler eller piske. En ball buster er en som nyder at gøre ovenstående imod sin slave.

Testiklerne er fokus området for den Dominante, da de er hele symbolet på mandens seksualitet. Testiklerne har stor betydning for sex og reproduktion, og tanken om at torturere disse kønsorganer kan være meget ophidsende, især for Dominaer/Mistresses.

Ball Busters nyder generelt den magt, de føler, når de bringer en underdanig mand på knæ. På den anden side så kan den underdanige, også finde stor glæde i den sårbarhed de føler, når de bliver ball bustet. De sætter stor pris på den magt, som den Dominerende har over dem. Der frigives en stor mængde endorphiner under ball busting, hvilket giver slaven en følelse af seksuel rus. I nogle tilfælde kan mænd få udløsning under ball busting.
Ball Stretching

ball stretching CBT guideEn Ball Stretcher giver gradvist et tryk på pungen, og trækker den nedad og væk fra kroppen. For at tilføje lidt ekstra til disse pinefulde aktiviteter, så kan den Dominante evt. forsigtigt prøve at rykke/flytte på vægtene.

En ballstretcher er et sex legetøj, der bruges til at forlænge pungen og give følelsen af at vægte trækker testiklerne væk fra kroppen. Dette kan være særligt behageligt for bæreren da det kan gøre en orgasme mere intens, da testiklerne forhindres i at bevæge sig op. Hvis man bruger dem regelmæssigt i længere tid, vil det permanent gøre at testiklerne hænger noget lavere end normalt.

Ball stretchere fås både i læder og stål. Stål varianten giver selvfølgelig grundet vægten, et mere naturligt træk.

Man kan også lave en hjemmelavet variant, ved simpelthen at vikle reb omkring pungen, indtil den til sidst strækkes i den ønskede længde.

Vær dog opmærksom på ikke at gøre det for stramt og ej heller for længe.

Humbler

humbler CBT guideDette er en bdsm begrænsning der bruges på den mandlige underdanige som har brug for at lære ydmyghed på den hårde måde.

En manchet enhed klemmer rundt i bunden af pungen og er fastgjort til en bar, der ligger bag hans lår lige under balderne. Manden er dermed tvunget til at holde hans ben bøjet, da enhver bevægelse vil trække på hans hårdt pressede pung, kan forårsager mild til alvorlig smerte.

En person iført en humbler er tvunget til at holde benene bøjet i knæene, da ethvert forsøg på at rette benene vil få enheden til at trække smerteligt mod pungen. Derfor er den eneste måde, at en person fastholdes af en humbler er i stand til at bevæge sig, er at kravle på knæ eller på alle fire.

Dette er ydmygende for den underdanige partner. Så en humbler er perfekt til leg med ydmygelse.

Mens iført en humbler, en hans kønsorganer let tilgængelige for den dominerende partner, der kan vælge manuelt at stimulere eller evt smække dem.

Nogle humblers kan tilsluttes til electrosex enheder, som giver fangevogtere muligheden for at påføre elektriske ladninger på deres underdanige partneres kønsdele. Dette gør dem, der bærer the humbler en følelse af at være sårbar og vil øge deres underdanighed.
Ball Crushing

ball crusher CBT guideEn Ball Crusher er designet til gradvist at presse testiklerne med en skrue eller møtrik. Lidt ligesom… øhm ja en nøddeknækker. Den kan have mange former og være lavet af mange materialer. 

For den mest intense ball crushing findes der en akryl pik og nosse knuser. Denne cock and ball crusher kan lægge pres på både pik og kugler eller bare nosserne, ved blot at indsætte din pik og kugler gennem ryggen hul. Derefter skrues med wingmøtrik til at give mere og mere pres. Hvis du ønsker kan du nøjes med at have dine kugler knust du kan nemt glide din pik gennem det handy pik hul på den anden akryl brættet.
Nåle leg

Vil du forvandle slavens krop til et sandt kunstværk? Så er nåle leg vejen frem. Denne form for leg vil uden tvivl fremtvinge skrig hos slaven. Nåle leg er perfekt for dem som leger med grænselege, denne form for CBT handler bestemt om smerte, men kan også blive en meget sensuel og intim oplevelse for de to parter imellem.
Det er ved nåle leg vigtigt at have fokus på hygiejnen og at man kun bruger sterile engangs kanyler.

Se evt. vores super gode guide omkring nåle leg. Her >>

Urinrørs leg

urinrørs leg CBT guideVi er sikre på du bliver ”våd” bare af at tænke på dette! Urinrørsleg indbefatter indsættelse af en genstand i urinrøret, i spidsen af penis. (benyt venligst kun genstande som er lavet til dette!!). Dette kunne bl.a. være plugs, sounds, kathetre m.m.

Først og fremmest så er der forskel på Penis Plugs og Sounds. De bruges begge til at stimulere urether(urinrøret), og de bliver begge indsat i penis. Men deres funktion og måden de bruges på er forskellig.

En Penis Plug er et stykke legetøj(ofte brugt som et smykke), der kan indsættes i urinrøret for at opnå seksuel nydelse. En penis plug kan gøre penis mere følsomt og kan være med til at gøre erektioner stærkere og forstærke en orgasme hos ham.

Der findes mange forskellige udformninger af penis plugs. Men i deres grundlæggende form, er en penis plug en glat, metal prop fremstillet til at blive indsat i urinrøret. Andre er designet til at øge ophidselsen og til at holde proppen på plads. Ringen holder proppen sikkert på plads med en glans ring.

Se fx den vi har her>>

Nogle penis plugs er solide, mens andre er hule, så urin og sperm frit kan passere.

Uretha Sounds bruges i medicin verdenen til at udvide urinrøret under lægeundersøgelser og tests. Men disse værktøjer kan også bruges til at opnå seksuel nydelse. Mange mænd nyder følelsen af at deres urinrør bliver strakt og undersøgt.

Sounds sælges normalt i sæt. Hvor Soundsne har forskellige størrelser(især i bredden, der er dog få sæt som også variere i længden). Dette gør det muligt at starte med den mindste og så langsomt arbejde sig op i tykkere og tykkere Sounds.

Se fx. det sæt vi har HER>>

Det kan være noget ubehageligt, især hvis man aldrig har prøvet det før, så gå langsomt frem og brug en masser glidemiddel. Der er i urinrøret en lukkemuskel(på anatomi tegningen angivet som bækkenbunden, da det er denne som agere lukkemuskel) og det er vigtigt ikke at forcere dette punkt, men med et let og konstant tryk stimulere det til at give efter. Ved denne type leg er det desuden vigtigt at have stor fokus på hygiejnen, da det ellers kan resultere i en infektion, blærebetændelse fx.

Udstyret til denne form af leg er oftest lavet i metal, hvilket gør at det godt kan tåle at ligge ca. 10 sekunder i kogende vand. Hvilket bør dræbe alle bakterier. Efter endt leg med urinrøret, er det en rigtig god ide at slaven tisser umiddelbart efter legen. Eller som en del af legen ;)

Dette kan hjælpe til at skylde evt. bakterier ud, inden de får grobund og bliver til flere.

Knife play

Knife play indebærer oftest at lade det kølige blad glide over kroppens følsomme område, truende med at man vil skære i sit offer. Nogle Sadister viser deres offer hvor skarp kniven er og lader derefter sit offer mærke en sløv kniv i stedet, uden at han kan se at kniven er blevet skiftet ud. Psykologisk vil han have følelsen af at den skarpe kniv som skærer i hans krop.

Pas nu på hvis du bruger skarpe knive på huden, da du kan give varige mærker.

Pirrings leg

stearin CBT guidepinwheel CBT guide

Hvad med at indføre lidt leg med forskellige temperaturer i Jeres torturleg? Du kan evt. prøve dette kombineret med pik bondage eller ball stretching, så slaven er ekstra følsomme overfor dine sadistiske påfund. For at holde Jeres leg ekstra HOT, så kunne I jo evt. prøve at tilføje til jeres torturleg lidt dryppende stearin. Eller lade et Wartenberg pinwheel køre over de nu spændte intime dele på ham.

Alternativt kan slaven opleve det kolde gys når is eller kølige metalgenstande glider over hans manddom.

Eller smør hans pik ind i tandpasta og ifør ham et pikbur efterfølgende. Lad ham nyde følelsen af den kølende, prikkende og brændende fornemmelse af tandpastaen.

Ren stearin har et højt smeltepunkt og kan derfor forårsage mindre forbrændinger. Hvilket er uhyggelig usexet på kønsorganerne og stopper en hvilken som helst lyst.

Vi anbefaler derfor vokslys. Køb evt. vores vokslys her eller læs videre om stearinleg i vores guide om dette. HER>>

Pik og Nosse Bondage

Pik bondage CBT guideKunne du tænke dig at tilføje en strejf af kunst til Jeres CBT? At binde kuglerne øger ikke kun følsomheden, det hindre også at han kan sprøjte, hvilket gør det til det perfekte værktøj til at drille og benægte. Når testiklerne er bundet, vil de være spændte og ekstremt følsomme. Mumificering af penis er et populært valg til at gøre erektionen et smukt og smertefuldt syn.

Start inde ved roden af penis, bag testiklerne. Vikkel snøren rundt om roden så du har en god base. Herefter en besnørring rundt om det løse hud, der er imellem testiklerne og penis og så op og rundt om selve skaftet på penis.

Skal du ud og shoppe, kan du vælge forskellige materialer til snøren. Nogle benytter lædersnore, mens andre benytter bomuld. Benyt helst ikke nylon, da det brænder mod huden, medmindre det er en del af Jeres leg. De materialer, der brænder mindst er, efter vores erfaring, hamp-reb, jute-reb og læder snører.

Nu kunne det jo så være en perfekt mulighed for at prøve lidt pirring og temperatur leg.

Men pas på du ikke binder for stramt eller for længe. Du ønsker jo ikke at gøre permanent skade på hans dyrebare pakke vel?
Strøm

Vi garantere, at den dominante til få stor glæde ud af denne leg. Elektro stimulering er hvor man lader strøm passere igennem kroppen med pads eller stimulere kroppen med strøm med en Violet Wand. Strøm er en stor favorit iblandt CBT entusiaster verden over. Der findes en stor mængde legetøj.

Hvis du vil vide mere om elektro sex og sikkerheden omkring det, så tjek vores guide. HER >>

Spanking

CBT spanking guideDette er spanking med et twist! Man kan afstraffe disse følsomme områder med flogger, spanskrør, ridepisk eller blot med hænderne. Man skal blot afstemme slagstyrke med redskabet, så vi sikre os ikke at lave varig skade på ham.

Piskning som en del af CBT, kan gøres både blidt og hårdt. Når penis er erigeret, er blodkarrene udvidet og kan briste ved hård piskning.

Du kan egentlig bruge alle de piske vi har i vores katalog, det kræver blot at du afstemmer slagstyrken, med valget af piske. Som når du pisker alle andre steder på kroppen så er det vigtigt at have styr på snertenderne.

Vores intimpisk er selvfølgelig et oplagt bud til spanking af penis. Den er meget let styre og det kan være svært at ødelægge noget med den. Men det er ikke altid størrelsen som afgør hvor hidsig en pisk er. Fx er Praetor, en pisk af samme størrelse som intim pisken, men med gummisnerter, som bider og især her i intim området.


Køb intimpisken HER>>


Køb Praetor HER>>
Cream/olier

Hvis du virkelig ønsker at varme tingene op, hvorfor så ikke prøve lidt tigerbalsam på disse følsomme områder? Han vil opleve en kølig fornemmelse, efterfulgt af en brændende og intens fornemmelse. Frygt ikke; det vil ikke rent faktisk brænde eller køle område, men blot stimulere nerveenderne, hvilket får kroppen til at reagere på denne smertefulde oplevelse. Eller hvis du virkelig ønsker at spice tingene lidt op, så kan du evt. tilsætte lidt Chilie olie til Jeres CBT.

FOR SADISTER ONLY: til at tage smerten efter brug af chili olie, kan man udvortes benytte mælk/youghurt eller andre mejeri produkter, da det dulmer. Hvor imod vand forværre det!

Tvangsmalkning

tvangsmalkning CBT guideTvangsmalk hans pik til han tigger dig om at stoppe. Fortsæt så lidt endnu, bare så han ved hvem der bestemmer.

Man kunne evt. binde/spænde en Wand fast, så den konstant stimulere lige under penishovedet. Tilføj jævnligt en generøs portion glidecreme og lad ham så ligge der på kanten af udløsning i laaaaaang tid. Eller sæt tempoet op på vibratoen og giv ham den ene udløsning efter den anden indtil han tigger om nåde.

Vi vil anbefale Nalone Rock, da dens medicinske silikone føles helt fantastiske og trods den lille størrelse så giver den nogle fantastiske vibrationer.

Se mere om den HER>>

Nalone Rock Magic Wand

Aftercare

Nu er I færdige med Jeres CBT leg, men hvad så nu? Det er vigtigt at han får mulighed for at hvile og langsomt vende tilbage til den ”virkelige verden”. Tillad ham tid til at komme til sig selv, inden han kommer op og videre med simple opgaver. Vi er sikker på du kan udsætte dine behov indtil han er klar igen. Læn dig tilbage, slap af forkæl evt. dig selv med lidt chokolade, det fortjener du trods alt. Lad evt. slaven få et lille stykke eller noget andet sukker holdigt, så han ikke går helt sukkerkold og du ikke kan bruge ham mere i dag. Hav evt. et tæppe i nærheden så hans kropstemperatur ikke pludselig falder, efter en seance er det vigtigt, at du holder varmen.

Hvis hans ædlere dele er ømme og hævet efter Jeres seance, kan I evt. behandle det med en ispose. Husk dog at det ikke må komme direkte på. Da det ellers vil skabe forfrysninger.

Medmindre Sadisten nyder at se hans smerte under onani og samleje, så vil vi anbefale at holde en lille pause fra dette. Indtil hans manddom er kommet sig. Han vil kunne mærke smerte ved erektion i et stykke tid efter Jeres CBT seance. Dette er helt normalt og er ikke noget at bekymre sig om. Han bør snare nyde denne påmindelse om at hans Sadist har hygget sig.

Men bliver smerten værre eller du bemærker forandringer, så bør du søge lægehjælp.

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med CBT, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.


Efterlad en kommentar