Nyheder

 • Snakewhip 3 fod
  Snakewhip 3 fod

  rød og sort snakewhip 3 foot den er fremstillet af en dygtig Engelsk...

  699,00 DKK
 • Snakewhip 3 fod
  Snakewhip 3 fod

  3 foot snakewhip helt sort Paracord en fantastisk whip som også Robert...

  699,00 DKK
 • Snakewhip 2 fod
  Snakewhip 2 fod

  en lilla og sort snakewhip 

  499,00 DKK
 • Snakewhip 2 fod
  Snakewhip 2 fod

  2 fods snakewhip i sort og rød 

  499,00 DKK
 • Snakewhip 2 fod
  Snakewhip 2 fod

  2 Fods snakewhip i helt sort 

  499,00 DKK
 • Snakewhip 2 fods
  Snakewhip 2 fods

  Hvis man gerne vil crace den i nærheden af huden og påvirke med smerte...

  449,00 DKK
 • Pixey Recharge Black Edition
  Pixey Recharge Black Edition

  Pixey Recharge Black Edition er lille, kompakt og trådløs. Den passer...

  449,00 DKK
 • Deep Impact
  Deep Impact

  En pisk som lever op til sit navn! Snerterne er skåret som kiler og den...

  699,00 DKK
 • The Horse
  The Horse

  En fin og lidt anderledes pisk! Pisken er lavet på hestehår som stikker...

  449,00 DKK
 • COCO
  COCO

  Et smart æg du kan kontrollere gennem en app på din mobil! Du kan styre...

  499,00 DKK
 • Kawaii Maro 8
  Kawaii Maro 8

  Et magisk lille sexlegetøj af dejligt naturlig og blødt materiale!Den er...

  359,00 DKK
 • Kawaii 11
  Kawaii 11

  Dette naturlige lille sexlegetøj er klar til at være din nye nuttede og...

  349,00 DKK
Blog navigation
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Gag. Hvad er gagging indenfor sexlege? . Se guiden her

Guiden til leg med gag

Hvis du vil begrænse din elskedes talegaver eller skabe fri adgang til munden eller bare vil nyde at se vedkommende savle, så vil du højst sandsynligt have glæde af en såkaldt gag.

Hvad er en ball gag?

Det er en type bondage udstyr beregnet til at dæmpe den underdanige partner under BDSM leg. Selvom der er mange forskellige typer af gags, så er ball gags langt den mest populære. Mange par er intimiderede af gags i starten, men efter at have prøvet, vil de ofte finde det som en naturlig tilføjelse til dominans og underkastelse leg.

Gags kommer i flere forskellige stilarter og tilbyder forskellige niveauer af tilbageholdenhed. Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger den rigtige gag for dig. Nogle er fantastisk til begyndere, mens andre er bedst egnet til avancerede S & M opdagelsesrejsende.

Ball Gag

Ball Gag

Ball gags er en af de mest traditionelle gags. En bold/kugle er indsat i munden, holdt på plads af tynde stropper omkring ansigtet. Diameteren af kuglen afhænger af bæreren og hvor behagelig eller ubehagelig den Dominerende ønsker det for den underdanige. Kuglerne kommer så lille som 2,5 cm og gå op til over 7.5cm. Den mest behagelige størrelse for de fleste mennesker er et sted mellem 4cm og til 6cm. Alt afhængig af størrelsen på kuglen, vil det være mere eller mindre umuligt for bæren at kunne tale.

Nogle ball gags,ofte ses i japansk bondage, har huller i dem, hvilket gør det muligt for brugeren at ånde og savle. Andre ball gags har bløde bolde, der gør det muligt for brugeren at tygge på bolden lidt. Dette kan hjælpe, når du oplever at kæben låser.

Bidsel gag

Bidsel Gag

Inspireret af de bidsler som bruges til hest, er disse gags meget populære blandt pony play entusiaster. Bidslen forhindrer ikke taler og vejrtrækning og kan bæres komfortabelt af de fleste i længere perioder. De er ofte kombineret med flere stropper lidt som seletøj til heste. Mange Dominante, også begyndere, bruger disse gags til ydmygelse, da de ofte får bæren til at savle.

Stof Gag

Stof Gag

Stof eller klude gags er som regel lavet af en lang stykke stofsom et tørklæde. De er indsat mellem tænderneog derefter bundet i nakken. Vær omhyggelig med ikke at binde for stramt, da det kan forårsage skade på mundvigene. Hådre stoffer kan også føre til irritation.

Dental Gag

Dental Gag

Dental gag er almindeligt anvendt i medical play. De kommer fra tandklinikker og bruges der, for at holde kæben åben for tandkirurgi. De er lavet af to tynde stykker metal, der løber over hele længden af munden og har en skralde på en eller begge sider for at sikre dem.

Ring Gag

Ring Gag

Ligesom dental gag, er ring gags designet til at åbne munden af bæreren. Dette giver mulighed for at trække vejret og endda tillade penetration. Da ringen normalt er større end det metal, der anvendes dentale gag, kræves der en ret stor ring, for at oralsex er muligt.

Tube Gag

Tube Gag

Tube gags ligner ring gags, men der bruge et rør i stedet. Røret er ofte fleksibelt til at tillade brugeren at bide lidt ned i den. Røret tillader den dominerende partner at give/tvinge væsker(fx. urin) ind i underdaniges mund.

Penis dildo gag

Penis Gag.

Penis gags er over munden gags (der betyder, at de dækker læberne og dele af hagen og kinder), der er som regel lavet af læder eller kraftig gummi og har en penis formet objekt til indsættelse i munden. Nogle penis gags har også en anden penis på indersiden hvilket besværliggør vejrtrækning betydeligt for den underdanige.

oppustelig gag

Oppustelig Gag

Oppustelige gags kommer i to former. Én ligner penis gags, men penis er blevet erstattet af en oppustelig ballon. Den anden form er blot en oppustelig ballon. Denne type gag afhængig af inflationen at holde gag i munden af bæreren.

tape gag

Tape Gag

Tape gags er simpelthen et stykke tape over munden. Meget enkel og effektiv, kan denne gag kombineres med at indsætte et objekt som en bold, en sok eller brugte trusser i munden, før tapening.Hvorfor bruge Gag?

At fylde din partners mund ud med en gag er en fantastisk måde at give jeres BDSM leg lidt ekstra, da det vil sætte øget fokus på magtforholdet.

For den underdanige stiger den mentale og fysiske ophidselse ved at styrke vedkommendes rolle som sub eller slave. Der findes store gag's som gør det umuligt at trække vejret igennem munden og den underdanige får derfor begrænset sit åndedræt til kun at kunne trække vejret gennem næsen. Det begrænsede iltoptag vil øge vedkommendes orgasme, hvis vedkommende får lov til dette. Desuden er de ofte meget effektive som lyddæmper.

Det visuelle af en underdanig med en ball gag vil til enhver tid styrke den dominerende i sin magt.

Nogle gags er designet specielt til rollespil, såsom bidselgag som er særdeles egnet til ponyplay. En bidselgag er også god til begynderen, da den er mere behagelig end mange andre gag-typer.

Når i bruger gag skal man som dominant være ekstra opmærksom på den underdaniges kropssprog, da denne verbalt ikke kan sige stop. Det er derfor en god ide at bruge et andet "stop-ord", fx at den underdanige har en genstand i hånden som vedkommende kan slippe hvis han/hun har brug for pause eller at legen skal stoppe.

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med Gag's, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Ball gag Sort/Rød

Ball gag sort/rød

Gagball rød/sort i blødt rødt russkind og sort kernelæder. bolden er i den store ende så den fylder godt i munden og vil helt sikkert få den der har den i munden til at savle.

KR. 249,-

KØB HER >>

Gag m. dildo

gag med udvendig dildo

Læder hovedseletøj med dildoIndvendig i det sorte, justerbare hovedseletøj sidder en rød kunststof knebel og udvendigt er en pragtfuld latex dildo fast monteret.

KR. 599,-

KØB HER >>

Bandagetape

bondagetape

Med dette bondge tape kan du nu selv fremstille lænker og manchetter. Skal blot vikles om kroppen der hvor det er ønsket og så klippes af i passende længde. Det klæber på sig selv så skal bare trykkes sammen.

KR. 49,-

KØB HER >>

Tags : Gag, Guide

Skriv en kommentar