SM sex for begyndere. Læs guide til SM sex her.

Guiden til SM sex for begyndere

 

Bliver du høj ved fantasier om hård sex, men er du usikker på, hvordan du skal komme i gang? Så har vi lavet en komplet guide til jer, som ønsker mere smæk og dominans i sexlivet.

 

Hvad er SM sex?

SM sex er verdens legeplads for fantasier. Fantasier tilhører en erotisk forestilling, som giver styrke til den seksuelle nydelse og liderlighed. Her er der ingen der styrer begrænsningerne udover dig selv og din partner.

 

SM er en forkortelse for sadomasochisme, som er en del af BDSM. SM sex er et rollespil mellem to parter, hvor den ene part er sadisten, som påfører smerte og er i dominans overfor den anden, som er masochisten. På den måde foregår SM sex mellem to forskellige parter, der hver især tænder på sin rolle i sexlegen. Noget du måske kender fra filmen “Fifty Shades of Grey”, hvor dominans og playrooms er i centrum.

 

Med SM sex får du din partners fulde opmærksomhed. Det går for begge parter ud på at skabe en nydelse gennem sexlegen, hvorfor det er vigtigt, at sadisten har fuld opmærksomhed på masochisten. Som sadist er det nemlig afgørende hele tiden at aflæse åndedræt og udtryk for at opnå optimal dominans og nydelse uden at overskride grænserne.

 

SM og Dominans gør dig gladere

Det gode ved SM sex er, at kroppen udløser endorfiner Og dopamin, som giver en dejlig og afstressende effekt. Det giver overskud, og det kan samtidig lindre kroniske smerter. Med gode smæk og hård sex, kan man derfor slappe rigtig godt af efter en lang dag på arbejde.

 

Vi bliver også gladere mennesker, når vi dyrker sex med dominans. Det har en række Hollandske forskere bl.a. bevist - og det vil de fleste af dem, som har prøvet eller fast dyrker SM nok også være enige i. Med den ekstreme sex i form af underkastelse, bliver vi mindre paranoide, og vi får det bedre med vores omgivelser. SM sex kan ligefrem virke helt meditativt.

 

Hård sex styrker det intime samvær

SM sex kan være en rigtig god ting for parforholdet. Gennem udlevelse af fantasier og oplevelser med hinandens ekstreme liderlighed, vil I lære hinanden bedre at kende. Det vil styrke jeres sexliv generelt, hvor I vil vide endnu mere, om hvad jeres partner kan lide, samt hvor grænserne går.

 

SM sex tager tid. Det er ikke bare en hurtig quickie. Her skal man leve sig ind i sin rolle og give sig tid til at nyde momentet. Den hårde SM sex skaber derved et større intimt samvær, hvor fokus er stort på hinanden. Det gælder især også forspil og efterspil, hvor man er nærværende og skal lytte til hinanden.

 

Med Dominans og underkastelse styrkes forholdets roller også. Her kan manden udleve en endnu mere maskulin side af sig selv, og kvinden kan underkaste sig endnu mere end nogensinde, og hun kan modtage som drømt om. Med SM er det kun fantasien, der sætter grænser. Derfor er der ikke én fast rolle. De forskellige parter kan på forhånd aftale de roller, som ønskes. Både mand og kvinde kan være enten den dominerende eller underkastede - alt efter hvad man lyster.

 

Husk at sætte grænser

Inden i begynder, er det selvfølgelig vigtigt at snakke sammen, om hvad der skal ske og hvordan. Sæt de grænser, som er nødvendige før, at I kan gå i gang med alt det sjove. Aftal også et stopord, som I altid kan bruge, hvis det går hen og bliver for meget. Kender man grænserne imellem, vil man samtidig slappe mere af, og legen vil kun blive bedre.

 

Mange føler måske, det er grænseoverskridende at bevæge sig ind i SM verdenen. Det skyldes, at man ofte har en fordom om, at det kun går ud på ydmygelse og tortur. Men det er ikke fokus. Det går ud på tillid og nydelse, og det gør ikke så ondt, som de fleste tænker. Nydelsen er i centrum, det er frækt, og gennem det ekstreme udforsker vi og bliver i et med kroppens liderlighed og sexlyster.

 

Inspiration til SM sex

Jo mere kreativitet, jo sjovere og frækkere bliver det. Det er her af alle steder, hvor fantasien har mere legeplads end noget andet sted. Vær klar til smæk med pisk, spanking, brystklemmer, dildoer, håndjern og meget mere. I sætter spillereglerne og vælger alt de sjove udstyr. Her er der selvfølgelig uendelig mange muligheder og lege, man kan og bør kaste sig ud i. På Sadistens Toolbox ligger vi inde med en lang række produkter, som kan “spice things up a bit”, og som giver alt det nødvendige, der skal til for at opnå den bedste SM Sex.

 

Er du til hård sex med orgasmefremmende piske, som også hører til i bondage, har vi piske der passer ind i alle grader af SM. Vi har især vores populære pisk, som både er hård, fræk og giver en helt unik form for nydelse. Derudover kan den også fremme sprøjteorgamser - en sand bestseller. Se den her.

 

Om det er blød eller hård sex, kan man aldrig gå galt i byen med glidecreme. Glidecreme er noget alle bør have, da det kun gøre nydelsen endnu bedre ved sex. Er I til analsex, onani med anal dildoer eller noget helt tredje, bør det første køb være en af vores mange glidecremer.

 

Som et godt udstyr til glidecremen anbefaler vi vores klitoris vibrator. Brug den enten til alene onani som kvinde eller til en del af forspillet. Vibratoren giver utrolige orgasmer og med glidecreme som tilbehør, bliver nydelsen helt ekseptionel.

 

Hvis I virkelig skal fremme Dominansen, er et reb rigtig sjovt. Brug det til at binde din partner og kast jer ud i den ultimative Dominans.

 

Udover vores produkter kan du altid finde inspiration i vores mange guides eller ved at se SM porno.

 

Find en legekammerat

Vil du gerne ud og prøve krafter og fantasier med SM sex men har ingen partner at lege med? Så findes der på internettet flere steder end nogensinde, hvor du kan møde folk med samme lyster som dig. En af de største sider er Fetlife, som er et mødested for SM entusiaster i hele verden. Her kan du tilmelde dig gratis, og der er flere søgende i ens nærområde, end man umiddelbart skulle tro Facebook er også et godt bud. Det klart bedste er at besøge en af vores mange foreninger se listen her

 

Nyd det

Det vigtigste med SM sex er at nyde det. Det kan til tider være ekstremt, men det giver også kun en endnu størrelse nydelse. Det er vigtigt at have gensidig respekt overfor hinanden, og vide hvad man som partnere er klar på, og hvad man ikke er. Bred fantasierne ud, bred grænserne ud, men overskrid dem ikke.

 

Har du brug for at lære endnu mere om, hvad de forskellige begreber i denne verden betyder, har vi her på Sadistens Toolbox udarbejdet en ordbog, så alle kan være med.

Efterlad en kommentar