Den ukendte kvinde

Her vil jeg prøve at beskrive nogle af mine oplevelser.

Og denne oplevelse er ikke en man ikke så tit oplever.

Jeg er med i en sammenslutning af dominante mænd som hjælper hinanden med ideer sparring og meget andet, og der i blandt også leg med hinandens underkastede, og første gang jeg oplevede dette var en kanon oplevelse.


Hendes Herre ville lave et mindfuck på hende og grund tanken i mindfucket var at skabe en følelse af usikkerhed hos hende, han havde brugt noget tid på at bygge den op så hun ikke var sikker på at hun kunne regne ud hvad der kunne komme til at ske men at hun bare skulle stå til rådighed for hans lyst.


Jeg lavede en aftale med D'Herre om hvordan han gerne ville det skulle foregå og det var ret nemt for han gav mig frie hænder til at gøre hvad jeg havde lyst til ud over jeg ikke måtte tale til hende.


På dagen fik jeg en Adr. jeg skulle køre til og et tidspunkt. Jeg kørte afsted og kan godt mærke spændingen i kroppen og den blev ikke mindre jo tættere jeg kommer på adressen. Jeg kommer frem og finder en P-plads, står ud af bilen og finder kufferten bag i bilen, det er en boligblok hun bor i og jeg kigger lidt rundt for at finde ud af hvordan man har fordelt lejligheds numrene jeg finder hurtig hendes dør hvor jeg lige kigget på dør skiltet for at se hvad hun hedder, ikke at jeg skulle bruge det, men alt kunne jo gå galt og jeg skulle tale hende til ro og her kunne jeg se en fordel i at kunne hendes navn.

Jeg åbner døren og går ind og låser døren efter mig, jeg kigger lidt rundt i lejligheden og finder hende siddende nøgen på gulvet som aftalt og jeg ser en smuk ung kvinde med gyldenbrun hud en smuk krop med lidt former, lidt brede hofter og store bryster. så et smukt syn.


Jeg sætter kufferten og nærmer mig hende og kan høre på hendes vejrtrækning at mindfucket har en fin virkning, næsten for godt, og af erfaring ved jeg at der hvor jeg fornemmer hun er, er hun lige på kanten til at sige at hun ikke kan gennemføre.


Så min første opgave ville være at få hende til at slappe af, men normalt kan man tale folk til ro men den mulighed havde jeg ikke denne gang.
Så jeg måtte finde på noget andet og for rigtig mange er det sådan at et kram og nærhed virker beroligende så jeg satte mig ned bag hende helt tæt op af hende og lagde mine arme om hende. Trak hende helt ind til mig så hun kunne mærke det og det med at vugge frem og tilbage har samme virkning, så vi vuggede lidt og jeg fornemmet ret hurtig at hun fik ro på sig selv.


Næste opgave for mig var så at finde ud af om jeg kunne læse hendes kropsprog det var jeg sådan set i gang med, men når det kommer til leg kan kropsproget godt forandre sig lidt.


Så jeg forsøgte mig lidt frem for at se hvilke signaler hun sendte så jeg legede lidt imellem hendes ben, trak hende lidt i håret, klemte hendes brystevorter for at se hvordan hun tog smerten ind, lagde en hånden om hendes hals, og meget andet og fik klart en fornemmelse af hende signaler.


Målet skulle være en røvfuld så jeg var nød til at få hende et sted hen hvor jeg kunne komme til at svinge en pisk her, hvor der var plads til det. Men det var vigtigt, at hun følte sig sikker undervejs, så vi ikke skulle starte forfra. Så jeg holdt fast i hende og rejste mig op i mens jeg afledte hendes opmærksomhed med at lege med hendes f**** jeg bar hende hen til hendes sengegavl som var det sted hvor der var den nødvendige plads her gav jeg hende manchetter her på for at kunne gøre hede fast til sengen hvis det skulle blive nødvendig.


Da jeg havde hende til at stå der hvor jeg gerne ville var det vigtig at hun skulle bevarer roen så jeg var bevist om hele tiden, at have en hånd på hende så hun kunne mærke mig. Jeg startede med hånden for at varme hende op, her stiller jeg mig ved siden af hende og stiller mig helt tæt på hende, så hun kunne mærke mig.
Her arbejdede jeg med hende og med smerten. Når smerten var ved at blive formeget, der ville jeg normalt tale hende i gennem det, men her var jeg nød til at hjælpe hende i gennem det ved hjælpe af nydelse.


Resten af gamet gik med en blanding af smerte leg og nydelse og orgasme kontrol.


Da jeg var færdig med hende efterlod jeg hende der hvor jeg fandt hende, inden jeg gik gav jeg hende hendes mobiltelefon i hånden og da jeg var nede ved bilen igen skrev jeg til den Herre jeg hjalp, at nu var jeg færdig og så tog han over igen.

Det fede ved denne måde at lege på er, at man er på, på en helt anden måde og man er nød til at være super skarp og observerende under hele gamet.

Udover den pisk /flogger som jeg brugte her, så kan du finde inspiration i vores store udvalg af BDSM sexlegetøj ved at klikke her: sexlegetøj. Hvis du gerne vil prøve bondage, som for eksempel er en stor del af filmen /bogen "50 shades of Grey", så kan du klikke her: bondage.

Hvis du vil læse flere af de historier om mine egne sexhistorier med BDSM, så kan du se hele vores blog her, hvor du også vil se guider til alt om BDSM generelt.

Du kan også læse historier fra "De Grå Sider", som vi måske allesammen kan huske fra "Ugens rapport"

Efterlad en kommentar