Hvordan komme man i gang med at udleve "Fifty Shades of Grey".

Det kunne jeg fortælle om længe, men det er der rigtig mange som gør i disse dage. Men det som jeg synes mangler i debatten er hvordan man gør det såd'n helt konkret, så det vil jeg prøve at fortælle lidt om i denne blog.

Det første man gør er at få afklaret hvem der skal have hvilke roller, altså hvem skal være den styrende og hvem der skal være den modtagende.
Derefter skal forventningerne afklares, altså hvad har jeg lyst til eller hvad tør jeg. Men også hvad skal forblive fantasi for nu.
Så er det en rigtig god ide, at øve sig inden man kaster sig ud i at lege. Tage et element ud af det og afprøve hvordan det skal gøres.

For at tage et eksempel, det at trække den anden i håret; tager man fat i håret et tilfældige sted har det typisk en virkning af vrede eller bare smerte på en dårlig måde hos modtageren. Men tager man fat i nakken og køre fingerne op fra nakken op mellem håret og tager fat helt inde ved hårroden så har det en helt anden virkning.

Det kan være meget godt, at øve den teknik inden, så man har nogle ting man ved der virker, inden man kaster sig ud i at lege.
Det kunne også være, at h*n skal bindes til sengen og man så skal aftale hvad tør jeg og hvad tør jeg ikke. Skal det være med reb eller manchetter eller håndjern. Bare sådan en ting som, at holde øjenkontakt er en super god måde for den styrende, at dominere på. Men det kan godt være svært de første gange.

Når man så kender hinandens lyster og forventninger så skal man arbejde med hvordan man fører dem ud i livet.

Det er her det kan bliver svært, fordi man tit vil have følelsen af at man skal det hele i første omgang. Men det skal man slet ikke, et lille skridt af gangen så begge parter kan være med. Det er tit derfor at det går galt for folk, at man tror man skal leve det hele ud fra første gang, og så taber man modet, fordi man ikke kan leve op til det. Jeg vil lige sige at først gang aldrig bliver som man forventer, der skal arbejdes med det, inden der bliver super godt. Ligesom de første gange man dyrkede sex.

Bare det at gøre en ting man ikke har prøvet før, kan gøre det hele andreledes end det man har lavet tidligere.
Det at sætte nogle sanser ud af spil kan gøre en helt masse, det er typisk synet man sætter ud af spil, så man ikke kan se hvad der kommer og hvordan.
Hørelsen kan gøre det samme, men begge to på én gang kan være skræmmende for nogle.

Man arbejder også med magtforhold så rollerne er helt klare. En måde at gøre det på er at den styrende giver den modtagende et halsbånd på og laver nogle regler for den modtagende. det kunne være noget med påklædning, et bestemt stykke tøj man ikke må have på eller skal have på.
Det kunne også være, at styre modtagerens lyster og behov ved at sætte begrænsninger op. Det kunne være, at h*n ikke må få orgasme uden at få lov.

Hvis du har fået lyst til vide mere om dette fantastiske emne kan du med fordel læse nogle af min andre blogge om Dominans.

Efterlad en kommentar