Smerte opbygning og kroppens lykke stoffer

Når man leger med smerte så er der naturligvis flere måder at gøre det på og en af dem vil jeg prøve at beskrive her.
Det er den hvor hvor man får en stor virkning af kroppens lykke stoffer.

Når man leger med smerte leg så frigiver kroppen nogle stoffer for at passe på kroppen og det kan man udnytter i legen med smerte.

Det største virkning og den måde der frigives flest stoffer på er hvis man blander legen med smerte og og leg med hjernen..
Ved at man også tager hjernen med får man kroppen til at frigive noget andrelin og derved bliver opstarten på smerte legen nemmere. 

Så har vi gang i hoved så skal vi ha gang i kroppen. Man starter med opvarmning  det gør man med et blødt redskab det kunne være en pisk. Her skal man passe på man ikke starter for hårdt ud, hvis man gør det vil man mangle noget kraft i den anden ende.

Den kraft man starter ud med sætter styrken. Man må  ikke slå blidere end den hvis man ønsker at bruge kroppens produktion af stoffer, så der for er det vigtig at man ikke starter for hårdt ud.

Opvarmning tager ca. 15 min og efter de 15 min. frigiver kroppen den første store mængde endorfiner  og ved denne tid øger man styrken af slagene lidt og den styrke holder man så i ca. 15 min. og så øger man igen styrken og holder den.  Her vil der igen bliver frigivet en større mængde af endorfiner.
Undervejs vil kroppen også frigive noget dopamin som bla. giver en lykke følelse i kroppen det frigives løbende.

Når man har gentaget de 15 min. forløb nogle gange vil man kunne se på modtageren at de bliver usikker på benene hvilket kan minde om at modtageren er beruset.

Her kan man så holde modtageren så længe man har lyst og når man synes at nu skal der frigives det sidste skud af endofiner så giver man et antal hårde slag på det område man har brugt og de skal gerne komme hurtig efter hinanden..

Det er vigtigt i dette forløb at man ikke holder pauser (pilleri eller har andet form for sex)

Efterlad en kommentar