Ild hvordan virker det??

Jeg har opfattelsen af at mange tror, at når man bruger ild i forbindelse med leg så er det pga. smerte. Men bruger man det så det kommer til at gøre ondt, vil man lave brandmærker. Og jeg går ind for genbrug så det er ikke en god ide..

Nej den gode måde at bruge ild på, er som en del af noget Dominans. Når man arbejder med psykisk Dominans er det tit følelser man arbejder med og gerne dem der er styret af krybdyrs hjerne og her er ild en af dem.

Hvordan griber man det så an, jo det man gør er at købe nogle skindhandsker og nogle bomulds handsker. Dem ligger man i vand så de bliver gennemblødt.  Derefter finder man to skåle den ene hælder man vand i og den anden kommer man noget husholdnings sprit i.

Derefter finder man et stearinlys man tænder. Sidst en lille våd klud.. Kluden bruges i den hånd der ikke har handske på og bruges hvis spritten skulle dryppe ned på kroppen.

Man vrider en skind hanske og en bomulds hanske så store dele af vandet bliver vredet ud af dem. så tager man skindhandsken på først og bomulds handsken på bagefter.
Så dypper man handskerne først i vand og derefter i sprit og tænder så spritten med lyset. Så er man klar til at arbejde.

Det har en ret god virkning hvis modtageren kan se ilden eller ved det er det der skal ske, det vil påvirke hjernen på en god måde.

Handskerne bliver varme efter lidt brug så ha' flere at skifte med eller kold vand at køle i..

Man kan også bruge sådan nogle køller som ildpustere og jonglører bruger. hårmuse er også rigtig fin at bruge 

Efterlad en kommentar