Stearin Sex. Nå smeltepunktet med dryppende lys af stearin.

Dryp varm stearin på din partner enten som en start på intens massage eller til et ultra erotisk BDSM leg - det hele afhænger af hvordan og af hvad du bruger.

De udsøgte varme og lækre fornemmelse af varm voks, gør huden ekstra følsom og efterlader din partner i en ekstase af nydelse.

Det er selvfølgelig vigtigt at du og din partner føler sig tryg på sikkerheden ved legen med stearin så ingen af jer ender med at blive skoldet eller forbrændt.

Følg derfor vores tip nedenfor og vi sikre jer at opleve den drilleri, spændingsfyldte og behagelig side af varm stearinleg...

Hvilken stearin eller voks skal jeg bruge?

Der findes stearinlys som er specielt lavet til massage. De holder sig kun tændt i en bestemt tidsperiode for at stearinen ikke bliver for varm. Derudover bliver stearinen til olie som kroppen kan optage. Hvilket kun giver mulighed for en fantastisk og intim oplevelse for jer begge.

Trods disse lys har et lavt smeltepunkt vil de stadig give et lille stik af smerte, som føles helt fantastisk når det dryppes/hældes på huden.

Der findes også specielle BDSM lys, hvis kombination af voks og stearin gør at det ikke bliver for varmt.

Det er vigtigt der IKKE bruges ren stearin, da dette har et højt smeltepunkt og derfor giver større chance for forbrændinger.

Vi anbefaler helt klart disse vokslys til begyndere, da smeltepunktet ikke er helt så højt som ægte stearin. S/M VOKSLYS

  stearin

Hvad skal man huske under stearin leg?

Der er et par vigtige sikkerhedsmæssige punkter I skal huske på når I skal til at nyde BDSM leg med varm stearin, især hvis I bruger almindelige vokslys.

  • Test temperaturen på dig selv. Gør det på et diskret område af kroppen og dryp voksen med den hastighed, som du har tænkt dig at gøre det på din partner. Hvis du synes det er smertefuldt, så vil din partner sikker også synes det.

  • Hold lysene ca. 20-30 cm fra huden. Temperaturen som stearinen rammer huden med vil ofte være acceptabel for de fleste med denne afstand. Du kan herefter flytte lyset tættere på eller længere væk fra din partners hud, afhængig af hvordan vedkommende føler det.

  • Huden vil for hver dråbe stearin blive mere og mere følsom. Smerten vil derfor føles større og større i takt med legen udvikles. Sørg derfor at holde øje med din partner og evt. stoppe hvis det bliver for intenst/meget.

  • Stop ord er vigtige under alle BDSM lege, men især når du leger med varm stearin. Du kan evt. få din partner til at bruge "Trafiklys-systemet" til at fortælle hvordan den varme stearin føles. Grøn betyder "det føles godt - FORTSÆT endelig". Gul betyder "Det begynder at gøre lidt nuller-naller, så vær forsigtig". Rød betyder "Stop Nu -Det gør for ondt!".

  • Det kan anbefales at ligge et stykke plastik ud når der leges med stearin. Især hvis stearinen skal piskes af når det er stivnet på huden. Det sviner helt forfærdeligt.

Hvor på kroppen kan der bruges stearin?

Varm stearin føles bedst på mindre følsomme områder, såsom skuldre og ryg. Start her og flyt derefter langsomt til mere følsomme områder som maven, numse og lår. 

Undgå i begyndelsen ansigtet og vær særlig omhyggelig med sarte områder såsom brystvorter, kønsdele og navlen. Vi anbefaler ikke at gå bare tilnærmelsesvis tæt på disse områder, indtil du har erfaring med varm stearin leg og har opdaget de rigtige stearinlys for dig/Jer.

wax play bdsm

Hvordan gør man så?

1. Få din partner til at ligge sig ned på et stykke plastik, hav tændt stearinlysene forinden, det er dels med til at skabe en lækker stemning, men også få stearinen til at løbe så den er klar til brug.
2. Når en mængde af stearin har samlet sig, slukkes flammen og lad den køle lidt.
3. Brug lidt til at teste de første par dråber på bagsiden af ​​din hånd fra en afstand på 20 cm. Hvis det er for varmt for dig, så vil det også være for varmt for dig partner.
4. Flyt den længere væk, og dryp igen, indtil temperaturen i voks føles behageligt.
5. Start med at dryppe det på din partners skuldre og ryg, langsomt bevæg det til andre områder, når det føles komfortablet og du er mere fortrolig med stearinlys.En anden måde at bruge varm voks er at male det på.

Når de er tændt bliver disse stearinlys til en massage olie, som du kan sprede rundt med en blød børste eller dine hænder. Dette er en god måde at eksperimentere med maleteknik.

Ikke alene kombinationen af ​​bløde børster og varm voks føler strålende, men det giver dig også mulighed for at skabe smukke kunstværker, ved hjælp af din partners nøgne krop som lærred. 

Wax Play BDSM

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med stearin, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Se de mange andre former for sexlegetøj her. Du finder for eksempel bondage her

Efterlad en kommentar