Urethral Catheter Large Ribbed Plug

Urethral Catheter Large Ribbed Plug

Reference:

139,00 kr.

Her er der tale om et større kateter med en diameter på 8 mm og en længde på 21,5 cm. Denne model starter med en metal spids, som fortsætter ind i et gennemsigtigt silikone rør, som slutter i en metal ende. Der medfølger til denne på model to glans ring, en på 25 mm og en på 32 mm.
Urethral Catheter Large Ribbed Plug tilbyder en unik mulighed for at udforske dyb urinrørsstimulation. Med en kombination af kateter og ribbet plug i silikone, samt to gummiringe for perfekt pasform, giver dette legetøj en intens og varieret oplevelse. Brug sammen med en vibrerende prostata massager eller en blindfold for maksimal nydelse. Køb nu og tag første skridt mod en ny verden af sensuel leg!

Antal

Oplev en verden af intens og dyb stimulation med Urethral Catheter Large Ribbed Plug. Dette unikke legetøj er perfekt til dem, der ønsker at tage deres nydelse til nye højder.

Hvorfor skal jeg vælge Urethral Catheter Large Ribbed Plug?

Urethral Catheter Large Ribbed Plug kombinerer en kateter og en ribbet plug i én. Den starter med tre store ribbede riller, hver med en diameter på 9 mm, der giver dig en intens og varieret stimulation ved indføringen. Herefter følger en gennemsigtig silikoneslange, som slutter med en ribbet kant for ekstra nydelse. Med to inkluderede gummiringe, der passer til en indre diameter på henholdsvis 25 mm og 32 mm, sikrer dette legetøj en perfekt pasform for næsten alle.

Hvornår kan man bruge Urethral Catheter Large Ribbed Plug?

Denne urethrale plug kan bruges under solo leg eller som en del af intime stunder med en partner. Den er ideel til de øjeblikke, hvor du ønsker at udforske dyb urinrørsstimulation og opdage nye sensuelle højder. Det er vigtigt at bruge rigeligt med steril glidecreme og lade pluggen glide forsigtigt og naturligt ned i urinrøret for at undgå skader.

Hvorfor skal jeg have Urethral Catheter Large Ribbed Plug?

At have Urethral Catheter Large Ribbed Plug i din samling betyder, at du altid har adgang til et alsidigt og effektivt værktøj til at intensivere dine seksuelle oplevelser. Den unikke kombination af kateter og ribbet plug giver en dyb og intens stimulation, mens de medfølgende gummiringe sikrer en sikker og komfortabel pasform. Dette legetøj er et must-have for enhver, der søger at udforske nye grænser for nydelse.

For at maksimere din oplevelse anbefales det at kombinere Urethral Catheter Large Ribbed Plug med en vibrerende prostata massager for dybere stimulation eller en blindfold for sansefornægtelse. Disse kombinationer kan skabe en rigere og mere nuanceret oplevelse.

Produktspecifikationer:

Materiale: Silikone og gummi

Design: Kombineret kateter og ribbet plug

Diameter: Ribbede riller på 9 mm

Længde: Gennemsigtig silikoneslange

Inkluderer: To gummiringe med indre diameter på 25 mm og 32 mm

Anvendelse: Perfekt til dyb urinrørsstimulation for både begyndere og erfarne brugere 

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: