Satisfyer Vibes - power flower

Producenter:

Power Flower er en unik vibrator der er formet som en blomst med tre blade, i lækker blød silikone. 

Med dens stærke dybe vibrationer er den yderst velegnet til at stimulere klitoris. 

Find flere dildo-vibrator her 

449,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 44 VIP point. Din kurv total 44 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 44,00 DKK.


Yderligere information

Satisfyer - Power Flower Vibrator

Lad flower powers silkebløde kronblade danse rundt på dine mest følsomme områder, imens vibrationerne i det silkebløde silikoneskaft rodfæster dig til ekstase. Få sommerfugle i maven og hjertebanken i brystet med Satisfyer Vibes Power Flowers baskende kronblade. Vibratoren kan bruges til både mænd og kvinder til stor fornøjelse og tilfredsstillelse. 

Brug den over alt vibrator med 12 indstillinger

Brug denne lækre vibrator den på brystvorterne, på klitoris, på skamlæberne, på nosserne, på penis eller på halsen, inderlår, underarme – hvor som helst, du har følsomme punkter, der får dit lystbarometer til at nå til tops.

Den lækre vibrator har utroligt mange anvendelses muligheder. Sæt hende i centrum og lad vibrator blomstens silkebløde silikone blade kærtegne vulva og klitoris. Eller send i stedet vibrationerne mod hans erogene zoner som mellemkød, penis og pung. Kun fantasien sætter grænser.

Vibratoren har 12 vibrationsmønstre – lige fra de helt stille og rolige til de hektiske rytmer. Du kan selv styre vibratoren – på dig eller på din partner – eller du kan lade din partner styre den og bare tage imod og give dig hen.

Vibrationerne styres med de tre knapper på grebet.

Satisfyer Vibes Power Flower er opladelig og vandtæt

Der kræver kræfter at tilfredsstille både mænd og kvinder. Derfor er denne Power Flower vibrator selvfølgelig genopladelig, så du ikke behøver tænke på anskaffelse, udskiftning og bortskaffelse af batterier.

Opladningen foregår med det medfølgende magnetiske USB-opladekabel. Det tager ca. 3½ time, og herefter kan du bruge vibratoren uafbrudt i ca. 50 minutter. Under opladningen vil betjeningspanelet blinke, og når batteriet er fuld opladet, vil det lyse.

Power Flower tåler selvfølgelig også vand – hvilken blomst gør ikke det. Det betyder, at den kan bruges i badet, og at den er nem at rengøre. Brug evt. en antibakteriel rengøringsspray for fuldstændig desinficering.

Satisfyer Power Flower vibrator

 • Kommentarer
 • Skriv din produktanmeldelse

  Satisfyer Vibes - power flower

  Satisfyer Vibes - power flower

  Power Flower er en unik vibrator der er formet som en blomst med tre blade, i lækker blød silikone. 

  Med dens stærke dybe vibrationer er den yderst velegnet til at stimulere klitoris. 

  Find flere dildo-vibrator her 

  Skriv din produktanmeldelse