E-STIM SYSTEMS CONDUCTIVE ELECTROGEL 100ml

Producenter:

Den helt rigtige måde at få strømmen til at løbe frit, Vores E-STIM SYSTEMS CONDUCTIVE ELECTROGEL er din billet til en verden af elektrisk nydelse. Denne gel er specielt designet til elektroplay, hvilket gør den til et must i enhver innovativ soveværelsesoplevelse.

79,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 7 VIP point. Din kurv total 7 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 7,00 DKK.


Yderligere information

E-STIM SYSTEMS CONDUCTIVE ELECTROGEL: Din Partner i Elektrisk Nydelse

Dyk ned i en verden af intense fornemmelser med vores E-STIM SYSTEMS CONDUCTIVE ELECTROGEL. Denne gel er resultatet af over et års forskning og udvikling hos E-STIM, og er skabt til at forbedre ledningsevnen og intensivere din elektroplay oplevelse.

Designet til leg

E-STIM ElectroGel adskiller sig fra de fleste andre vandbaserede smøremidler på markedet, idet den er specielt udviklet til elektroplay. Med en klar, gel-lignende konsistens hjælper den med at smøre, fugte og forbedre ledningsevnen, hvilket giver en forbedret elektroplay-oplevelse, både på hudens overflade og endnu vigtigere, internt.

Velegnet til intern brug

Ja, det er sandt! E-STIM ElectroGel er velegnet til intern brug, hvilket betyder, at du nu kan nyde glæden ved indsættelige legetøj samt overfladespil. Uanset om du bruger den alene, med en partner, eller sammen med dit yndlings elektro-sexlegetøj, er E-STIM ElectroGel din nøgle til en verden af elektrisk nydelse.

Let at anvende

En lille mængde på huden eller på ethvert E-STIM indsætteligt stykke legetøj, og sjovt kan begynde. Hvis tingene begynder at tørre ud, skal du bare lægge lidt mere på - valget er dit. Og da det er vandbaseret, er det nemt at rydde op bagefter med lidt vand og intim sæbe.

Slutord

Med vores E-STIM SYSTEMS CONDUCTIVE ELECTROGEL kan du tage dine elektroplay oplevelser til nye højder. Denne gel er mere end bare et erotisk tilbehør - det er en invitation til at udforske, eksperimentere og nyde. Tag springet ind i fremtiden for erotisk leg med E-STIM ElectroGel.

 • Kommentarer
 • Skriv din produktanmeldelse

  E-STIM SYSTEMS CONDUCTIVE ELECTROGEL 100ml

  E-STIM SYSTEMS CONDUCTIVE ELECTROGEL 100ml

  Den helt rigtige måde at få strømmen til at løbe frit, Vores E-STIM SYSTEMS CONDUCTIVE ELECTROGEL er din billet til en verden af elektrisk nydelse. Denne gel er specielt designet til elektroplay, hvilket gør den til et must i enhver innovativ soveværelsesoplevelse.

  Skriv din produktanmeldelse

  Tilbehør

  • E-Stim er en fed måde at lege med strøm på.. og ikke mindst denne fjernbetjente udgave som også er lyd og bevægelses påvirket.at sætte en enhed fast på bunden og sætte den bevægelse sensor og så bruge en flogger på h*n det er lidt forsinkelse på e-stim enheden sådan de kommer lige efter hinandenog så kan man stå på afstand og reguler styrken Husk der er...

   1.799,00 DKK
  • Opdag E-Stim Sterile Lube Sachets, en glidecreme designet specielt til elektroleg og metal sexlegetøj, såsom sounds. Den er sikker, mild mod huden og forbedrer din elektroleg oplevelse. Dyk ned i vores udvalg af sexlegetøj og glidecremer i dag.

   25,00 DKK
  • Fjernlager

   Denne pakke indeholder ElectroPebble® og giver dig alt, hvad du får med ElectroPebble® og MERE.E-STIM tilføjet et par Conductive Rubber Loops til CBT og et Medium Electro Eggs til enten vaginal eller anal brug, hvilket gør dette til en stor værdibonuspakke for de fyre, der bare er grådige og vil have masser af muligheder, eller par der ønsker at dele...

   1.979,00 DKK
  • Dette electro æg måler 38 mm i diameter, mens den har en længde på 60 mm, hvilket gør at den kan give en følelses af at være lidt mere fyldt ud. Så skal der ske lidt nyt med jeres  e-stim, så kunne dette være et godt bud. 

   699,00 DKK
  • Var det noget med et nyt tilbehør til jeres e-stim, så kunne dette måske være noget. Et lille sødt æg til jeres e-stim, som måler 30 mm i diameter og har en længde på 41 mm, hvilket gør at det kunne være et godt sted at begynde, for derefter at rykke videre til vores Medium electro æg. 

   619,00 DKK
  • Dette tilbehør til e-stim kan både stimulere udvendigt og indvendigt på samme tid, da strømmen bevæger sig gennem denne, hvilket kan give en god følelses indeni samtid med den også vil stimulere åbningen. Den måler i total længde 100mm med 70mm som indførbar, mens den har en diameter på mellem 25-50mm Se meget mere Her

   699,00 DKK
  • Fjernlager

   E-stim  Her er alt hvad du skal bruge for at komme igang med at lege med e-stim, men med denne lækre pakke medfølger også både gummiløkker, som f.eks. Kan bruge til penis, men der medfølger også et tilbehør som både kan bruge analt og vaginalt, hvorfor denne pakke giver rigtig gode muligheder for at komme igang, og så er det jo bare at tilføje andet...

   1.979,00 DKK