Fjernlager
ELECTROPEBBLE XPE E-Stim

ELECTROPEBBLE XPE E-Stim

Producenter:

Denne pakke indeholder ElectroPebble® og giver dig alt, hvad du får med ElectroPebble® og MERE.
E-STIM tilføjet et par Conductive Rubber Loops til CBT og et Medium Electro Eggs til enten vaginal eller anal brug, hvilket gør dette til en stor værdibonuspakke for de fyre, der bare er grådige og vil have masser af muligheder, eller par der ønsker at dele fornemmelserne.

1.979,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 197 VIP point. Din kurv total 197 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 197,00 DKK.


Fjernlager (Leveringstid ca. 6 dage)

Yderligere information

THE ELECTROPEBBLE XPE®

Unikt Dual Channel Design

For det første monterede E-STIM ElectroPebble® med 2 kanaler med hver deres egen uafhængige trinløse kontrol.

Udgangene er designet til at dele en fælles jordforbindelse, det lyder måske forvirrende, men tænk på det som at have indbygget Triphase. Det betyder, at du uafhængigt kan styre niveauet af kanal A og kanal B, men afhængigt af hvilken elektrodekonfiguration du bruger, kan du opnå en tredje fornemmelse forårsaget af interaktionen mellem kanalerne. Dette betyder, at du kan flytte fornemmelsen rundt mellem sæt af puder, kontaktpunkter eller endda elektroder blot ved at manipulere de to niveaukontroller, hvilket giver en helt unik og varieret fornemmelse, i modsætning til enhver anden E-Stim strømboks, der er tilgængelig i dag. Bare husk - Leg KUN under navlen!!

Fra CBT med de ledende gummiløkker til anal eller vaginal leg med Medium Electro Egg, er mulighederne for fornøjelse for dig, din partner eller jer begge næsten uendelige.

9 Justerbare programmer

Derefter tilføjede E-stim 9 programtilstande, så det sjove aldrig bliver kedeligt. Tilstandene er Pulse, Flo, Split, Bounce, Audio, Milk, Squeeze, Tease og Torment. Ikke kun at hver enkelt er justerbar, bare for at gøre tingene interessante. Der vil være noget for alle at nyde, og med Adjust Control kan du lave hver session og eventyr.

Indbygget mikrofon

Og hvis 9 programtilstande ikke er nok, er en af dem lydbaseret, så med den indbyggede mikrofon kan du skabe dine egne fornemmelser ved enten at spille musik eller lave dine egne lyde. Lydsignalet driver udgangssignalet, og ved at bruge en helt ny metode producerer ElectroPebble® nogle fantastiske fornemmelser, som du kontrollerer.

Brugervenlig kontrol

E-STIM har monteret soft touch-knapper på hver af de trinløse kontroller. Udgangsniveauer styres af to knapper, en pr. kanal. Tilstandsjusteringer udføres med en enkelt soft touch-knap, og skift mellem tilstande sker ved et enkelt tryk på en knap (op eller ned).


LifeLine™

For at sikre, at tingene ikke bliver for forvirrende, og så du ved, hvad der foregår, har E-STIM udstyret ElectroPebble® med kanalaktive LED'er, en til hver kanal og en unik LifeLine™ - en serie af klare LED'er, som pulserer i en række forskellige mønstre. matchet til den aktuelle tilstand, samt tilstandsjusteringen, så du kan få en god idé om, hvad ElectroPebble® 'tænker'.

Til sidst binder E-STIM alt dette sammen i en boks med gummigreb, der er ergonomisk designet til at passe i hånden, og tilføjet indbygget selvtest og en batteriniveautest - og dette er alt sammen dækket af E-STIMS livstidsgaranti - og det hele er lavet i Storbritannien.

ElectroPebble® er meget mere end blot en e-stim powerbox - det er en fornøjelsesboks.

Hvis alt det ikke var nok, så kom vi med det ultimative i bonuspakker, ElectroPebble XPE og ElectroPebble XPF Packs.

LEDENDE GUMMISLØKKER

Så har E-STIM til denne pakke tilføjet et par 2 mm ledende gummiløkker til ElectroPebble® XPE Pack, som er fantastiske til CBT. Bløde og fleksible og meget nemme at bruge disse løkker giver en fantastisk jævn fornemmelse og undgår "hotspots", som du får med andre typer metal fjederløkker, ring eller ledende rem. Tilslut dem blot ved hjælp af et af de medfølgende 2 mm/TENS-forbindelseskabler, tilføj et tyndt lag E-Stim ElectroGel til overfladen af penis, skub dem over skaftet og stram dem forsigtigt op og afsted.

MELLEM STR. ELEKTROÆG

Og endelig har E-STIM tilføjet en af deres seneste bipolære indsatser, The Medium Electro Egg. Egnet til enten anal eller vaginal brug, Electro Egg er en smukt afrundet, spejlbehandlet indsættelig elektrode designet til at gå direkte ind og tage de dejlige prikkende klemmefornemmelser dybt inde. Udstyret med et captive-kabel med et 3,5 mm jack-stik i enden, sættes det direkte ind i en af udgangene på ElectroPebble®. Bare tilsæt et tyndt lag E-Stim ElectroGel og indsæt det forsigtigt, læn dig tilbage og nyd turen.

Komplet og klar til at gå

E-STIMs ElectroPebble® XPE-pakke leveres i en specialfremstillet bæretaske, sammen med et par forbindelseskabler, et par 2 mm ledende gummiløkker, et medium elektroæg, en pakke med 4 klæbende elektroder sammen med et batteri, Quick Guide og en omfattende manual. Alt hvad du behøver for at komme i gang.

Livstidsgaranti Sikkerhed og kvalitet

Glem ikke, at alle E-STIMs kontrolenheder er designet og bygget i Storbritannien i henhold til de seneste britiske og EU-sikkerhedsbestemmelser af os og udviklet med indbyggede sikkerhedsfunktioner såsom indbygget strømbegrænsning og i modsætning til nogle importerede e-stim-enheder alle

OBS:
Apparatet må ikke benyttes på personer med pacemaker, hjerteproblemer eller af gravide!

 • Kommentarer
 • Skriv din produktanmeldelse

  ELECTROPEBBLE XPE E-Stim

  ELECTROPEBBLE XPE E-Stim

  Denne pakke indeholder ElectroPebble® og giver dig alt, hvad du får med ElectroPebble® og MERE.
  E-STIM tilføjet et par Conductive Rubber Loops til CBT og et Medium Electro Eggs til enten vaginal eller anal brug, hvilket gør dette til en stor værdibonuspakke for de fyre, der bare er grådige og vil have masser af muligheder, eller par der ønsker at dele fornemmelserne.

  Skriv din produktanmeldelse

  Tilbehør

  • E-Stim er en fed måde at lege med strøm på.. og ikke mindst denne fjernbetjente udgave som også er lyd og bevægelses påvirket.at sætte en enhed fast på bunden og sætte den bevægelse sensor og så bruge en flogger på h*n det er lidt forsinkelse på e-stim enheden sådan de kommer lige efter hinandenog så kan man stå på afstand og reguler styrken Husk der er...

   1.799,00 DKK
  • Opdag E-Stim Sterile Lube Sachets, en glidecreme designet specielt til elektroleg og metal sexlegetøj, såsom sounds. Den er sikker, mild mod huden og forbedrer din elektroleg oplevelse. Dyk ned i vores udvalg af sexlegetøj og glidecremer i dag.

   25,00 DKK
  • Dette electro æg måler 38 mm i diameter, mens den har en længde på 60 mm, hvilket gør at den kan give en følelses af at være lidt mere fyldt ud. Så skal der ske lidt nyt med jeres  e-stim, så kunne dette være et godt bud. 

   699,00 DKK
  • Var det noget med et nyt tilbehør til jeres e-stim, så kunne dette måske være noget. Et lille sødt æg til jeres e-stim, som måler 30 mm i diameter og har en længde på 41 mm, hvilket gør at det kunne være et godt sted at begynde, for derefter at rykke videre til vores Medium electro æg. 

   619,00 DKK
  • Dette tilbehør til e-stim kan både stimulere udvendigt og indvendigt på samme tid, da strømmen bevæger sig gennem denne, hvilket kan give en god følelses indeni samtid med den også vil stimulere åbningen. Den måler i total længde 100mm med 70mm som indførbar, mens den har en diameter på mellem 25-50mm Se meget mere Her

   699,00 DKK
  • Fjernlager

   E-stim  Her er alt hvad du skal bruge for at komme igang med at lege med e-stim, men med denne lækre pakke medfølger også både gummiløkker, som f.eks. Kan bruge til penis, men der medfølger også et tilbehør som både kan bruge analt og vaginalt, hvorfor denne pakke giver rigtig gode muligheder for at komme igang, og så er det jo bare at tilføje andet...

   1.979,00 DKK