ELECTRO HELIX fra E-Stim

Producenter:

Med 5 tilstande har ElectroHelix (TM) masser at tilbyde ud over standard Flo- og Pulse-tilstande sammen med Fire-tilstanden, den har Milk- og Tease-tilstande, som begge er programmeret til at give mere interessante fornemmelser, og begge er fuldt kontrollerbare med både hastighed og følelseskontrol.

find mere Her

1.079,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 107 VIP point. Din kurv total 107 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 107,00 DKK.


Yderligere information

 E-STIM HELIX - Din Næste Niveau Elektro-Stimulering Oplevelse

E-STIM HELIX er en moderne genfortolkning af vores klassiske Series 1. Med et fuldstændigt nyt design og avanceret teknologi, giver denne enhed dig mere af alt, hvad du har brug for for en optimal elektrostimulering oplevelse.

Mikroprocessorstyring og Flere Tilstande

Med en opdateret mikroprocessorstyringsboost-system og en helt ny logisk timingkontrol, tilbyder E-STIM HELIX fem programtilstande, inklusive den unikke 'Fire Button'-tilstand. Hver tilstand er designet til at levere forskellige og spændende fornemmelser.

Glat Kontrol og Mere Strøm

E-STIM HELIX har en glat, trinløs analog kontrol, der giver dig næsten uendelig kontrol over outputniveauet. Denne enhed har strøm, hvor du har brug for det, og kan holde i timevis på et enkelt PP3-batteri.

Nem At Bruge og Forskellige Muligheder

E-STIM HELIX er nem at bruge og tilbyder en bred vifte af indstillinger. Det har en 'Sport'-tilstand for dem, der ønsker en mere intens oplevelse, og forskellige tilstande, der kan tilpasses efter din smag.

Mindre, Lettere og Sikker

E-STIM HELIX er mindre og lettere end nogensinde før, med et nyt design, der gør det nemt at håndtere. Det er designet og bygget i Storbritannien i overensstemmelse med de seneste sikkerhedsstandarder og kommer med en livstidsgaranti.

Flere Pakker, Mere Valg

Med E-STIM HELIX har vi også opgraderet vores Intro2Electro Packs. Vælg mellem Helix Blue Pack for begyndere eller Helix Red Pack for dem, der ønsker at udforske vaginal eller anal leg.

Konklusion

Uanset om du er ny til elektrostimulering eller en erfaren bruger, er E-STIM HELIX det perfekte valg. Med sit moderne design, kraftfulde ydeevne og alsidige muligheder, er denne enhed sikker på at tage din oplevelse til det næste niveau.

Flere forbedringer, der findes på ElectroHelix (TM), inkluderer ændringer i pulstilstand, der giver kortere og længere pulsintervaller i forhold til serie 1 og et udvidet Feel-interval for alle tilstande, begge disse styres af de glatte analoge kontroller, der giver næsten uendelig kontrol over alle fornemmelser.

E-Stim Systems har også indarbejdet en 'Sport' -tilstand for dem, der ønsker en mere intens kørsel. Tænd for ElectroHelix (TM), og det fornemmelsesniveau, du får, passer til de fleste mennesker, men tænd for ElectroHelix (TM), mens du holder ildknappen nede, og alt bliver bare lidt skarpere og mere intens.

Med et redesignet etui har E-Stim Systems gjort ElectroHelix (TM) mindre og lettere, hvilket sikrer, at den let passer i hånden og med alle kontrollerne lige ved hånden, men ikke så lille, at du mister den under sengen og med gummigrebet drejeknapper og tørre ren fascia, du kan lege med handsker eller med glidecreme på fingrene, men stadig have et fast greb om, hvad der foregår. I modsætning til mange andre virksomheder har E-Stim Systems valgt ikke at gå ruten for et genopladeligt batteri og foretrækker i stedet at sige med det pålidelige PP3-batteri, der stadig giver masser af spilletid, og hvis det går fladt under en session, er der ingen lang ventetid på for at genoplade batteriet, skal du blot skifte batteriet ud, så er du tilbage i øjeblikket.

OBS:
Apparatet må ikke benyttes på personer med pacemaker, hjerteproblemer eller af gravide!

 • Kommentarer
 • Skriv din produktanmeldelse

  ELECTRO HELIX fra E-Stim

  ELECTRO HELIX fra E-Stim

  Med 5 tilstande har ElectroHelix (TM) masser at tilbyde ud over standard Flo- og Pulse-tilstande sammen med Fire-tilstanden, den har Milk- og Tease-tilstande, som begge er programmeret til at give mere interessante fornemmelser, og begge er fuldt kontrollerbare med både hastighed og følelseskontrol.

  find mere Her

  Skriv din produktanmeldelse

  Tilbehør

  • E-Stim er en fed måde at lege med strøm på.. og ikke mindst denne fjernbetjente udgave som også er lyd og bevægelses påvirket.at sætte en enhed fast på bunden og sætte den bevægelse sensor og så bruge en flogger på h*n det er lidt forsinkelse på e-stim enheden sådan de kommer lige efter hinandenog så kan man stå på afstand og reguler styrken Husk der er...

   1.799,00 DKK
  • Opdag E-Stim Sterile Lube Sachets, en glidecreme designet specielt til elektroleg og metal sexlegetøj, såsom sounds. Den er sikker, mild mod huden og forbedrer din elektroleg oplevelse. Dyk ned i vores udvalg af sexlegetøj og glidecremer i dag.

   25,00 DKK
  • Dette electro æg måler 38 mm i diameter, mens den har en længde på 60 mm, hvilket gør at den kan give en følelses af at være lidt mere fyldt ud. Så skal der ske lidt nyt med jeres  e-stim, så kunne dette være et godt bud. 

   699,00 DKK