Electro Egg Large -E-Stim

Producenter:

E-stim Electro Egg er det perfekte legetøj hvis du vil have indvendig stimulation.  Dette elektro-æg har en pirrende spalte, som sender stimulerende strøm igennem dit indre. Forbind blot ægget til dit E-stim Systems elektro apparat, og lad den frække leg begynde.

789,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 78 VIP point. Din kurv total 78 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 78,00 DKK.


Yderligere information

E-stim Electro Egg Large: Fyld Din Verden med Elektrisk Nydelse

Nyd en ny dimension af intens nydelse med E-stim Electro Egg Large. Dette er det største af Electro Eggs fra E-Stim Systems, designet til dem, der virkelig ønsker at blive fyldt op. Kig på vores SM shop og E-stim kategorier for at udforske mere.

Designet til Din Nydelse

E-stim Electro Egg Large er designet til både vaginal og anal brug. Den glatte, kuplede top og bund hjælper den med at glide let ind, og den styrkede hale hjælper med at fjerne den, når legen er slut. Med kontakterne placeret øverst og nederst fremfor side om side, giver dette produkt en mere naturlig følelse under brug.

Ingen Kabler Nødvendige

Electro Egg Large er udstyret med et indbygget kabel på cirka 1,5 meter og afsluttes med et standard 3,5 mm jack-stik, så ingen andre kabler er nødvendige. Det vil simpelthen stikke direkte ind i vores strømbokse. Uden stik, der stikker ud af Electro Egg, er dette en ideel elektrode til at bære under undertøj, hvilket giver dig muligheden for at tage legen til det næste niveau.

Livstidsgaranti

Som med alle vores Premium Elektroder, er E-stim Electro Egg Large dækket af vores unikke livstidsgaranti og leveres i et genanvendeligt beskyttende opbevaringsrør.

Rengøring og Forberedelse

Rengøring er enkel og nem. E-stim Electro Egg Large kan vaskes i varmt vand med mildt rengøringsmiddel, medicinske rengøringsklude eller sexlegetøjsrens og derefter tørres af. Sørg for, at elektroden er helt tør før opbevaring. Vi anbefaler brug af vandbaseret smøremiddel for nem indsættelse og god ledningsevne.

Brug IKKE silikone eller hybrid smøremidler. Bemærk, at kondomer IKKE kan bruges med vores elektroder.

OBS:
Apparatet må ikke benyttes på personer med pacemaker, hjerteproblemer eller af gravide!

Electro Egg sizes E-stim

 • Kommentarer
 • Skriv din produktanmeldelse

  Electro Egg Large -E-Stim

  Electro Egg Large -E-Stim

  E-stim Electro Egg er det perfekte legetøj hvis du vil have indvendig stimulation.  Dette elektro-æg har en pirrende spalte, som sender stimulerende strøm igennem dit indre. Forbind blot ægget til dit E-stim Systems elektro apparat, og lad den frække leg begynde.

  Skriv din produktanmeldelse

  Tilbehør

  • E-Stim er en fed måde at lege med strøm på.. og ikke mindst denne fjernbetjente udgave som også er lyd og bevægelses påvirket.at sætte en enhed fast på bunden og sætte den bevægelse sensor og så bruge en flogger på h*n det er lidt forsinkelse på e-stim enheden sådan de kommer lige efter hinandenog så kan man stå på afstand og reguler styrken Husk der er...

   1.799,00 DKK
  • Opdag E-Stim Sterile Lube Sachets, en glidecreme designet specielt til elektroleg og metal sexlegetøj, såsom sounds. Den er sikker, mild mod huden og forbedrer din elektroleg oplevelse. Dyk ned i vores udvalg af sexlegetøj og glidecremer i dag.

   25,00 DKK
  • Den helt rigtige måde at få strømmen til at løbe frit, Vores E-STIM SYSTEMS CONDUCTIVE ELECTROGEL er din billet til en verden af elektrisk nydelse. Denne gel er specielt designet til elektroplay, hvilket gør den til et must i enhver innovativ soveværelsesoplevelse.

   79,00 DKK
  • Fjernlager

   Denne pakke indeholder ElectroPebble® og giver dig alt, hvad du får med ElectroPebble® og MERE.E-STIM tilføjet et par Conductive Rubber Loops til CBT og et Medium Electro Eggs til enten vaginal eller anal brug, hvilket gør dette til en stor værdibonuspakke for de fyre, der bare er grådige og vil have masser af muligheder, eller par der ønsker at dele...

   1.979,00 DKK
  • Dette electro æg måler 38 mm i diameter, mens den har en længde på 60 mm, hvilket gør at den kan give en følelses af at være lidt mere fyldt ud. Så skal der ske lidt nyt med jeres  e-stim, så kunne dette være et godt bud. 

   699,00 DKK
  • Med 5 tilstande har ElectroHelix (TM) masser at tilbyde ud over standard Flo- og Pulse-tilstande sammen med Fire-tilstanden, den har Milk- og Tease-tilstande, som begge er programmeret til at give mere interessante fornemmelser, og begge er fuldt kontrollerbare med både hastighed og følelseskontrol. find mere Her

   1.079,00 DKK