Favoritter

BDSM Favoritter - De 20 Mest Solgte BDSM udstyr - Oplev Spænding og Nydelse

Velkommen til vores kategori med de 20 mest solgte BDSM favoritter. Her finder du et bredt udvalg af produkter, der er populære blandt vores kunder og er designet til at tilføje en ekstra dimension af spænding og nydelse til dine BDSM-lege.

Vores udvalg inkluderer alt fra håndjern og piske til halsbånd og bondage-sæt. Disse produkter er alle nøje udvalgt for deres høje kvalitet, funktionalitet og evne til at opfylde selv de mest krævende BDSM-fantasier.

Aktive filtre

Jutereb Flogger -Burning Rope

279,20 kr.

Reb pisk

lækker pisk med Jute reb som snerter hvor der er bundet en lille knude for enden så man rigtig kan mærke den.
Rebene giver en brandene fornemmelse efter slaget der af navnet. men skal ikke arbejde ret meget med denne pisk for at opnå det man gerne vil.

Polstrede manchetter kiotos -60,00 kr.

Polstrede manchetter kiotos


387,20 kr.
447,20 kr.

Polstrede håndledsmanchetter  i 6,5 cm bredde.

De kan bruges både af en mand og af en kvinde, da de har 8 huller at justere med.

Blindfold Rimba


199,20 kr.

Blindfold i blødt sort skind med elastik i nakken. Et flot og praktisk tilbehør til bondage og sex leg.

Polstret Halsbånd


423,20 kr.

Lækkert polstret halsbånd med 3 D-ringe.

Passer til halsomkreds mellem 36 og 50 cm. Bredden er 6,5cm.

Hegar Urethral Sounds - 8...


359,20 kr.

Hegar Urethal Sounds

Der er rigtig mange følsomme nerver i urinrøret og de rammes bedst ved at indføre sounds. Han vil få en orgasme lignende fornemmelse samtidigt med at han bliver ydmyget. Her er til mange timers leg.

Pinwheel Duo (Wartenberg...


191,20 kr.

Du kan både pirre og afstraffe med Pinwheel Duo, alt efter hvor hårdt du trykker.

Bruges den på følsom hud bliver følelsen forstærket.

også kaldet  (Wartenberg wheel)

Tung Kernelæder Flogger...

479,20 kr.

Kæledæggen aka Minibussen

. Meget hårdtslående pisk! At blive ramt af den føles som at blive kørt over af en mini bus. Denne læderpisk er tung og har snerter der er lavet i tykt kernelæder, men er overfladebehandlet så det føles meget blødere end kernelæder normalt er. Meget hårdtslående pisk. Ikke anbefalet til nybegynderen. Benyt den med fordel, sammen med vores masker eller gagballs!


Made by Lei

Bondage anal Krog 30mm (...


319,20 kr.

Bondage anal krog

En krog som denne er god til mange ting, det er ret nemt at bruge den til et mind fuck, rent praktisk så er brugen af den også ret spændende, sådan at man sætter den med ved hjælpe at noget godt glidecreme, binder et stykke reb i øjet og den ende bindes fast til halsbåndet eller endnu bedre håret, sådan at en hver bevægelse minder modtageren om at krogen er der The Fist/ Orgasme flogger...

479,20 kr.

Orgasme pisken

Med den rette viden og teknik kan man med ca. 10 slag slå en kvinde til orgasme.

Den er en 50 cm. lang flogger, der har et 20 cm. langt  gummibelagt håndtag. Snerterne er 30 cm. lange og de er skåret af kraftig møbelskind, snerterne er skåret som kiler, hvilket giver enderne en god tyngde.
Pisken er håndlavet og i Dansk høj kvalitet. Benyt den sammen med vores andre sexlegetøj!

Made by Lei

Tvangsorgasme bælte


591,20 kr.

Tvangsorgasme bælte

Hvad er der ikke at kunne lide ved den overskrift. et super spændende stykke sexlegetøj ikke mindst hvis man er til Dominans. 
Man giver kvinden den på at sætter en wand i bæltet lige ud for klitoris og så er det bare at læne sig tilbage og nyde synes, eller lave noget andet med hende og så styrer hvornår hun må komme 

Leather Handcuffs Red - 5 cm


239,20 kr.

Manchetter til den feminine 

Lækkert polstret læder manchetter med 3D-ring til fastgørelse af tov eller karabin. Super flot i farve mixet rød og sort.

designet findes også i ankelcuffs og halsbånd på siden. 

Nipple Clamps (DADDY)


79,20 kr.

Klemmer med kæde Oplagt til DDLG Leg og Erotik

klemmer der er til brysterne, i mellem de to klemmer sidder der ordet DADDY så er man mærket og ydmygelsen kan begynde.

klemmerne er ikke i den hårde enden så de fleste kan være med 

SATISFYER - LITTLE SECRET -...

479,20 kr.

Trådløs æg der sidder uden på

Alle kender et trådløs æg og den frække leg man kan ha med sådan en. men dette "æg" skal sidde uden på. den skal ligge i trussen.
Men tager den magneten af sætte den i trussen og sætter magneten uden på trussen sådan den bliver der hvor det er sjovt.

Kiotos Monstar Dildo Beast...

543,20 kr.

Oplev en Lysende og Sensuel Fornøjelse

farvestrålende dildo i lækkert design og glow in the dark effect. Lavet i silikone og har en længde på 16,6 cm og en diameter på 6,5 cm. 

findes i flere varianter. 

Thigh sling with cuffs


1.039,20 kr.

Bondage sæt med muligheder 

vi har alle fantasier om alt muligt. og en af dem kan være at spænde konen/kærsten fast et sted eller på en måde sådan der er fri adgang. der er dette sæt lige det helt rette. ved hjælp af manchetter kan man fikser hende med spredte ben sådan der er fri adgang og uden hun kan gøre det store. 

Halsbånd - med teksten Slut

79,20 kr.

Halsbånd til ydmygelse, Lækker Silikone Design

Ydmygelse eller slaveleg, er blot en af mange muligheder for anvendelse af dette lækre silikone halsbånd med teksten SLUT. 

Den er lækker og blød at anvende og har mulighed for justering af str. 

Passer til halsstørrelse mellem 36 og 44 cm

 

Labia spreader straps klemme

231,20 kr.

Udforsk Sensuelle og Intense Oplevelser med Vores Labia Spreader Straps Klemme

Labia spreader er helt perfekt til både ydmygelses leg og gynækologisk rollespil. Det unikke sæt holder din partners kønsorganer ultra følsomme og forsvarsløs eksponeret. Stropperne har en let indvendig foring som giver en blødhed samt spænder til at justere pasformen omkring dine lår. Gummitængerne har fingerskruer

Plus pige Perfect Match...


271,20 kr.

Lækkert Sort BH Sæt med Blonder til plus piger 

Virkelig sexet Lace bra sæt special designet til plus pigen med smukke former. 

Sættet består af en smuk blonde bandeau top og matchende sexet trusse. Lækkert stretchy materiale til en skøn queen size 

Floggeren Sleipner

479,20 kr.

Sleipner Flogger - Håndlavet Flogger til Intens Påvirkning

Denne pisk har et godt spark, skindet er et tykt elg skind som giver det tunge slag. håndtaget er ca 35 cm og snerterne ca det samme. det lange slanke håndtag gør at der er fart på og den er rigtig hurtig at bruge. og hastigheden gør at den lander noget tunger end man forventer. de 8 snerter åbner sig ikke så meget op med den rette teknik

Loke

399,20 kr.

Loke - Håndlavet Pisk til Intense Slag

Loke en de tunge piske. tykt læder snerterne er ca 45 cm og på ca 35 cm håndtag den er ret nem at bruge og med en meget lille indsats kan man virkelig få noget kraft i den. Snerterne vil holde sig samlet og ramme på et lille område og den store kraft vil gøre den skaber en dyb smerte

Plus pige Edge Of Seduction...


199,20 kr.

Fremhæv Din Sensualitet med Edge Of Seduction Bodysuit

Forkæl dig selv og din partner med denne frække og flatterende, bodystocking med hofteholder i udfordrende net kvalitet. Du vil helt sikkert skille dig ud, i denne sensuelle bodysuit. Bodyen er for det meste gennemsigtig og har strømpebåndsholdere. Det strækbare materiale sikrer en tætsiddende pasform. 

Plus pige Payton Barely...


399,20 kr.

Gennemsigtig Lingeri sæt i farverne sort/nude.

Her får du et lækkert 2-delt pluspige sæt, der er gennemsigtigt, men stadig overlader lidt til fantasien. Sættet er perfekt til den curvy pige, og består af en negligé med hofteholder, samt en trusse. Sættet er lavet i en blød metervare og lukkes med hasper bagpå.

Produceret af 84% Nylon og 16% Spandex. Skal håndvaskes og tåler ikke tørretumbler.

Orgasmesættet

1.317,60 kr.

Består af 

  • The Slap
  • The Blow
  • The Fist

The Slap er en super blød opvarmnings pisk der kan bruges over hele kroppen 
The Blow er en noget tunger pisk og er bedst på lidt støre muskler 

The Fist er en rigtig tung pisk der er bedst på ryg og numse 

Full Rubber Gas Mask


399,20 kr.

Sikker, Pållidelig og Spændende – Full Rubber Gas Mask Tilbyder den Bedste BDSM Oplevelse

Vær ungdommelig, vær visionær, vær dig selv. Med vores Full Rubber Gas Mask, kan du udforske dine grænser og leve dine fantasier med tillid og sikkerhed. Så tag en dyb indånding, træd ind i vores verden, og lad os hjælpe dig med at gøre dine BDSM-drømme til virkelighed. Mange flere gasmasker her

Small Klar Gummi Flogger...

239,20 kr.

Et Lille, Men Effektivt Værktøj til Intim Stimulering

Udforsk nye grænser af intimitet og stimulation med Intim Cutter. Lad dette præcise og alsidige værktøj blive en del af dine intime lege og oplev spændingen og nydelsen det kan tilføre.

Silicone Ball Gag with...


151,20 kr.

En funktionel og stilfuld gag til intense lege

Gag'en har en behagelig størrelse og passer til de fleste mundstørrelser. Den justerbare spændelukning gør det nemt at tilpasse gag'en efter dine præferencer og sikre en sikker pasform.

The Slap (opvarmer pisk)

399,20 kr.

Din Indgang til En Ny Verden af Sensuel Nydelse

Velkommen til en spændende ny verden, hvor sensualitet og lidenskab mødes. Med The Slap, en opvarmende pisk fra orgasmesættet, bliver dine erotiske oplevelser løftet til nye højder. Dette er mere end bare et sexlegetøj; det er din billet til en ukendt verden, der venter på at blive udforsket.

Du kan med fordel bruge denne pisk efter the slap

BDSM Favoritter de 20 Mest solgte fra vores SM shop 

Har du endnu ikke fundet en favoritpisk – eller er det første gang du skal købe BDSM-udstyr – så kan du lade dig inspirere af vores Top 20 BDSM-produkter. Her finder du vores bestsellere; alt det sexlegetøj, som vores kunder foretrækker og har stor fornøjelse af. kig dig rigtig god om i vores Sm shop.

Du finder alt fra orgasmepisken og kæledæggen over vores polstrede manchetter og halsbånd til det frække burning rope – og der bliver helt klart fyret op for en fræk aften, hvis du vælger en af vores mest populære produkter.

Vi introducerer kategorierne herunder, så læs med og lad dig friste til dit næste køb.

 

Frække BDSM-piske til begynder og hardcore Sm shoppens store udvalg 

Er det en ny pisk, du jagter, så vinder flere af vores håndlavede modeller stor anerkendelse hos kunderne. Det gælder blandt andet orgasmepisken, hvor du – med den rette teknik – kan slå en kvinde til orgasme med ca. 10 slag. Du får en fræk flogger, som med sit gummibelagte håndtag ligger godt i hånden. Snerterne er skåret af kraftigt møbelskind, og skæreteknikken giver en god tyngde, der virkelig kan mærkes.

Har du erfaring med BDSM, og drømmer du om en pisk med stor tyngde, kan du også tage et kig på Kæledæggen. Eller minibussen, som vi også kalder den – simpelthen fordi et slag føles som at blive kørt over af en minibus.

Dr. Friis er endnu en af vores hardcore piske, som mangt en BDSM-kunde har lagt i kurven. Og det er ikke uden grund; de få, men lange snerter på ca. 40 cm, kan helbrede alle sygdomme – og med en lille indsats kan du give (eller modtage) stor smerte.

 

Analkroge, Hegar Utheral Sounds og Pinwheel Duo

Blandt vores bedst solgte BDSM-produkter finder du også den populære bondage analkrog, der kan anvendes til mange spændende ting. Du kan også lade dig friste af vores Hegar Utheral Sounds, der er det perfekte redskab til at give manden en orgasmelignende fornemmelse, samtidig med at han bliver ydmyget.

Vil du straffe og pirre, er vores Pinwheel Duo ((Wartenberg Wheel) også et yderst lækkert værktøj. I samme ombæring kan du lade dig friste af vores bløde blindfold, polstrede manchetter og det lækre, polstrede halsbånd, der gør det ud for basisgarderoben i din BDSM-skuffe.

Kort sagt finder du alt, hvad du skal bruge til en fræk aften med din partner.

 

Find inspiration i vores mange guides

Ved du ikke, hvor du skal starte eller slutte, eller har du brug for inspiration til at rykke BDSM-glæderne en tak videre? Så kan du med fordel tjekke vores store online katalog med guides og gode artikler ud.

Du finder begynderguides, der kan lære dig at mestre alt fra opvarmning, tunge slag og spanskrør til deep throat og gagging. Mulighederne er uendelige, og med de rette redskaber kan du og din partner udfolde jeres lyst til BDSM på lagnerne i mange frække timer.

Udforsk Vores Udvalg af De 20 Mest Solgte BDSM Favoritter i vores SM shop 

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM, har vi de perfekte produkter til dig. Vores mest solgte BDSM favoritter er elsket af vores kunder for deres holdbarhed, komfort og evne til at skabe intense og uforglemmelige oplevelser.

Vi forstår vigtigheden af sikkerhed og kvalitet, når det kommer til BDSM-lege. Derfor er alle vores produkter fremstillet af materialer af høj kvalitet og er designet til at være sikre og pålidelige under brug. Du kan trygt udforske dine BDSM-fantasier med vores mest solgte produkter.

Udforsk vores kategori med de 20 mest solgte BDSM favoritter og opdag nye niveauer af spænding og nydelse. Vores sortiment er omfattende og inkluderer forskellige typer af produkter, så du kan finde præcis det, der matcher dine præferencer og interesser.

Tag din BDSM-oplevelse til nye højder med vores mest solgte BDSM favoritter. Vores produkter er skabt til at tilfredsstille selv de mest krævende BDSM-entusiaster og vil bringe dit sexliv til et nyt og spændende niveau.

Uanset om du er en erfaren BDSM-udøver eller blot nysgerrig efter at udforske denne verden, er vores mest solgte BDSM favoritter det ideelle valg. Gå på opdagelse i vores kategori og find dine nye favoritter inden for BDSM-verdenen.

Hvad er de 20 bedst solgte BDSM-produkter?
   

Der er en god blanding i kundernes favoritter, men håndlavede floggere, analkroge, hegar utheral sounds og vores pinwheel dou ligger klart i toppen.

Hvem producerer BDSM-piskene hos Sadistens Toolbox?
   

Vores håndlavede floggere er produceret på vores eget værksted for at sikre en høj kvalitet.

Hvordan kommer jeg i gang med BDSM?
   

Ved du ikke helt, hvor du skal starte og slutte, når du gerne vil indlede jagten på et sexliv med mere BDSM, så kan du med fordel læse med i vores store blogkatalog, hvor der er artikler for både nybegyndere og hardcore.