Flogger til smerte i dybden ( tunge piske)

I vores kategori af Piske til Smerte i Dybden kan du udforske og nyde den intense og dybe smerte, der kan tilføje en ekstra dimension til dine BDSM-lege. Disse piske er specielt designet til at levere kraftfulde og intense slag, der udfordrer dine grænser og åbner op for ekstase og nydelse. Sadisten

Aktive filtre

Danmarks største udvalg i BDSM pisk og flogger

Smerte i dybden eller muskel smerte er den smerte som mange synes er den gode smerte. Og hvordan finder man den helt rigtige Flogger og piske til det formål. Pisken skal være tung uden at bide eller brande i huden. En rigtig god pisk til muskel smerte et typisk lavede af læder og gerne hvor der er rigtig meget læder i den ende der rammer huden.

Hvordan slår man så med sådan en, i modsætning til opvarmnings slaget skal man her fører slaget i gennem sådan at altså slå efter noget der er på den anden side af den man vil påføre smerte. Og så kan man gøre en masse med håndled og hvor man står osv.

Tunge piske og flogger

Man kan også med sådan en pisk slå kvinder til orgasme ved at slå dem på numsen og ikke andet. Det kræver lidt teknik både måden man slår på med også måden modtageren står på. men vi har en pisk der er lavede til dette orgasme pisken.

Denne type piske eller flogger er den de fleste leger med og de fleste modtager synes det er fantastisk. at få den størte udnyttelse af sådan en pisk er ved at være bevist om hvor du står når du bruger den og hvad det er for et slag du bruger. Tunge piske af denne type kan bruges over hele kroppen men man får den bedste virkning på støre muskler.

Smerte i dybden med tunge BDSM piske og flogger

Den dybe smerte er den de fleste tænder på. fornemmelsen af at der bliver trykker på musklen og at musklen bliver øm. den del kan rigtig mange godt lide. hvordan skaber man så den følelse, det gør man med en pisk der er lavet af skind eller læder der ikke klasker på huden og så er tung at løfte på. læder kan ha en glat overflade som gør at den klasker og der man laver hudsmerte, men man kan behandle overfladen sådan den ikke klasker. og så er det ren muskle smerte, jo tunger jo bedre næsten, fordi man kan godt blive ved med at gøre pisken tunger men der er også noget med overflade og vindmodstand som gør at man ikke får den rigtige virkning ud af pisken 

Vores udvalg af Piske til Smerte i Dybden er nøje udvalgt for at sikre en høj kvalitet og holdbarhed. Materialerne er robuste og slidstærke, og piskene er designet til at levere kraftfulde slag, der kan efterlade et dybt indtryk. Du kan vælge mellem forskellige længder, tykkelser og materialer, alt efter dine præferencer og ønsket niveau af smerte.

Uanset om du ønsker at udforske smerte som en del af dominans og underkastelse eller ønsker at udforske dine egne grænser og endorphinudløsning, vil vores Piske til Smerte i Dybden give dig mulighed for at opleve en ny dimension af ekstase og nydelse.

Oplev intensiteten af smerte med vores udvalg af Piske til Smerte i Dybden. Udforsk den dybe stimulering og ekstase, der kan opnås gennem smerte, og oplev en forbindelse mellem krop og sind, der kan være både kraftfuld og transformerende.

Vælg en pisk fra vores Piske til Smerte i Dybden-kategori i dag og træd ind i en verden af intensitet og ekstase. Lad piskene blive dine redskaber til at udforske dine grænser og opnå en dybere forbindelse med dig selv og din partner. Udforsk smertens dybder og opdag nye former for nydelse og ophidselse i dine BDSM-lege.

Rådgivning

Vi har det gode håndværk og den gode rådgivning indenfor BDSM, her i vores SM shop

Hvilken er jeres mest solgte tunge pisk?
   

Det må helt klart være The fist, også kaldet orgasmepisken. Denne pisk kan nemlig slå en kvinde til orgasme, hvis der bruges den rigtige slagteknik. Men der er også mange af vores andre tunge piske vi har solgt rigtig mange af f.eks. Kæledæggen og Deep Impact

Hvorfor skal jeg vælge en tung pisk som giver smerte i dybden?
   

Grunden til at du skal have en tung pisk, som kan give noget smerte i dybden, er at rigtig mange bunde bedst kan lide og bedst kan håndtere den dybe smerte, frem for den mere overfladiske smerte. Og ellers kan det også være en god ide at have piske der giver forskellige typer af smerte, da dette kan være med til at give din leg noget variation og dermed også kunne hjælpe til at legen bliver endnu bedre

Er orgasme pisken en tung pisk ?
   

Ja det er den helt sikkert. det er tyngden der gør der kan give orgasme.