Flogger til smerte i dybden ( tunge piske)

I vores kategori af Piske til Smerte i Dybden kan du udforske og nyde den intense og dybe smerte, der kan tilføje en ekstra dimension til dine BDSM-lege. Disse piske er specielt designet til at levere kraftfulde og intense slag, der udfordrer dine grænser og åbner op for ekstase og nydelse. Sadisten

Aktive filtre

Medium Skind flogger -Easy...

343,20 kr.

Easy Heat er en læderpisk

med snerter på 35cm. Der er ca. 30 kraftige snerter. Det er en god opvarmnings pisk, der rigtig kan kæle for huden. Den er super nem at bruge, og den kræver ikke ret meget plads. Der er rigtig meget lyd i denne pisk, så den er super god på en ny m'er. Køb den sammen med vores gasmasker eller gagballs!

Længde: 50cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

Heavy Rubber Whip, gummi pisk

359,20 kr.

Heavy rubber whip

er en fantastisk håndlavet gummi pisk, som på en varm krop har en super god effekt, der går dybt i musklen, perfekt til en god endefuld. Snerterne er 30 cm. og af gummisnører på 10x2 mm. Nem at bruge og få fornøjelse af. Har ikke den "skærende" fornemmelse i huden, som flere gummipiske. Brug den med vores andet sexlegetøj!

Længde: 50cm.
Håndtag: 20cm.

Made by Lei

Lakridssnøren gummi pisk

319,20 kr.

Lakridssnøren er en fantastisk gummi pisk

, som på en varm krop har en super effekt, da den går dybt i musklen. håndtag som delvist er gummibelagt for et bedre greb. Snerterne er 30 cm. og af 2 mm. gummi snører. Gummipisk der også er perfekt til uøvede brugere. Benyt den evt samme med vores reb eller andre sexlegetøj!

Længde: 50cm.
Håndtag: 20cm.

Made by Lei

Large Gummi Flogger -Medusa...

359,20 kr.

Medusa er en kort gummi pisk

med snerter på 35 cm. Der er ca. 25 snerter i 4 mm. gummisnøre. Gummipisken er super nem at bruge, og den kræver ikke ret meget plads. Perfekt til en opvarmet numse...som alligevel behøver lidt slag! Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gasmasker eller gagballs!

Længde: 50cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

Large Gummi Flogger -Den...

359,20 kr.

Den Nihalede Gummipisk

har 8 kraftige gummisnerter. En meget spændende gummipisk, som med sin megen tyngde, giver en endefuld ud over det sædvanlige. Kan benyttes af både nye og erfarene indenfor området. Kan både bruges til mænd og kvinder, til en smæk som nydelse eller som straf. Giver en intens oplevelse og bør benyttes med vores andet sexlegetøj som fx. gasmaske eller gagball!

Made by Lei

Medusa (sort håndtag) Gummi...

375,20 kr.

Medusa Gummi pisk

Snerterne er 30 cm. og består af 4 mm. gummisnører. Det er en fantastisk pisk, som på en varm krop har en super god effekt. Nem at styre, men den er også tung og giver effekt derefter. Gummipisk med mange muligheder for anvendelse. Alle vores floggere er i den højeste kvalitet. Benyttes med fordel, sammen med vores andet sexlegetøj, for en bedre oplevelse!

Made by Lei

Large Gummi Flogger -Medusa...

439,20 kr.

Medusa

er en fantastisk pisk, som på en varm krop har en super effekt, da den går dybt i musklen og giver din hud en stor smerte. Medusa , da den går dybt i musklen. Se vores andet sexlegetøj på webshoppen!

65 cm lang
25 cm. er håndtag (delvist er gummibelagt - Bedre greb)
Snerterne er 40 cm. lange og er af 4 mm. gummisnører.

Made by Lei

Tung Kernelæder Flogger...

479,20 kr.

Kæledæggen aka Minibussen

. Meget hårdtslående pisk! At blive ramt af den føles som at blive kørt over af en mini bus. Denne læderpisk er tung og har snerter der er lavet i tykt kernelæder, men er overfladebehandlet så det føles meget blødere end kernelæder normalt er. Meget hårdtslående pisk. Ikke anbefalet til nybegynderen. Benyt den med fordel, sammen med vores masker eller gagballs!


Made by Lei

The Fist/ Orgasme flogger...

479,20 kr.

Orgasme pisken

Med den rette viden og teknik kan man med ca. 10 slag slå en kvinde til orgasme.

Den er en 50 cm. lang flogger, der har et 20 cm. langt  gummibelagt håndtag. Snerterne er 30 cm. lange og de er skåret af kraftig møbelskind, snerterne er skåret som kiler, hvilket giver enderne en god tyngde.
Pisken er håndlavet og i Dansk høj kvalitet. Benyt den sammen med vores andre sexlegetøj!

Made by Lei

Large Skind flogger...

519,20 kr.

Masters Whip kile

til når huden er varm. En lang læderpisk i allerhøjeste kvalitet. Perfekt til den øvede Sadist / Dominant. Denne pisk kræver god plads og øvelse for at kunne være til fornøjelse for begge parter. På grund af en let gummibelægning har man et fantastisk godt greb om pisken, så længde og tyngde aldrig giver problemer ift grebet. Bruges optimalt på en varm muskel.


Made by Lei

Dobbelt dækker bussen...

639,20 kr.

En pisk lavet i kernelæder med et håndtag på 25 cm. og snerter på 40 cm.. Snerterne er skåret som kiler af 6 mm. kernelæder. I det område der rammer huden er snerterne 4 cm. brede og 6 mm. tykke. Overfladen er behandlet sådan, at læderet ikke klasker. Denne flogger kan absolut ikke anbefales til nybegyndere. Pisken er meget tung for både giver og modtager og kræver derfor lidt øvelse.

Made by Lei

Ekstra Large skind flogger...

639,20 kr.

Lei nr 1 to-håndspisk

for den øvede Sadist. Designet og produceret på eget værksted. Denne pisk er stor og tung og er temmeligt pladskrævende. To hånds pisk med masser af tyngde i enderne, så den både rammer tungt og går dybt. Snerterne er i kileskåret kvalitets læder. En flogger til den kræsne Sadist. Perfekt til at give kvinden en ordentlig endefuld! 

Made by Lei

The Fist, Large

599,20 kr.

The Fist Large

Her er den største og tungeste pisk vi laver. Modellen er absolut ikke for novicer. Lædersnerterne er i kraftigt læder og giver slaget stor tyngde. Dette er en pisk der udelukkende bliver produceret hos Sadistenstoolbox.dk og da vi kun laver ganske få, er det den perfekte læderpisk til Sadister med sans for kvalitet og luksus.

Leveres uden kugle i enden.

Made by Lei

Large Skindflogger -Masters...

535,20 kr.

Masters Whip

er en pisk som rammer tungt og går dybt i ind musklen.

Snerterne er 40 cm. skåret i kraftigt skind og har en tykkelse på 3 x 3 mm. En pisk der mærkes mest i huden. Denne flogger er lidt pladskrævende og lidt tungere end andre sex piske. Pisken har et godt greb! Kan med fordel benyttes sammen med vores andet sexlegetøj, for en bedre oplevelse!

Længde: 70cm. 
Håndtag: 30cm. 

Made by Lei

Vandbøffel pisken (Læder...

599,20 kr.

Vandbøffel pisken (Læder flogger af vandbøffel skind)

En fantastisk flogger laveet at Vandbøffelskind som er et super spændende skind, der på overfladen føles blød og lækker men ...

Woody Opvarmer pisk


519,20 kr.

Woody opvarmer pisk

er en læder pisk med træhåndtage som er super gode som opvarmer med dens 50 snerter skåret ar super lækker og blød Læder vil det gøre opvarmningen til en fantastisk oplevelse.

Made by Lei

Medium Skind flogger -Easy...

399,20 kr.

Easy Heat Kile Lang er pisken man typisk bruger, efter man har varmet det område op man har tænkt sig at bruge. En pisk med et noget tunger slag end en opvarmer pisk.

Den er rigtig god til de dybe slag hvor man forplanter smerten ned i musklen.

Kædepisk

479,20 kr.

Lækker kædepisk med 16 kæder

Kæde pisken kan noget andet en de fleste forestiller sig, hjernen sige til en at det slår alt i stykker og rykker huden af. Og det er rigtig langt fra sandheden, Sandheden er at der lander rigtig tungt og man skal passe på med hvor på kroppen man slår med den.

Skind Flogger -Fat Boy

359,20 kr.

Fat Boy

det er super fedt at stå lige bagved h*n og svinge pisken fra side til side, det kan bare være svært at få noget kræft på og bliver pisken for lang kan det være svært at ramme det sted man gerne vil. her er alle problemer løst. det er den fedeste lille pisk med en kæmpe virkning af en hammer der rammer kroppen hvis man bruger der yderste af snertenerne.

Orgasmesættet

1.317,60 kr.

Består af 

  • The Slap
  • The Blow
  • The Fist

The Slap er en super blød opvarmnings pisk der kan bruges over hele kroppen 
The Blow er en noget tunger pisk og er bedst på lidt støre muskler 

The Fist er en rigtig tung pisk der er bedst på ryg og numse 

Deep Impact
  • På tilbud!

Deep Impact

599,20 kr.

En pisk som lever op til sit navn!

Snerterne er skåret som kiler og den er både tung at modtage og slå med.

Snerterne er lidt over det dobbelte af håndtaget men det betyder ikke så meget på denne pisk da snerterne er så tunge som de er.
Den kan virkelig flytte noget hud og muskel også uden at toppen bliver træt i armen.
det bliver manges afslutter pisk 

Hot-Butt

559,20 kr.

Pisken er laver med et håndtag den er længer end vi plejer at lave 30cm og med snerter på 40cm der er skåret at et skind der er temmelig tykt der giver den en rigtig god tyngde og sammen med det lange håndtag kan den virkelig flytte noget muskel.
Jeg har kun kunne skaffe det ene skind og jeg vil tro der kan blive 10-12 af dem så det er først til mølle 

Skind Flogger -Olivia(Fra...

439,20 kr.

Olivia fra TV programmet Olivia og sexmyterne 


Vi har haft fornøjelen af at have besøg af Olivia og et tv hold hvor vi blandt andet har fremstillet en pisk der passer til Olivia.

Så hun kan give kvinder orgasme med den, det er en udgave af The Fist i et tynder håndtag og med lidt mindre snerter så den er nemmere at svinge.
Olivia har afprøvet den og hun har givet hendes første orgasme med den.

Flogger ophæng -50,00 kr.
  • På tilbud!

Flogger ophæng

69,20 kr.
119,20 kr.

Vores Flogger ophæng er den perfekte løsning til at opbevare din flogger sikkert og inden for rækkevidde. Lavet af holdbart lædermateriale, er vores ophæng designet til at holde din flogger sikkert fastgjort til dit bælte eller enhver anden praktisk placering. Ophæng der passer til vores piske. og den passer til alle tre størrelser håndtag. kan hænges op på en stang eller sættes i et bælte.

Silence

719,20 kr.

Silence Flogger: Oplev Sensuel Styrke og Elegance

Træd ind i en verden af sensuel styrke og elegance med Silence Flogger. Med et 30 cm langt håndtag og snerter på 40 cm, skabt af kileskåret oksehud med en imponerende tykkelse på mellem 3,5 og 5 mm, giver denne flogger dig en unik oplevelse af tyngde og dybde.

Elg Skinds Flogger -The Moose

599,20 kr.

The Moose

En andreledes pisk med en fed tyngde som det tykke Elg skind giver, skindet er også lidt elastisk det skal man være bevist om når man bruger den. jeg har brudt den lidt og det ser ud til at den virker rigtig fin på ryggen og giver et fint tryk på lungen.
Håndtag ca 30 cm og snerter +40 cm så en lidt lang pisk. men nem at styre og holder sig fint samlet 

Large Læder Flogger -Thrills

599,20 kr.

En Ny Æra Af Spænding

Hej, du unge og visionære eventyrer! Lad os introducere dig til Thrills, en kraftfuld pisk lavet af tykt kernelæder, der bare venter på at blive udforsket. Denne pisk er designet til at bringe nye dimensioner af spænding og nydelse til dine oplevelser.

Ekstra Large skind Flogger...

719,20 kr.

Den Tunge To-Hånds Flogger i Lei-serien

Vi præsenterer stolt Lei Nr. 02, den tunge to-hånds flogger fra vores populære Lei-serie. Denne unikke pisk kombinerer længde og tyngde for at skabe en intens og rivende oplevelse, der vil udfordre dine sanser og åbne nye døre til intimitet.

Ekstra Large skind Flogger...

559,20 kr.

Stor og lang flogger 

Hej, du unge og visionære eventyrer! Mød Lei nr. 00, en lang pisk fra vores populære Lei-serie, designet til at bringe nye dimensioner af spænding og nydelse til dine oplevelser.

Double Trouble

1.439,20 kr.

Fordobl styrke og stil med Double Trouble! Double Trouble-piskesættet er kun tilgængeligt som et samlet køb.

Danmarks største udvalg i BDSM pisk og flogger

Smerte i dybden eller muskel smerte er den smerte som mange synes er den gode smerte. Og hvordan finder man den helt rigtige Flogger og piske til det formål. Pisken skal være tung uden at bide eller brande i huden. En rigtig god pisk til muskel smerte et typisk lavede af læder og gerne hvor der er rigtig meget læder i den ende der rammer huden.

Hvordan slår man så med sådan en, i modsætning til opvarmnings slaget skal man her fører slaget i gennem sådan at altså slå efter noget der er på den anden side af den man vil påføre smerte. Og så kan man gøre en masse med håndled og hvor man står osv.

Tunge piske og flogger

Man kan også med sådan en pisk slå kvinder til orgasme ved at slå dem på numsen og ikke andet. Det kræver lidt teknik både måden man slår på med også måden modtageren står på. men vi har en pisk der er lavede til dette orgasme pisken.

Denne type piske eller flogger er den de fleste leger med og de fleste modtager synes det er fantastisk. at få den størte udnyttelse af sådan en pisk er ved at være bevist om hvor du står når du bruger den og hvad det er for et slag du bruger. Tunge piske af denne type kan bruges over hele kroppen men man får den bedste virkning på støre muskler.

Smerte i dybden med tunge BDSM piske og flogger

Den dybe smerte er den de fleste tænder på. fornemmelsen af at der bliver trykker på musklen og at musklen bliver øm. den del kan rigtig mange godt lide. hvordan skaber man så den følelse, det gør man med en pisk der er lavet af skind eller læder der ikke klasker på huden og så er tung at løfte på. læder kan ha en glat overflade som gør at den klasker og der man laver hudsmerte, men man kan behandle overfladen sådan den ikke klasker. og så er det ren muskle smerte, jo tunger jo bedre næsten, fordi man kan godt blive ved med at gøre pisken tunger men der er også noget med overflade og vindmodstand som gør at man ikke får den rigtige virkning ud af pisken 

Vores udvalg af Piske til Smerte i Dybden er nøje udvalgt for at sikre en høj kvalitet og holdbarhed. Materialerne er robuste og slidstærke, og piskene er designet til at levere kraftfulde slag, der kan efterlade et dybt indtryk. Du kan vælge mellem forskellige længder, tykkelser og materialer, alt efter dine præferencer og ønsket niveau af smerte.

Uanset om du ønsker at udforske smerte som en del af dominans og underkastelse eller ønsker at udforske dine egne grænser og endorphinudløsning, vil vores Piske til Smerte i Dybden give dig mulighed for at opleve en ny dimension af ekstase og nydelse.

Oplev intensiteten af smerte med vores udvalg af Piske til Smerte i Dybden. Udforsk den dybe stimulering og ekstase, der kan opnås gennem smerte, og oplev en forbindelse mellem krop og sind, der kan være både kraftfuld og transformerende.

Vælg en pisk fra vores Piske til Smerte i Dybden-kategori i dag og træd ind i en verden af intensitet og ekstase. Lad piskene blive dine redskaber til at udforske dine grænser og opnå en dybere forbindelse med dig selv og din partner. Udforsk smertens dybder og opdag nye former for nydelse og ophidselse i dine BDSM-lege.

Rådgivning

Vi har det gode håndværk og den gode rådgivning indenfor BDSM, her i vores SM shop

Hvilken er jeres mest solgte tunge pisk?
   

Det må helt klart være The fist, også kaldet orgasmepisken. Denne pisk kan nemlig slå en kvinde til orgasme, hvis der bruges den rigtige slagteknik. Men der er også mange af vores andre tunge piske vi har solgt rigtig mange af f.eks. Kæledæggen og Deep Impact

Hvorfor skal jeg vælge en tung pisk som giver smerte i dybden?
   

Grunden til at du skal have en tung pisk, som kan give noget smerte i dybden, er at rigtig mange bunde bedst kan lide og bedst kan håndtere den dybe smerte, frem for den mere overfladiske smerte. Og ellers kan det også være en god ide at have piske der giver forskellige typer af smerte, da dette kan være med til at give din leg noget variation og dermed også kunne hjælpe til at legen bliver endnu bedre

Er orgasme pisken en tung pisk ?
   

Ja det er den helt sikkert. det er tyngden der gør der kan give orgasme.