Kæledæggen (Mini bussen) tung læder pisk der går rigtig dybt i musklen  og giver en god endefuld, godt SM udstyr

Tung Kernelæder Flogger -Kæledæggen (Mini bussen)

Reference:

479,20 kr.

Kæledæggen aka Minibussen

. Meget hårdtslående pisk! At blive ramt af den føles som at blive kørt over af en mini bus. Denne læderpisk er tung og har snerter der er lavet i tykt kernelæder, men er overfladebehandlet så det føles meget blødere end kernelæder normalt er. Meget hårdtslående pisk. Ikke anbefalet til nybegynderen. Benyt den med fordel, sammen med vores masker eller gagballs!


Made by Lei

Indgravering
Antal

Tung sm pisk

Kæledæggen aka Minibussen. En tung pisk på 55 cm. hvoraf de 20 cm. er håndtag.  Denne pisk er bedst til den øvede Sadist. Pisken er lavet af kernelæder, der er 5-6 mm. tykt. Det er skåret i kiler, som giver stor tyngde i snert-enderne. Læderet er behandlet sådan, at det er blødt på overfladen og ikke har den hårde overflade man kender fra kernelæder.

Se vores video omkring hvordan man bruger denne pisk:

Gode råd til brugen af Kæledæggen:

Anvendes bedst på en varm numse og duer derfor ikke til opvarmning. Denne pisk går dybt og har en skøn lyd, som I begge vil nyde. Selv de mest erfarne masochister kan igen få skønne mærker med denne pisk.

Vidste du:

Køb pisk i dag og pisk i morgen - bestiller du ingen kl 17 så sender vi samme dag.

 

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske fra eget værksted i Danmark.

Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk.

Garanti:

Sadistenstoolbox, der er det firma der håndfremstiller slagredskabet herhjemme i Danmark, giver garanti mod fejl i fabrikation og materiale, igennem hele levetiden. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Da der er tale om et naturprodukt er hver flogger unik, hvad angår farvemønsteret og den præcise længde og bredde af snerterne.

Garantien gælder selvfølgelig ikke for slitage, hverken på slagredskabet eller på den heldige slave.

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

find mange flere piske her

Dan Lei anbefaler Dan Lei

Her er der tale om en tung pisk, både at svinge med men også i slaget. det er ikke eń begynder pisk. det er en pisk jeg typisk bruger i den afsluttende del af legen. den er tung og ikke helt så nem at doser. men den har et fedt slag og man kan virkelig se virkningen.

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: