BDSM Masters Whip sæt Piske Flogger
  • -148,00 kr.

Large Skindflogger Sæt -Masters Whip sættet

Reference:

998,40 kr.
850,40 kr. Spar 148,00 kr.

Masters Whip sæt

er to store tunge piske, som virkelig kan flytte noget hud. Sættet indeholder både en opvarmer og en kile pisk. Dette sæt er primært til den øvede Sadist, der elsker kvalitet. Alle piske laves i kraftig holdbar kvalitet på eget værksted. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores gagballs eller masker, som også findes i vores sexshop!
Made by Lei

Antal

Masters Whip sæt 

To helt fantastiske piske begge har snerter der er skåret af lækker læder den ene er snerterne samme brede fra håndtag til snert ende og den anden er de kile formet med den smalle ende i håndtaget og den brede i snert enden.
De har begge et stål håndtag hvor noget af håndtaget er belagt med gummi og en enden af håndtaget er der en lille krave og dette er lavet for at du skal havde en rigtig godt greb om pisken 

De piske er fantastisk til at give en endefuld til både mænd og kvinder.

Den kan bruges både til smæk som nydelse men også pisk som straf At piske i den bare kan være en utrolig intens oplevelse for både den der pisker men også for den der bliver pisket

Masters Whip er en stor opvarmer, der kan få gang i ballerne og skabe noget varme på en god måde.Og den er ret nem at ramme nødagtig og det gør opvarmning let som en leg 

Masters Whip kile er en noget tungere pisk, der giver en god virkning på en varm numse og som virkelig kan flytte noget hud.

Et fantastisk sæt til Sadisten der godt kan lide hulemands-fornemmelsen

Alle vores piske er håndlavede kvalitetspiske, lavet på eget værksted i Danmark. Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt perfekte pisk til dig.

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.

Se andre af vore piske sæt Her

Dan Lei anbefalerDan Lei

Maters whips lidt lange og lidt tunge piske som passer til en med lidt store hænder og lidt kraft i armen. de er ca 75 cm det er et tykt håndtag, en opvarmer der har noget længde sådan man kan få noget sving i den. har du brugt andre piske skal du bare lige vende dig til længden er du ny skal du nok øve dig lide med dem.
Kile udgaven er noget tunger og går noget dybere.
Det er Masters piske 

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: