Rude Girl
  • -30,00 kr.

Rude Girl

Reference:

319,20 kr.
289,20 kr. Spar 30,00 kr.

Sug og vibrationer i én

- med udskiftelig hoved. Den har et kraftigere sug end normalt og et væld af programmer. En oplagt gaveidé til kvinden som vil prøve lidt mere.
Hvis du ikke kan få vibrationer nok og har svært ved at komme, så kunne denne være en god ide. det sug den laver er noget helt andet end vibrationer og gør at du bliver mere følsom.
Rigtig god sammen med en god glidecreme 

Antal

Kan du lide oralsex, vibrator og sug

Dette sexlegetøj virker næsten som en mund, der suger klitten ind i munden og slipper den igen, og så ka du hæve tempoet for hvor meget den skal suge og for at toppe det har den også vibrationer sådan du bliver stimuleret på flere måder.
Super frækt sex legetøj for par 

De første hed womannizer og satyesfyer. men nu hedder den rude girl og kan så meget mere. ud over den silkebløde overflade har den et sug som føles som læber der lukkes om klitten og blidt suger den ind i munden og slipper igen og så skal du bare finde det tempo der lige passer dig og hvis det så bliver for kendeligt kan man slå vibrationer til for max nydelse. det er spændende sexlegetøj 
7 forskellige vibrations hastigheder og 7 forskellige sug - dvs. i alt 49 kombinationer.
Den har et hoved med lille hul og et med stor hul, så du kan skifte efter temperament.
Rude Girl er genopladelig og fremstillet i blødt, sort silikone.


Beskrivelse 
Rude Girl fra master of Desire er en super lækker stykke sexlegetøj.
Den sorte sillicone overflade er utrolig blød og giver en skøn smooth følelse på huden. Den er nem at holde om, med dens udformning, dog skal man være obs på, at den er lettest at tænde, når den vender med suget nedad. Rude Girl har 3 knapper. Tænd/sluk, vibration og sug. Den har 2 forskellige (aftagelige) hoveder, med forskellige sugestørrelser, så du kan med garanti få en af dem til at passe på din klitoris. Det var ikke let at få Rude Girl til at oplade, da hullet er så godt som ikke-eksisterende (helt naturligt fordi du kan tage den med under brusere). Ledningen stikkes ind i enden af vibratoren, pas på at du ikke stikker den for langt ind, den skal ramme ret præcist, før den lader. Jeg satte den til at lade natten over, og næste dag var den opladet. Rude Girl viser med lys når den oplader. Et minus er at den ikke holder strøm ret længe, og går der længe i mellem at du bruger den, så er det ikke sikkert at der er strøm på, når du vil bruge den igen.
Rude Girl har 7 forskellige sugeevner (og 7 forskellige vibrationsniveauer), dog er de alle i den milde ende, så er du nybegynder indenfor sexlegetøj eller meget sensitiv på klitoris er Rude Girl genial. De forskellige vibrationsniveauer er yderst behagelige, også i den milde ende, så her er den også genial, hvis du er meget følsom. De to forskellige aftagelige hoveder, mærkes forskelligt. Hovedet med det lille hul er mere intens, og suger på et lille område, hvorimod det store hoved suger på et større område og føles knap så intens. Så du kan med fordel skifte til det store hoved, efter flere orgasmer, hvis du bliver mere følsom efter flere orgasmer og ikke bryder dig om at blive stimuleret når du er meget følsom. Kombinationen af sug og vibration er helt genial, hvis du gerne vil sætte lidt mere fut i legen, da den vibrere hele vejen uden om klitoris, når du suger samtidig.
Tag gerne Rude Girl med under bruseren, den vandtæt!
Lydmæssigt ligger den på et middelt niveau. Den er ikke lydløs, men du kan sagtens bruge den, uden at naboen kan følge med, hvis ellers du kan styre dit skrig, når orgasmen ruller ind over dig ????

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: