Glas dildo - Clear balls

Producenter:

En rigtig fin glas dildo som kan bruges fra begge ender, om du vil bruge den lidt tykkere eller lidt tyndere end er helt op til dig. Så sammen med det du kan skifte temperaturen på den bare med kold eller varmt vand, gør at denne dildo giver dig flere muligheder for at tilfredsstille dig selv eller din partner. 

169,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 16 VIP point. Din kurv total 16 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 16,00 DKK.


Yderligere information

Elegant og effektiv glasdildo

En super flot og virkelig robust glasdildo med 9 pirrende kugler i stigende størrelser. Den er 22,5cm lang og diameteren på kuglerne går fra 1,5cm til 3,7cm. Hvilket giver dig mulighed for masser af lækker pirrende leg, hvad end det er alene eller med en partner.

Denne glasdildo er ideel til anal stimulering. Start med den mindste kugle og arbejd dig op, i dit helt eget tempo.

Derudover kan du give den et ekstra aspekt ved at lege med temperature. For en kølende oplevelse kan du ligge den i et koldt vandbad og for den varmende oplevelse kan du smide den i et varmt vandbad.
Undgå helst at bruge en fryser/mikrobølgeovn til at tilføje temperatur, da risikoen for forbrændinger på de følsomme intime områder er stor.